Szukam taniego noclegu na trasie Graz-granica Słowenii, znajac życie będę tam pewnie 2-3 w nocy, więc wypadałoby się trochę przespać przed dalszą trasą. Znacie może jakiś dobry Gasthof?
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MajowySzukam taniego noclegu na trasie Graz-granica Słowenii, znajac życie będę tam pewnie 2-3 w nocy, więc wypadałoby się trochę przespać przed dalszą trasą. Znacie może jakiś dobry Gasthof?Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekWięcej takich a w Cro i po trasie będzie puściej
Zamieszczone przez Alonzo_A polskie morze...sorry tylko na weekend jak mam teraz szybko dolecieć. Szacunkowo 60/70% z kilkunastu moich znajomych co pojechało w tym roku niezadowolonych lekko albo wyzywali bo albo pogoda do dupy i meka na kwaterze z dzieciakami albo skrócili wyjazd i wrócili przed czasem.
Oczywiscie Bałtyku nie ma co porównywać z okolicami Bałkanów, ale jesli chodzi o odpoczynek, szybkość dojazdu itd to dla mnie Bałtyk wygrywa a jesli chodzi o opaleniznę :szeroki_usmiech chmmmm.... to mój kolega, który własnie wrócił z Pagu po 10 dniach jest trochę bledszy 8)
acha... to co napisałem wyzej nie ma na celu nikomu polecać ani odradzać miejsca wypoczynku
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FlachaZamieszczone przez MajowySzukam taniego noclegu na trasie Graz-granica Słowenii, znajac życie będę tam pewnie 2-3 w nocy, więc wypadałoby się trochę przespać przed dalszą trasą. Znacie może jakiś dobry Gasthof?
- recepcja czynna do 22:00
- nie mozna placic karta
:/
Ma ktos jakis inny w Graz do polecenia?
Na hrs.com nie ma zbytnio fajnej promocji.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
ruwado, miałeś opisać co i jak z tym autem. gdzie i jakie koszty?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
b-bar01, 4dni zajmuje ci przejazd Pl-Chro-Pl? :shock:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112ruwado, miałeś opisać co i jak z tym autem. gdzie i jakie koszty?
Ogólnie serwis w Splicie - Euro Daus - koszt około :? 3.000 zł. Samochód ściągnęli w Sv. Nedelji na Hvarze w piątek około 12 00. Dopiero we wtorek zmówili sprzęgło, a w piątek przy nas, jak dotarliśmy do serwisu, kurier przyniósł paczkę - około 9 00. Do południa czekaliśmy jak zrobią - i w droge do domu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsco was te drogi tak męczą? ja w tamtym roku w 36 h 1980 km z powrotem podobnie. bez żadnych noclegów 2 kimy po 1h i super się jechało. Ja jak miałem parę latek mniej i byłem wprawiony w bojach też potrafiłem przejechać dużym składem sporo, nawet więcej niż piszesz bo mój rekord (nie wiem czy jest sie czym chwalić bo to mało rozważne ale jak sie było młodym sie ganiało ile się mogło) to 3 nocki i 3 dni z małymi kimkami na kierownicy po naszych drogach, bez klimy i jeszcze 3 x ładując i rozładowując zestaw (no nie sam oczywiście) i dawało sie radę :wink:
A teraz bywa róznie, zależy jaki sie trafi dzień.... "SKS" po prostu
Komentarz
-
-
no to tu jest moja przygoda i fotka co nawyczyniałem
A w tym roku zwiedziłem:
Jelsę
Hvar
Stari Grad
Glavicę nad Starim Gradem
Rudine
Vrboską
Pitve
Część wyspy za Tunelem Pitve
Vrbanij
Vrsnik
Svirce
Dol
Velo i Malo Grabije
Zatokę Lożną
Sv. Nikola
Wybiorę fotki, to sie pochwalę.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ja się nie chwalę tylko się dziwie że po 1600 z noclegiem jesteś zmęczony. fakt że jechałeś z dzieckiem to może droga się wydłuża i bardziej męczy
dla mnie ostatnie 50h były tylko ciężkie a tak bardzo fajnie mi się jechało
ale skoda jest bardziej komfortowa od hujdaja to nie ma się co dziwić ( żart ):P
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoA w tym roku zwiedziłem:
Jelsę
Hvar
Stari Grad
Rudine
Vrboską
Pitve
Vrbanij
Vrsnik
Svirce
Dol
Velo i Malo Grabije
Zatokę Lożną
Sv. Nikolana słońcu
Bo przy takim harmonogramie to zapewne nie było okoliczności naO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuTo wielka szkoda, że nie miałeś czasu na kąpiel w Jadranie i wygrzaniena słońcu
Zamieszczone przez endryuBo przy takim harmonogramie to zapewne nie było okoliczności napozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuZamieszczone przez ruwadoA w tym roku zwiedziłem:
Jelsę
Hvar
Stari Grad
Rudine
Vrboską
Pitve
Vrbanij
Vrsnik
Svirce
Dol
Velo i Malo Grabije
Zatokę Lożną
Sv. Nikolana słońcu
Bo przy takim harmonogramie to zapewne nie było okoliczności nasuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FlachaZamieszczone przez MajowySzukam taniego noclegu na trasie Graz-granica Słowenii, znajac życie będę tam pewnie 2-3 w nocy, więc wypadałoby się trochę przespać przed dalszą trasą. Znacie może jakiś dobry Gasthof?
Pojechałbym dalej do Cro, ale nie chcę się zgubić w nocy w Słowenii na objeździe płatnej drogi. Jak długo się tam jedzie? w 1h się wyrobię?
Komentarz
-
Komentarz