Ogłoszono kryzys

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • westwi78
    RS
    • 2008
    • 2940

Zamieszczone przez Udesky
    Tak na marginesie, Rydzykowi już dawno powinni dobrać się do dupy. Tam to dopiero wyszłoby przekrętów. :szeroki_usmiech
    wierz mi, że gdyby mieli za co, to już dawno by się dobrali

.
    Zamieszczone przez Udesky
    woli kryzysu. Dziś czytałem, że cena prądu spada.
    spada, ale prądu za chwile zacznie brakować. Już teraz spółki zaczynają szukać firm, które zgodzą się za opłatą na tzw. negawaty, czyli wyłączenia prądu w razie jego braku.

Komentarz

• Udesky
      RS
      • 2007
      • 1692
      • Octavia I (1U2)
      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez westwi78
      Udesky napisał/a:
      Tak na marginesie, Rydzykowi już dawno powinni dobrać się do dupy. Tam to dopiero wyszłoby przekrętów.

wierz mi, że gdyby mieli za co, to już dawno by się dobrali
      Zgodnie z tym tokiem myślenia, znakomita większość polityków jest czysta. :lol:
      Albo ma takie potężne polityczne lobby że jest nietykalny.
      Jakby nie patrzeć, do czarnej mafii należy więc ma koneksję i kasę jest gdzie prać. :diabelski_usmiech

Bez względu na kolor i stronę, wszyscy kręcą na wiejskiej. :roll:

Zamieszczone przez westwi78
      spada, ale prądu za chwile zacznie brakować.
      A do tego przestarzała sieć może nie wytrzymać zwiększonego popytu. :?
      W Polsce nie ma kryzysu.
      Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• radekgw
        L&K
        • 2010
        • 1182

Zamieszczone przez shok
        Zamieszczone przez radekgw
        Shok a byles kiedykolwiek za granica ? Polecmy Twoim i moim przykladem, Mowisz o tym ze gosciu pracuje za granice, u mnie w robocie gdyby mial Zone bo taki przyklad podales ma 1700 euro netto, z czego wynajem mieszkania 2 pokojowego lub kawalerki to kasa 300 - 400 ze wszystkimi oplatami - czyli zyjesz sam godnie, nie z 10 chlopami pod glowa. Zarcie i chemia to liczac wersje ze masz wszystko gdzies i nie oszczedzasz na jedzeniu to 500 euro (chodz to lekka przesada i spokojnie w 300 mozna sie zamknac). Dalej dojazd do pracy zalozmy 50 euro, internet 25euro/miesiac 25mb. I co jeszcze?
        wychodzi 1700-400-500-100 = 700 euro, gdzie spokojnie bez oszczedzania mozna w takim przyadpku odlozyc ponad 900 euro. Chodz wiadomo, wszystko zalezy gdzie sie trafi, znam duzo ludzi ktorzy pracuja w anglii za 800 - 900 funtow miesiecznie, a z tego juz ciezko cokolwiek odlozyc, ale nie ma tak ze tylko pracujac glowa mozna przelac jakies pieniadze do POlski.
        Tak byłem

Mówisz 300-400euro mieszkanie wraz z opłatami. Średnie zużycie gazu,wody,prądu ( nie licząc opłat "serwisowych" na utrzymanie windy sprzątaczki z klatki itd) to ok 100-150euro miesięcznie.Czyli odliczając od podanej kwoty daje nam średnio 150-200euro za wynajem bez opłat .To taniej niż w najbardziej bezrobotnej części Hiszpanii( Andaluzi) gdzie bezrobocie przekroczyło 30%. W Polsce w woj.Lubelskim też ponoć można wynająć mieszkanie tylko za opłaty ale niech będzie ,że takie mieszkanie ma Twój kolega.
        Łatwiej by było odpisywać gdybyś napisał o jakim kraju mówimy. Bo Europa Zachodnia to rozległy temat.
        Z żarciem masz racje. Paliwo na dojazd do pracy.50 euro to około 30 litrów paliwa. A trzeba czasem do sklepu,znajomych pojechać.I okazuje się ,że trzeba 2-3 zbiorniki zatankować a to już nie 50 euro. Przypominam o normalnym życiu a nie praca dom sklep praca dom sklep.
        Pytasz o wydatki.Jeżeli żyjesz normalnie to policz ubezpieczenie auta,życia,mieszkania opłaty miejskie itd. No chyba ,że chcesz jeździć na polskich tablicach bo na miejscowe Cię nie stać. Ale pomyśl co myślą ludzie w Polsce i jak się zachowują względem nich jak widzą Bułgara na bułgarskich tablicach. Patrzą na nich jakby tam ufoludki siedziały.Na zachodzie patrzą identycznie na polaków chyba ,że Ci nie przeszkadza jak Ci fack.a pokazują na skrzyżowaniu.Jadąc autem znów trzeba się rozglądać bo przy kontroli nadgorliwy policjant stwierdzi ,że pracując w danym kraju powyżej x zasu powinieneś poruszać się autem na Ich tablicach ( wiąże się to z opłatami i przepisami).
        Nie policzyłeś wyjść do kina, na jakiś zlot (zobacz na kolegów z OCP wiecznie jakiś zloty,zawody 1/4) , wyjście do baru ( piwko0.33 już nie kosztuje 0.60centa tylko 2.5E) miało być normalnie . W Polsce też się wychodzi tu i tam tak więc tam też się wychodzi.
        Pomijając Twoje niedopatrzenie ( wymienione przeze mnie wyżej )wychodzi ,że zostało Ci 700Euro. WOW
        czyli mamy Twoje 700 euro w przybliżeniu mamy ok 2400zł wysłane żonie...STOP
        teraz trzeba zjechać i wrócić do Polski. Busem lub autem też kosztuje nie mało.Pomijam już ten punkt bo zaraz napiszesz ,że można kupić bilet lotniczy za 50 euroa na lotnisko pojedziemy rowerem i odbierze nas żona autem sąsiadów.Tak idzie i samolotem ale do samolotu nie wsadzisz słoików...
        dobra dobra mamy znów 700=ok 2400zł czyli tyle ile średnio rozgarnięty mężczyzna powinien zarobić w Polsce ( piszę powinien bo na forum mamy takich co płacą dużo więcej wystarczy czytać z zrozumieniem innych forumowiczów)
        Czyli jaki to biznes siedzieć tam a rodzinę mieć w Polsce?
        Ps. zapomniałeś koszt telefonu by dzwonić do żony. Chyba ,że można się umówić ile sygnałów o tej się spotykamy na skype .W ogóle to chyba dziwnie nie mieć aktywnego telefonu w dzisiejszych czasach...

Wcześniej kolega napisał o systemie 14/14 dni czyli z 1700euro mamy 850 bo pracujemy tylko połowę miesiąca :wink:
        Ok można zarobić więcej przez dwa tygodnie ale albo na innym stanowisku albo pracując po 100godzin w tygodniu tak pracują ludzie na zbiorach owoców i warzyw.Ale miało być komfortowo za granicą a praca po tyle godzin nie jest komfortowa :!:

Życie na zachodzie jest łatwiejsze ( pojecie względne- finansowo łatwiejsze ) ale nie da się żyć na dwa domy komfortowo- normalnie. Czyli ma się mieszkanie samemu i nie jest się emigrantem co na widok policji wymyśla bajkę w głowie jak to przyjechał wczoraj a w Polsce ma 9 dzieci i nie pracującą żonę.

Znam ludzi co na zbiory owoców i warzyw pojawiają się BMW czy Audi z 2011r. ( o jakiś nowych Mondeo czy Insigniach nie wspominając) a śpią w 10 w pokojach przerobionych oborach na mieszkania ale to są przypadki w które ludziom w Polsce ciężko uwierzyć i nie będę się o nich rozpisywać.
        http://player.omroep.nl/?aflID=11392923 polecam moment 7.00 , 10.30 ile płaca ludzie za te " mieszkania"?16.30 po ile godzin ludzie pracują. Warto zobaczyć całość dużo jest po polsku i angielsku.

[ Dodano: Nie 02 Wrz, 12 13:22 ]
        Zamieszczone przez Walt
        kmink, Nie oszukujmy się. W Polsce nawet kryzys się nie udał :lol:
        w Polsce nie widać, aż tak kryzysu bo ogromna część ludzi "produktywnych" wyjechało za granice zwalniając miejsce innym. Dlatego nie ma takiego bezrobocia jak w Grecji czy Hiszpanii. Grecy i Hiszpanie mają w du.e wyjazd z kraju żyją u siebie a Polacy plątają się po Europie.
        Ludzie wyjechali i nagle co? podnieśli wiek emerytalny bo okazało się,że nie ma kto płacić na obecnych emerytów...
        shoq nie wiem po jakim kursie liczysz te 700 euro ale po najnizszym czyli te 4 to masz 2800 zl a nie 2400 zl, mniejsza z tym OK, piszesz o tym ze nie trudno zarobic tyle w Polsce, no ogolnie nie jest to takie proste w moim regionie - lubuskie, ale OK co innego zarobic 2400 zl dzieki ktorym ledwo przezyjesz a odlozyc nawet te 2400. Mowie tutaj o Niemcach bo pytales. Co do telefonu mozna kupic niemiecka karte gdzie sa tanie rozmowy do polski, ale ja akurat korzystam z teleplay czyli dzwonie z kompa i kasuje mnie jakbym byl w polsce.
        Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730

Komentarz

• r2r
          RS
          • 2008
          • 4721
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Jak tak czytam, to dochodzę do wniosku że z polityką i opowiedzeniem się za konkretną w partią w naszym kraju jest powoli jak z religią.
          Wybierasz PO - jesteś innowiercą do odstrzału dla PISowców.
          Wybierasz PIS - jesteś zjebem moherowym do gazu dla POwców.

...a co mnie już kompletnie rozpierd..ala, to fakt, że to polityczne gówno zaczyna nawet poróżniać rodziny wewnątrz. Nie zliczę już kursów, gdzie jakaś starsza parka wraca sobie z delikatnego rodzinnego, sobotniego melanżu i taka rozmowa męża do żony:
          "Wszystko fajnie, ale temu Włodkowi to odwaliło, co on za PISem jest?"
          Inny przykład - rodzice wracają (jak wyczułem) z parapetówki od córki świeżo po "zamążpójściu" i tekst ojca:
          "Wyszła za lewusa, widziałaś jaki on za tym Tuskiem - moja noga u nich już nie postanie, mówiłem jej żeby się z nim nie wiązała"
          Inny przykład, wiozę jakiegoś frustrata, a że akurat była równa godzina na zegarku to w radiu poleciały wiadomości i w nich coś o polityce
          "Może Pan podgłosić ?"-słyszę
          "O.K."
          Jakieś bebły w radiu, a po nich prognoza pogody, po czym pada pytanie od klienta "za kim pan jest?". Pierwsze co mi się skojarzyło to jak bandy gówniarzy zaczepiały się z 10 lat temu i zadawały sobie to pytanie w odniesieniu do drużyn z naszej ligi kopanej, grożąc sobie wpierdolem, w zamian za złą odpowiedź (przy czym ciężko było było o odpowiedź "własciwą").
          "Za nikim" odpowiadam całkiem szczerze.
          "Powinien Pan być za PISem, wie Pan że to w Smoleńsku to było morderstwo, a ten Tusk na wolności chodzi, to jego powinni zamordować"....i potem cały słowotok tego typu zbędnych mi do życia bez stresu, politycznych gówien, wypowiadanych z pełnym przekonaniem co do swoich racji. Ręce opadają.....uszy więdną......

Jak wożę takich imbecyli to mam ochotę im doradzić że sobie jebneli w bańkę i to co całej siły. Jakiś fajfus w garniturze decyduje że własna córka czy syn, bądź szwagier czy ciotka - są już z innej paczki? Że już ich nie lubimy i nie zadajemy sie z nimi, lejąc na fakt że jesteśmy RODZINĄ(sic!)? Że sa za inną opcją polityczną to już są "lewi" "hu..owi". Pleaaaase! :roll:

[ Dodano: Wto 18 Wrz, 12 05:21 ]
          ...a co do tych przekomarzań o wyjazdach za granicę i mleku i miodzie tam płynących, to owszem, wierze że zarabiają tam, ale ludzie wykształceni i w poważnych branżach. Gdzy taki lekarz o roku pracy zwiezie swoje oszczędności do PL, to zgodzę się że ZAROBIŁ PIENIĄDZE.....
          ......a zwykłe wieśniaki, które się nasłuchały o luksusie, nowym IPODzie, firmowych spodniach, 6-letnim Mondeo za parę funtów, które w Polsce po przekładce w stodole będzie lśniło na podjeździe pod nieotynkowany dom i wkurwiało sąsiadów - to mają tylko taki los

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

nie ma to tamto, proszę Ciebie :wink:
          Artur

Komentarz

• wasyl
            L&K
            • 2005
            • 1084

Qrde stary podsunąłeś mi pomysł na nowy program typu "BigBrother" ! Wystarczy zamontować kamerki w taksówkach i komedia murowana !!!
            ASV + Aligator MT K-ce 150 KM 320Nm
            www.wasilewski-foto.pl
            KIA 2,2 d (245KM i 523Nm)

Komentarz

• ary
              Rider
              • 2011
              • 634

Zamieszczone przez r2r
              "Powinien Pan być za PISem, wie Pan że to w Smoleńsku to było morderstwo, a ten Tusk na wolności chodzi, to jego powinni zamordować"
              :lol: :lol:
              Przypomniało mi się, jak kiedyś kumpel zabrał okazją jakiegoś chłopa ze wsi. Było to akurat przed wyborami prezydenckimi w 2005r.
              Chłop się pyta: Na kogo Pan głosuje? Bo wie Pan, ja to na Lecha, a ten Donald to chyba jakiś Amerykanin :diabelski_usmiech
              Zamieszczone przez wasyl
              Wystarczy zamontować kamerki w taksówkach i komedia murowana !!!
              O2 Scout 1.8 TSI

Komentarz

• shok
                RS
                • 2009
                • 2070
                • Octavia I (1U2)
                • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

http://www.youtube.com/watch?v=0DFKE...ature=youtu.be Wojciech Cejrowski o wolności słowa. Powiem ,że człowiek ten zawsze mnie zaskakuję swobodą wypowiedzi.

Komentarz

• parasite
                  L&K
                  • 2011
                  • 1368

Zamieszczone przez shok
                  http://www.youtube.com/watch?v=0DFKEBo3R8o&feature=youtu.be Wojciech Cejrowski o wolności słowa. Powiem ,że człowiek ten zawsze mnie zaskakuję swobodą wypowiedzi.
                  Manipulant też niezły. Wolność słowa ale tylko zgodna z jego poglądami.
                  AGR 112KM, 232Nm
                  Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• shok
                    RS
                    • 2009
                    • 2070
                    • Octavia I (1U2)
                    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez parasite
                    Manipulant też niezły
                    możesz rozwinąć swoją myśl...poprzyj to jakimiś dowodami, może być jakiś link z chęcią poczytam i obejrzę.
                    Dlaczego pytam o to. Bo w temacie tym wielu się wypowiada ale niczym tego nie potwierdza jedynie słowami.
                    Starajcie się wklejać jakiś linki itd. przecież tą wiedzę z czegoś czerpiecie.

Komentarz

• parasite
                      L&K
                      • 2011
                      • 1368

Zamieszczone przez shok
                      Manipulant też niezły
                      możesz rozwinąć swoją myśl...poprzyj to jakimiś dowodami, może być jakiś link z chęcią poczytam i obejrzę.
                      Dlaczego pytam o to. Bo w temacie tym wielu się wypowiada ale niczym tego nie potwierdza jedynie słowami.
                      Starajcie się wklejać jakiś linki itd. przecież tą wiedzę z czegoś czerpiecie.
                      Mam szukać archiwalnych odcinków np. Lisa, gdzie wyzywał innych od debili? Szkoda mi trochę czasu, ale sam fakt, że z jednej strony oskarża i wyzywa, a z drugiej strony ich paskudne pieniądze mu nie przeszkadzają, wiele o nim mówi.
                      Nie wiem dlaczego niektórzy ludzie się tak fascynują tym gościem. Jego wypowiedzi nie są ani mądre, anie jakoś specjalnie odkrywcze, ale zawsze są chamskie i prostackie. Tak się chłop lansuje i na tym też zarabia. Dla mnie taka prawicowa Doda.
                      AGR 112KM, 232Nm

Komentarz

• Wally
                        RS
                        • 2012
                        • 3790
                        • Volkswagen

Nie wiem dlaczego niektórzy ludzie się tak fascynują tym gościem. Jego wypowiedzi nie są ani mądre, anie jakoś specjalnie odkrywcze, ale zawsze są chamskie i prostackie. Tak się chłop lansuje i na tym też zarabia. Dla mnie taka prawicowa Doda.
                        Też mi do niego daleko ale mimo to bardzo lubię jego książki i programy :szeroki_usmiech
                        Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                        => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                        => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                        "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• dato
                          L&K
                          • 2012
                          • 1431

Boso przez świat jak najbardziej. Jak słyszę jego gadanie o polityce, czy tematach ogólnych to mnie mdli, a ten podróżniczy oglądam z przyjemnością.

Komentarz

• parasite
                            L&K
                            • 2011
                            • 1368

Zamieszczone przez Wally
                            Też mi do niego daleko ale mimo to bardzo lubię jego książki i programy
                            To mu trzeba przyznać
                            AGR 112KM, 232Nm

Komentarz

• Le-Ce
                              L&K
                              • 2010
                              • 1313
                              • Octavia I (1U2)
                              • AUM 1.8 20VT 150 KM

parasite,

Sprzedałeś domek kolegi :?: :wink:
                              i zafundował Ci deskę z drutami :diabelski_usmiech
                              Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• parasite
                                L&K
                                • 2011
                                • 1368

Zamieszczone przez Le-Ce
                                Sprzedałeś domek kolegi
                                i zafundował Ci deskę z drutami
                                :wink:
                                Oj pamięć już szwankuje :P Domek nie był kolegi
                                Skończyłem z budownictwem teraz za muzykę się biorę :diabelski_usmiech
                                AGR 112KM, 232Nm

Komentarz

• Le-Ce
                                  L&K
                                  • 2010
                                  • 1313
                                  • Octavia I (1U2)
                                  • AUM 1.8 20VT 150 KM

Ta... Ciekawe, bo kiedyś napisałeś mi w odpowiedzi, iż nie Twój tylko kolegi :?:

Zresztą nie ważne, ale to i tak świadczy, iż kryzys jest i to poważny :diabelski_usmiech
                                  Moja ADELA

Komentarz

• parasite
                                    L&K
                                    • 2011
                                    • 1368

Zamieszczone przez Le-Ce
                                    Ta... Ciekawe, bo kiedyś napisałeś mi w odpowiedzi, iż nie Twój tylko kolegi :?:

Zresztą nie ważne, ale to i tak świadczy, iż kryzys jest i to poważny :diabelski_usmiech
                                    Napisałem, że brata :P Ano jest, bo na "piec" już nie starczyło :diabelski_usmiech
                                    AGR 112KM, 232Nm

Komentarz

• shok
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 2070
                                      • Octavia I (1U2)
                                      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Mam szukać archiwalnych odcinków np. Lisa, gdzie wyzywał innych od debili? Szkoda mi trochę czasu,
                                      Jak będziesz mieć chwilę wolną to poszukaj z chęcią obejrzę.
                                      Nie wiem dlaczego niektórzy ludzie się tak fascynują tym gościem.
                                      po czym
                                      Też mi do niego daleko ale mimo to bardzo lubię jego książki i programy
                                      To mu trzeba przyznać
                                      Czyli jak to w końcu jest. Piszesz ,że nie wiesz czemu inni się fascynują tym gościem po czym przyznajesz ,iż jego programy i książki są hm... dobre do oglądania?
                                      Czasem trzeba trzymać się jednego.
                                      Ja napisałem wcześniej,że człowiek ten zawsze mnie zaskakuję swobodą wypowiedzi.
                                      A ty ,że manipulant. Jak poprosiłem Cię o jakieś dowody np. link to napisałeś ,że szkoda Ci czasu na szukanie.A w temacie się udzielasz o jakimś domku zamiast poszukać źródła informacji
                                      Prosiłbym żeby wklejać linki bo takie przegadywanie nie ma sensu.A fajnie jest poczytać o czymś czego się nie zna

Komentarz

• Agamek12
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2006
                                        • 9943
                                        • Ford

No i znów... co ma Cejrowski wspólnego z kryzysem...?
                                        PS: lubię oglądać jego programy podróżnicze, ale za cholerę nie mogę go polubic za to, co mówi o innych (niż podróże) rzeczach...
                                        Adam... Używam:
                                        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                                        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• parasite
                                          L&K
                                          • 2011
                                          • 1368

shok, wyjeżasz z filmem gdzie wypowiada się na tematy polityczne i w tym kontekście Ci odpowiadam więc co do tego mają jego programy podróżnicze zupełnie nie rozumiem. :?:
                                          AGR 112KM, 232Nm

Komentarz

• Wally
                                            RS
                                            • 2012
                                            • 3790
                                            • Volkswagen

Zamieszczone przez shok
                                            Czyli jak to w końcu jest. Piszesz ,że nie wiesz czemu inni się fascynują tym gościem po czym przyznajesz ,iż jego programy i książki są hm... dobre do oglądania?
                                            Czasem trzeba trzymać się jednego.
                                            czasem to trzeba czytać ze zrozumieniem....

rozgranicz programy podróżnicze od politycznego bełkotu...

parasite odniósł się do mojej odpowiedzi, że nie rozumie fascynacji jego osobą odnośnie jego gadania o polityce a chętnie ogląda/czyta jw.

to, ze bredzi jak poplątany o polityce (wg niektórych dodam, żeby się od razu nie zaczęli spinać co niektórzy...) ma go dyskredytować jako podróżnika i narratora własnych przygód... ??

trochę to
                                            Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                                            => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                                            => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                                            "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• Le-Ce
                                              L&K
                                              • 2010
                                              • 1313
                                              • Octavia I (1U2)
                                              • AUM 1.8 20VT 150 KM

:shock:

Kuźwa :!:

Facet, z tych "sznurków" z których korzystasz lub o nie się dopominasz uplutł byś se, nie mała siatkę na ryby, lub na zakupy do sklepu. :szeroki_usmiech
                                              Piszą Ci, że Twe politykierskie dyrdymały nijak się mają do tematu w którym je zamieszczasz a Ty powracasz ze swymi gienialnymi wypowiedziami jak pijany do słupa. :evil: Jeżeli aspirujesz do etatowego politycznego komentatora to przenieś je do bardziej poczytniejszych internetowych stron.
                                              Ogarnij się chłopie :!:
                                              Moja ADELA

Komentarz

• r2r
                                                RS
                                                • 2008
                                                • 4721
                                                • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez wasyl
                                                Qrde stary podsunąłeś mi pomysł na nowy program typu "BigBrother" ! Wystarczy zamontować kamerki w taksówkach i komedia murowana !!!
                                                Gdyby zrobić takie "the best of..." z piątkowej i sobotniej nocy, to byłby to program lepszy niż "Uwaga pirat" na TVNie i to bez dwóch zdań. W piracie ludzie się hamują, a w taksówce...jak to przytaczany Cejrowski mówi...jest pełna swoboda wypowiedzi
                                                Artur

Komentarz

• shok
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 2070
                                                  • Octavia I (1U2)
                                                  • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez Agamek12
                                                  No i znów... co ma Cejrowski wspólnego z kryzysem...?
                                                  w sumie nic ale jakoś jego wypowiedz pasowała mi do ostatnich przepychanek. sorry za zamieszanie
                                                  Zamieszczone przez Agamek12
                                                  lubię oglądać jego programy podróżnicze, ale za cholerę nie mogę go polubic za to, co mówi o innych (niż podróże) rzeczach...
                                                  to jest odpowiedz na poziomie zrozumienia
                                                  parasite, Napisałeś, że to manipulant. Jak poprosiłem Cię o jakieś dowody np. link to napisałeś ,że szkoda Ci czasu na szukanie.A temat ten monitorujesz i jakoś czas masz.
                                                  Chętnie powiększył bym swoją wiedzę.
                                                  Wally, ja uważam ,że on ma swój własny styl wypowiedzi. Jak oglądamy jego programy podróżnicze oraz jak wypowiada się w polityce ma pełną swobodę i tak też napisałem " człowiek ten zawsze mnie zaskakuję swobodą wypowiedzi" a parasite piszę ,że to manipulator i nie rozumie ludzi co się nim fascynują ( wynikało z tego ,że on jako osoba a nie jako podróżnik)

Le-Ce, zrozum ,że mi nie chodzi o takie czy inne poglądy polityczne. Ale wkurza mnie jak ktoś wypowiada się uznając się za znawcę tematu ale przez pół dnia nie potrafi podesłać linka na potwierdzenie swoich słów. W tym temacie są ludzie którzy wypowiadają się bez ataku i nikt się ich nie czepia.
                                                  A są też ludzie co dużo się udzielają cofnij się kilkanaście stron do tyłu ale ani razu nic nie wkleili.Wież dlaczego? bo coś słyszeli ale nie potrafią tego potwierdzić. Teraz parasite albo odwróci kota ogonem albo będzie szukać czegoś sensownego przez kolejne kilka godzin.

Przepraszam za moją wypowiedz ,że Cejrowski zaskakuję mnie swobodą wypowiedzi.Koniec OT z mojej strony

Komentarz

• Udesky
                                                    RS
                                                    • 2007
                                                    • 1692
                                                    • Octavia I (1U2)
                                                    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez r2r
                                                    wasyl napisał/a:
                                                    A wiecie co, już kiedyś coś podobnego było. Tyle, że taksówkarzem był znany przebrany aktor - chyba.
                                                    r2r pisz do jakieś TV i może dostaniesz autorski program. :szeroki_usmiech
                                                    W Polsce nie ma kryzysu.
                                                    Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

Pracuję...