misiek^wro, Za późno się przyznałeś bo można było ustawić się wcześniej w 3 np. na sobotę A teraz to trochę już kiepsko bo ja na sobotę zaplanowany mam już Dubrownik a i z Piotrem (Rok z Bagien) nie mam kontaktu. A można było by opić Karlovaćko pewną dyskusję . No a w niedzielę niestety wracam do PL :evil:
Ja tez nie :? Mowilem, zeby tylko karczek zmrozony zabrac i nic wiecej :evil: I tak cudem wybilem z glowy zabieranie wody mineralnej, coca coli czy sloikow k... z pomidorami.
wodę to akurat moglibyście sobie wziąć o ile pijecie :wink:
Zamieszczone przez AdamB
Zamieszczone przez misiek^wro
Furmanka. Pamietaj ze u mnie srednia wieku 4 os. to 27-28 lat
Dam rade, tj dojade :twisted:
5 godzin w jedną stronę jazdy Jardanką z Pagu aby Pulę zobaczyć :szeroki_usmiech
która na dodatek nie powala :roll: moim zdaniem
Zamieszczone przez AdamB
Do Dubrownika szybciej dojedziesz
a tu zdecydowanie warto pojechać k
Zamieszczone przez Walt
Prognozy też nie zawsze się sprawdzają, chociaż accuweather myli się rzadko.
tia, według accuweather miało nam całe 2 tygodnie lać 1 sprawdziły się jakieś 3 może 5 minut w drugim tygodniu :lol:
ja wolę śledzić gorsze prognozy i się pozytywnie rozczarować :wink: póki co deszcze miałem tylko w nocy oprócz paskudnej burzy na autostradzie w górach Biokovo gdzie pioruny biły wydawałoby się obok samochodu i nie szło przekroczyć 70.
:lol: Dobre !
A w kwestii tej ZK do Dubrownika: teoretycznie macie chyba rację ale ZTCW to sporo osób nie ma tego dokumentu i też jadą. Jakie ma to (może mieć) konsekwencje ?
Wczoraj zaliczyłem Sarajewo i Mostar wiec potwierdzam na 100% po sprawdzeniu paszportów żądają ZK :!:
To prawda na każdym innym przejściu granicznym do BiH sprawdzają na 100% ZK( np w Metkovic), ale jak jechałem przez Neum to tylko kiwali aby jechać, jednak ZK trzeba mieć.
a jakby ktoś jechał to chyba to wszystko na to wskazuje że i ja będę się musiał wybrać . wyjazd , jeżeli do niego dojdzie , 09,10 około 15.00 , kierunek chyba tak jak w tamtym roku Zivogosce Blato . myślałem o Korculi ale jakoś nie chce mi się kombinować w tym roku. planowany przyjazd na miejsce około 7-9 rano .
ale wiecie jak to z tym planowaniem bywa.. :wink:
jedz na Korcule a przynajmniej na Peljesacz, bo tam jest najpiękniej. Ja ze względów praktycznych wybrałem w tym roku środkową Dalmację i trochę żałuje.
Komentarz