Sezon na jazdy się zakończył. Wznowienie w kwietniu 2013. Pewnie nie pójdą na pokrycie kosztów ponownej jazdy (cena dla klienta koło 500 zł, choć realne koszty organizatora są o wiele mniejsze) Zresztą sama jazda przebiegła bezproblemowo. (choć zakaz wyprzedzania KTM X- Bow'a, uważam za skandaliczny ). Raczej według prawa mogę domagać się zwrotu części kosztów nagrania... połowy - czyli 30 zł. Sprytnie się zabezpieczyli i zrobili oddzielną opłatę za filmik jako oddzielną usługę. Źle mogli mnie faktycznie zapamiętać bo im "Subarynę" zagrzałem i ponaglałem w mailach sugerując, że nie cofnę się przed skorzystaniem z pomocy Rzecznika praw konsumenta i Inspekcji Handlowej. Dźwięku nie ma na wszystkich filmikach z Subaru a np w Ferrari jest. :x Wielka szkoda bo Impreza burczała i syczała pięknie. Słychać by też było jak gościu mówi: "wolniej... wolniej" i "hamujemy!"
i ponaglałem w mailach sugerując, że nie cofnę się przed skorzystaniem z pomocy Rzecznika praw konsumenta i Inspekcji Handlowej. Dźwięku nie ma na wszystkich filmikach z Subaru a np w Ferrari jest. :x
to postrasz ich skarbówką jeszcze to Ci oddadzą za całą jazdę+ na miesiąc Ci jakiś wózek dadzą...
zepter00, O 30zł chcesz się szarpać? :shock: Kup sobie taką subarynę to będzisz kręcić do woli filmiki jak i bączki :szeroki_usmiech
[ Dodano: Czw 25 Paź, 12 17:05 ]
Zamieszczone przez kazik4x4
Zamieszczone przez zepter00
i ponaglałem w mailach sugerując, że nie cofnę się przed skorzystaniem z pomocy Rzecznika praw konsumenta i Inspekcji Handlowej. Dźwięku nie ma na wszystkich filmikach z Subaru a np w Ferrari jest. :x
to postrasz ich skarbówką jeszcze to Ci oddadzą za całą jazdę+ na miesiąc Ci jakiś wózek dadzą...
Już widze jak Ci kase oddają.
Najlepiej to ich do wszystkich urzedów od razu podjebać, jak iść to na całość tak jak mój były pracownik co się z nim będę sądzić :roll:
Dziwny ten świat, ponoć Naród wspaniały tylko ludzie chujowi :evil:
Piramida i kazik 4x4: to nie jest kwestia 30 zł. Żądam po prostu, zgodnie z prawem, obniżenia ceny wadliwej usługi. Jak wam mechanik kaszanę odwali przy samochodzie też macie do tego prawo. Nie jestem pieniaczem ale mój stracony czas i moje telefony coś kosztują. Chcę tylko dostać to za co zapłaciłem a jeśli to niemożliwe, domagam się obniżenia ceny. Jest obraz nie ma dźwięku to chce (łaskawie) zwrotu 50 % ceny usługi. Jak mają nauczyć się szanować klientów i ich pieniądze i rzetelnie wykonywać swoją pracę, jeśli wszyscy będą olewali swoje prawa? Nie musicie mi mówić jak wygląda życie prywatnego przedsiębiorcy i pracodawcy.. wiem o tym doskonale. Sorry za rozległy off top.
Sprawdziłem przejazdy Lambo i Ferrari. 80 procent kierowców fur mocniejszych o 200 - 260 KM od Imprezy WRX STI, nie przekroczyło na tym torze 135 km/h. Czyli osiągając 147 km/h byłem jednym z najszybszych kierowców w ogóle, jadąc najwolniejszym pojazdem z najgorszymi przyspieszeniami :shock: Niby KTM X Bow ma mniej koni ale jest bardzo, bardzo lekki.
Zepter nie ma sie co dziwic ze nie przekroczyli tej predkosci jak Pan z boku siedzi osrany o autko i gada caly czas hamowanie wolniej to raz, a dwa ze czlowiek ktory prowadzi jest osrany ze jak cos zrobi nie tak to placi a to bedzie drogo kosztowac, dlatego dla mnie takie "przejazdy" nie maja sensu, bo nigdy nie pojedziesz jakbys chcial.
No właśnie płacisz sam za ewentualne szkody, przed jazdą podpisujesz cyrograf. Nie płacisz za materiały eksploatacyjne i części normalnie zużywające się, tzn płacisz za nie, za wynajem toru i wszelkie inne koszty, płacąc za okrążenie.
Sprawdziłem przejazdy Lambo i Ferrari. 80 procent kierowców fur mocniejszych o 200 - 260 KM od Imprezy WRX STI, nie przekroczyło na tym torze 135 km/h. Czyli osiągając 147 km/h byłem jednym z najszybszych kierowców w ogóle, jadąc najwolniejszym pojazdem z najgorszymi przyspieszeniami :shock: Niby KTM X Bow ma mniej koni ale jest bardzo, bardzo lekki.
A potem wjechał Sesik swoją teReSą i pozamiatał wszystkich :P
Z fabrycznego teamu Citroena nie dzwonili jeszcze??
Sprawdź czy nie masz nie odebranych. Naładuj sobie telefon i nie zostawiaj nigdzie nawet na chwilę!!!
Nie masz gdzie trollować? Weź proszki i pobaw się oponami radośnie gaworząc. Już bardzo dawno temu miałeś mnie dodać do ignorowanych.. Widzisz jaki niesłowny jesteś? :lol:
Nie masz gdzie trollować? Weź proszki i pobaw się oponami radośnie gaworząc. Już bardzo dawno temu miałeś mnie dodać do ignorowanych.. Widzisz jaki niesłowny jesteś? :lol:
Szkoda... Sam widzisz... Terapeuta go dzisiaj nie przyjął. W kwestii tego czy dzwonili z Citroen Motorsport, to niestety nie. Dlatego sam zadzwoniłem... wtedy powiedzieli, że do końca 2014 podpisali kontrakt z babcią kazika. Mówili, że jest tania i dwa razy szybsza od niego.
Szkoda... Sam widzisz... Terapeuta go dzisiaj nie przyjął. W kwestii tego czy dzwonili z Citroen Motorsport, to niestety nie. Dlatego sam zadzwoniłem... wtedy powiedzieli, że do końca 2014 podpisali kontrakt z babcią kazika. Mówili, że jest tania i dwa razy szybsza od niego.
W konia Cię zrobili, a ty to łyknąłeś jak młody pelikan. Moja babka ma kontrakt w Toro Rosso
Komentarz