Udesky, ja kiedyś płacę i wysiadam z taxi.A kierowca do mnie dziękuję jest pan pierwszym klientem który jechał całą drogą nic nie mówiąc. kierowca mówi ,że boli go głowa od tego pierdo.nia ludzi :lol:
Ogłoszono kryzys
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez UdeskyZamieszczone przez r2rwasyl napisał/a:
Qrde stary podsunąłeś mi pomysł na nowy program typu "BigBrother" ! Wystarczy zamontować kamerki w taksówkach i komedia murowana !!!
r2r pisz do jakieś TV i może dostaniesz autorski program. :szeroki_usmiech
Jak byłbym Piotrem Fronczewskim to każdy pasażer pierdziałby do mnie fiołkami, a że nim nie jestem to czasem zamiast od "dzień dobry", zaczynam kurs od "jedź kurwa w lewo, potem prosto, potem kurwa w prawo, bo kurwa zapomniałem ulicy, poźniej ci pokaże gdzie dokładnie".
Program byłby zdecydowanie +18 bo dużo mięsa by się przewijało.Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokparasite, Napisałeś, że to manipulant. Jak poprosiłem Cię o jakieś dowody np. link to napisałeś ,że szkoda Ci czasu na szukanie.A temat ten monitorujesz i jakoś czas masz.
Nic nie poradzę, że jak widzę gościa, który lansuje się przed kamerami w koszulce z wizerunkiem Matki Boskiej jakby to był znaczek Adidasa to mi się robi niedobrze.
Zamieszczone przez shokWally, ja uważam ,że on ma swój własny styl wypowiedzi. Jak oglądamy jego programy podróżnicze oraz jak wypowiada się w polityce ma pełną swobodę i tak też napisałem " człowiek ten zawsze mnie zaskakuję swobodą wypowiedzi" a parasite piszę ,że to manipulator i nie rozumie ludzi co się nim fascynują ( wynikało z tego ,że on jako osoba a nie jako podróżnik)
Zamieszczone przez shokA są też ludzie co dużo się udzielają cofnij się kilkanaście stron do tyłu ale ani razu nic nie wkleili.Wież dlaczego? bo coś słyszeli ale nie potrafią tego potwierdzić. Teraz parasite albo odwróci kota ogonem albo będzie szukać czegoś sensownego przez kolejne kilka godzin.
Kryzysu nie ma. :szeroki_usmiech
A i ponoć nie ma planów podnoszenia podatków w przyszłym roku.
W ogóle to ten temat jakiś z dupy się zrobił. Już nawet nie wiem kto zszedł na offtopa i zaczął z tą katastrofą, Cejrowskim i resztą.
Komentarz
-
-
r2r,
Współczuję, bo ja bym zapewne tego nie wytrzymał.
Twa wypowiedź przypomniała mi pewne zdarzenie:
Kiedyś, mniej więcej w połowie lat 70 spieszyłem się do domu i zafundowałem sobie dojazd taksówką. W tym czasie jeździły już w MPT duże Fiaty i obciach był, gdy wsiadało się do jakiś starych samochodów jeżdżących jeszcze na taryfach. Tak się złożyło, że miałem przyjemność wsiąść do starej warszawianki (garbusa) którą powoził starszy już przedstawiciel taksówkowej ferajny. Śmiszny z wyglądu Pan w wieku 65 lat oczywiście w kaszkiecie na głowie i kapitalnym sumiastym wąsem. Wyjątkowo spokojnie i metodycznie zmieniał biegi a bijący z niego spokój, mówiąc szczerze wkurwiał mnie dokładnie, bowiem 70km/h było już zawrotną szybkością. Dojeżdżając do Dzierżyniaka z autobusowego przystanku wyrwała kobitka, goniąc przez trzy pasy do tramwaju, do którego postanowiła wsiąść. Jednakże zmusiła kiierowcę warszawy do ostrego hamowania. Oczywiście tramwaj odjechał a sierota stanęła na brzegu wysepki przy oknie kierowcy. Szacowny Pan całkiem spokojnie opuścił szybę i .................
Wywalił Paniusi, taką wiązankę "kwiatków polskich" przejechawszy się kobicie do trzeciego pokolenia wstecz a dobór słownictwa starego warszawiaka powalił nie tylko mnie jak i całą chmarę osób oczekujących na przystanku. Baba wyrwała ze wstydu przez torowisko na drugą stronę Świerczewskiego, towarzycho na przystanku zataczało sie ze śmiechu a Pan taksówkarz zamknął majestatycznie szybę, mówiąc do mnie - przepraszam - i ruszylismy bez słowa dalej. W tym momencie przeszła mi złość na kierowcę i jego wolną jazdę a z szokowany nie tuzinkową wypowiedzią długo hichotałem się pod nosem.
Komentarz
-
-
okwracam do kryzysu!!!
Jestem w Niemczech i wlasnie tu dopadl mnie wielki kryzys...szczerze hm jaki kryzys???
Knajpy pelne auta coraz wieksze (srednia moc niemieckich auta wzroszla do 140 KM o ile sie nie myle
a teraz przyklad z rzycia typ u mnie w pracy pracowal rok w ciagu tego czasu rozwalil dwa auta z tego jeden firmowy, kupilmna kredyt bmw 1 , rozbil smarta, rozbil i teraz wv polo ppo 3 miesiacach od zakupu zostal zwolniony rok na bezrobociu i teraz zarabia okolo 1000 E i teraz bedzie "der hamer" mowi do mnie ze ma totalnie rozwalony samochod: ogladam i widze kilka wgniec, kilka zarysowan (oczywiscie nic z jego winyno ale ten typ mowi ze sprzeda samochod (splaca go do piero chyba rok czy lekko ponad rok) i kupi audi A3 jedyne 9900 E z salonu ...wiec gdzie jest kryzys ? Idioci kupuja na wyrost, sprzedaja nie swoje i kupuja na jeszcze wiekszy wyrost a jakis tepy handlowiec daje mu to by tylko miec ladny utarg a to ze w rzeczywistosci kasy nie ma nie interesuje go...
[ Dodano: Wto 18 Wrz, 12 21:04 ]
Le-Ce, takiego garbusa mieli moi rodzice hm kiedys na primaaprilis widzialem ze w Warszawie maja takie taxi jezdzic ---szkoda ze to tylko byl zart
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez likossIdioci kupuja na wyrost, sprzedaja nie swoje i kupuja na jeszcze wiekszy wyrost a jakis tepy handlowiec daje mu to by tylko miec ladny utarg a to ze w rzeczywistosci kasy nie ma nie interesuje go...Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Miałem już się nie wypowiadać na temat nie związany z kryzysem ale trochę dowaliłeś tym.
Zamieszczone przez parasiteChłopie myślisz, że nie mam co robić tylko przeszukiwać na siłę internet żeby Ciebie nawrócić?
Zamieszczone przez parasiteW tym filmie też przekłamywał bo z tego co pamiętam to o tym, że samolot ściąłby drzewo mówił tylko jeden profesor czy tam doktor z USA i to na podstawie dość okrojonego modelu. Dodatkowo gość nie miał zbyt dużo wspólnego z lotnictwem i aerodynamiką.
źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Brzoza_smole%C5%84ska
W tym właśnie momencie przestałeś być dla mnie osobą do dyskusji. Nie dla tego ,że masz takie lub inne zdanie.Ale dlatego ,że w ogóle nie czytasz tego co inni do Ciebie piszą.Zobacz co powklejał westwi78 w tym temacie.A ty wywalasz z taką gafą :lol: :lol: :lol:
[ Dodano: Sro 19 Wrz, 12 13:20 ]
Zamieszczone przez zwolinZamieszczone przez likossIdioci kupuja na wyrost, sprzedaja nie swoje i kupuja na jeszcze wiekszy wyrost a jakis tepy handlowiec daje mu to by tylko miec ladny utarg a to ze w rzeczywistosci kasy nie ma nie interesuje go...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokWedług raportów końcowych Międzypaństwowego Komitetu Lotniczego (ros. Межгосударственный авиационный комитет (MAK)) oraz polskiej Komisji Badania Wypadków Lotniczych Lotnictwa Państwowego (KBWLLP), w dniu 10 kwietnia 2010 roku na pniu drzewa miał utracić część skrzydła polski samolot Tu-154M nr boczny 101 podczas katastrofy lotniczej w Smoleńsku.
źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Brzoza_smole%C5%84ska
Zamieszczone przez shokW tym właśnie momencie przestałeś być dla mnie osobą do dyskusji. Nie dla tego ,że masz takie lub inne zdanie.Ale dlatego ,że w ogóle nie czytasz tego co inni do Ciebie piszą.Zobacz co powklejał westwi78 w tym temacie.A ty wywalasz z taką gafą
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteshok napisał/a:
W tym właśnie momencie przestałeś być dla mnie osobą do dyskusji. Nie dla tego ,że masz takie lub inne zdanie.Ale dlatego ,że w ogóle nie czytasz tego co inni do Ciebie piszą.Zobacz co powklejał westwi78 w tym temacie.A ty wywalasz z taką gafą
przebierał nogami i wynalazł, bo jak nie moja racja to nikogo... przegrzebał cały topik, żeby coś sobie udowodnić....
co za człowiek... ja pierdolę..ad:
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WallyZamieszczone przez parasiteshok napisał/a:
W tym właśnie momencie przestałeś być dla mnie osobą do dyskusji. Nie dla tego ,że masz takie lub inne zdanie.Ale dlatego ,że w ogóle nie czytasz tego co inni do Ciebie piszą.Zobacz co powklejał westwi78 w tym temacie.A ty wywalasz z taką gafą
przebierał nogami i wynalazł, bo jak nie moja racja to nikogo... przegrzebał cały topik, żeby coś sobie udowodnić....
co za człowiek... ja pierdolę..ad:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasitePrzepraszam, że dałem się w to wciągnąć i obiecuję poprawę:szeroki_usmiech
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Hmmm, nawiązując do tematu: częściowa nacjonalizacja sposobem na przetrwanie?: http://www.polimex-mostostal.pl/pl/c...myslu-sa-arp-3
Komentarz
-
-
Może i ja się ustosunkuję :szeroki_usmiech
do tematu.
Kryzys faktycznie jest juz odczuwalny. Widze to po kondycji moich klientów. Niestety zaczynają sie sypać. Na razie jeden strategiczny poszedł, inni mniejsi jeszcze sie bronią, ale widzę, że jest nie halo. Tylko oficjalnie lepiej nie wiedzieć.
Poza tym juz mam pewne info, że może być cienko z pensją. Bo wiadomo... kryzys. mogę zarabiać od jakiegos najbliższego miesiąca mniej
A jak to było kilka postów wyżej:
1. jest grupa ludzi która sprzedaje - im więcej sprzeda, tym więcej zarobi i jest bardziej chwalona - nieważne, że złapie klientów, których na to nie stać - liczy się wynik - prezes od sprzedaży weźmie premię i pochwałę
2. Jak ci klienci nie podołają - jest druga grupa ludzi - od windykacji - im bardziej skutecznie będa ściągać należności tym lepiej się wykażą - liczy się wynik ale ten odwrotny - prezes od windykacji weźmie premię i pochwałę
Czy kryzys, czy nie sprzedaz musi być. A, że ten na końcu go tylko odczuje.... Taki światpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
parasite, takie miganie się świadczy ,że za siły świata nie potrafisz przyznać się do błędu i to po raz kolejny w tym temacie. Zobacz stronę 52 i 53 jakie rzeczy wypisywałeś i jak inni ( yogi_at_pozen , westwi78,kmink) Ci to wytykali, a ty i ta się nie przyznałeś do błędu. Podobnie jest teraz
Wracając do twojego wpisu
Zamieszczone przez parasiteFaktycznie za szybko napisałem. Odnosiłem się do tego co mówi Cejrowski, że samolot nie byłby w stanie ściąć drzewa a nawet stalowego pala, ale widocznie albo Ty nie słuchałeś co mówi Cejrowski, albo jak zwykle przyczepiasz się do zwykłego przejęzyczenia
Wcześniej napisałeś ,że Cejrowski przekłamywał bo:
Zamieszczone przez parasiteW tym filmie też przekłamywał bo z tego co pamiętam to o tym, że samolot ściąłby drzewo mówił tylko jeden profesor czy tam doktor z USA i to na podstawie dość okrojonego modelu. Dodatkowo gość nie miał zbyt dużo wspólnego z lotnictwem i aerodynamiką.
Mi osobiście już nie interesuje te skrzydło ani inne rzeczy z tym związane. Ale dziwi mnie to ,że mimo kilku gaf ( nazywając je przejęzyczeniem) dalej nie widzisz tego i próbujesz odwrócić kota ogonem. Albo robisz to celowo albo sam już nie wiem. Obejrzyj raz jeszcze http://www.youtube.com/watch?v=0DFKE...ature=youtu.be i pomyśl co on powiedział a co ty napisałeś.
Zamieszczone przez parasiteNa prawdę udowodniłeś mi moją niekompetencję, a że cały czas twierdzę, że spokojnie mógł ściąć to drzewo już zostało przez Ciebie szybko zapomniane
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Hmmm, nawiązując do tematu: częściowa nacjonalizacja sposobem na przetrwanie?: http://www.polimex-mostostal.pl/pl/c...myslu-sa-arp-3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokObejrzyj raz jeszcze moment 4.16 do 5.12 bo ja słyszę dokładnie co innego niż ty. On twierdzi ,że spokojnie byłby w stanie je ściąć podobnie mówią inni eksperci!
Inni eksperci potwierdzają, owszem, ale nie to, że poleciałby dalej.
Czasem jak się pisze w pośpiechu to tak jest panowie bezbłędni.
Zamieszczone przez shokprześledziłem ten wątek i po prostu teraz kłamiesz nigdzie tak nie napisałeś
Komentarz
-
-
parasite, nie mam zamiaru mieszać się do waszej dyskusji, tylko na jedno chciałbym zwrócić uwagę: w dzisiejszym świecie i dobie kreowania autorytetów przez media należy bardzo ostrożnie podchodzić do medialnych "ekspertów", "profesorów", "znawców tematu" itp.
O ile dobrze pamiętam (a niezbyt chciało mi się ten temat zgłębiać), to odkrywcy najbardziej kontrowersyjnych wniosków do tej pory nie udostępnili ani informacji o metodach badawczych, ani samych obliczeń/symulacji w celu weryfikacji ich poprawności. Myślę, że nie tylko mi daje to do myślenia.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokprześledziłem ten wątek i po prostu teraz kłamiesz nigdzie tak nie napisałeś :wink:
[ Dodano: Czw 20 Wrz, 12 08:32 ]
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez Agamek12Hmmm, nawiązując do tematu: częściowa nacjonalizacja sposobem na przetrwanie?: http://www.polimex-mostostal.pl/pl/c...myslu-sa-arp-3
http://www.radiobielsko.pl/news/1509..._upadlosc.html
Komentarz
-
-
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez likoss"tania Polska to mit"
inwestujcie u nas, nigdzie nie znajdziecie tak taniej siły roboczej. :twisted:W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Gdy jestesmy w Polsce pieniadze leca jak z dziurawego portfela...nie wiem...nie szczypiemy sie w lasciwie ale mimo wszystko...
Dopisałem to dlatego ponieważ ostatnio rozmawiałem z pewną panią przed 40tką. Mówi ,że "zagranica" ma jedną wadę. Każdy dzień podobny do poprzedniego a w Polsce to non stop coś się dzieje. Jak spytałem to dlaczego zagranicą nie wychodzicie nigdzie by coś się działo. Odpowiedziała bo człowiek by wtedy nic nie odłożył :wink:
Zamieszczone przez UdeskyZamieszczone przez likoss"tania Polska to mit"
inwestujcie u nas, nigdzie nie znajdziecie tak taniej siły roboczej. :twisted:
Komentarz
-
Komentarz