Szukam taniego noclegu na trasie Graz-granica Słowenii, znajac życie będę tam pewnie 2-3 w nocy, więc wypadałoby się trochę przespać przed dalszą trasą. Znacie może jakiś dobry Gasthof?
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MajowySzukam taniego noclegu na trasie Graz-granica Słowenii, znajac życie będę tam pewnie 2-3 w nocy, więc wypadałoby się trochę przespać przed dalszą trasą. Znacie może jakiś dobry Gasthof?Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekWięcej takich a w Cro i po trasie będzie puściej
Zamieszczone przez Alonzo_A polskie morze...sorry tylko na weekend jak mam teraz szybko dolecieć. Szacunkowo 60/70% z kilkunastu moich znajomych co pojechało w tym roku niezadowolonych lekko albo wyzywali bo albo pogoda do dupy i meka na kwaterze z dzieciakami albo skrócili wyjazd i wrócili przed czasem.
Oczywiscie Bałtyku nie ma co porównywać z okolicami Bałkanów, ale jesli chodzi o odpoczynek, szybkość dojazdu itd to dla mnie Bałtyk wygrywa a jesli chodzi o opaleniznę :szeroki_usmiech chmmmm.... to mój kolega, który własnie wrócił z Pagu po 10 dniach jest trochę bledszy 8)
acha... to co napisałem wyzej nie ma na celu nikomu polecać ani odradzać miejsca wypoczynku
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FlachaZamieszczone przez MajowySzukam taniego noclegu na trasie Graz-granica Słowenii, znajac życie będę tam pewnie 2-3 w nocy, więc wypadałoby się trochę przespać przed dalszą trasą. Znacie może jakiś dobry Gasthof?
- recepcja czynna do 22:00
- nie mozna placic karta
:/
Ma ktos jakis inny w Graz do polecenia?
Na hrs.com nie ma zbytnio fajnej promocji.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
ruwado, miałeś opisać co i jak z tym autem. gdzie i jakie koszty?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
b-bar01, 4dni zajmuje ci przejazd Pl-Chro-Pl? :shock:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112ruwado, miałeś opisać co i jak z tym autem. gdzie i jakie koszty?
Ogólnie serwis w Splicie - Euro Daus - koszt około :? 3.000 zł. Samochód ściągnęli w Sv. Nedelji na Hvarze w piątek około 12 00. Dopiero we wtorek zmówili sprzęgło, a w piątek przy nas, jak dotarliśmy do serwisu, kurier przyniósł paczkę - około 9 00. Do południa czekaliśmy jak zrobią - i w droge do domu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsco was te drogi tak męczą? ja w tamtym roku w 36 h 1980 km z powrotem podobnie. bez żadnych noclegów 2 kimy po 1h i super się jechało
A teraz bywa róznie, zależy jaki sie trafi dzień.... "SKS" po prostu
Komentarz
-
-
no to tu jest moja przygoda i fotka co nawyczyniałem
A w tym roku zwiedziłem:
Jelsę
Hvar
Stari Grad
Glavicę nad Starim Gradem
Rudine
Vrboską
Pitve
Część wyspy za Tunelem Pitve
Vrbanij
Vrsnik
Svirce
Dol
Velo i Malo Grabije
Zatokę Lożną
Sv. Nikola
Wybiorę fotki, to sie pochwalę.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ja się nie chwalę tylko się dziwie że po 1600 z noclegiem jesteś zmęczony. fakt że jechałeś z dzieckiem to może droga się wydłuża i bardziej męczy
dla mnie ostatnie 50h były tylko ciężkie a tak bardzo fajnie mi się jechało
ale skoda jest bardziej komfortowa od hujdaja to nie ma się co dziwić ( żart ) :PBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoA w tym roku zwiedziłem:
Jelsę
Hvar
Stari Grad
Rudine
Vrboską
Pitve
Vrbanij
Vrsnik
Svirce
Dol
Velo i Malo Grabije
Zatokę Lożną
Sv. Nikola
Bo przy takim harmonogramie to zapewne nie było okoliczności naO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuTo wielka szkoda, że nie miałeś czasu na kąpiel w Jadranie i wygrzanie na słońcu
Zamieszczone przez endryuBo przy takim harmonogramie to zapewne nie było okoliczności napozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuZamieszczone przez ruwadoA w tym roku zwiedziłem:
Jelsę
Hvar
Stari Grad
Rudine
Vrboską
Pitve
Vrbanij
Vrsnik
Svirce
Dol
Velo i Malo Grabije
Zatokę Lożną
Sv. Nikola
Bo przy takim harmonogramie to zapewne nie było okoliczności nasuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FlachaZamieszczone przez MajowySzukam taniego noclegu na trasie Graz-granica Słowenii, znajac życie będę tam pewnie 2-3 w nocy, więc wypadałoby się trochę przespać przed dalszą trasą. Znacie może jakiś dobry Gasthof?
Pojechałbym dalej do Cro, ale nie chcę się zgubić w nocy w Słowenii na objeździe płatnej drogi. Jak długo się tam jedzie? w 1h się wyrobię?
Komentarz
-
Komentarz