Zamieszczone przez okioki
Chłopy, zmusza Was kobita do dbania o zdrowie...?
Zwiń
X
-
Jak widać możnaByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
W lipcu stwierdziłem, że spróbuję pobiegać. Efekt: po paru minutach truchtu miałem dość.
Wkurzyłem się i znalazłem w necie plan dla początkującego biegacza. W 10 tygodni od zera do 30min ciągłego biegu. Okazało się , że plan przewiduje osoby w gorszej kondycji niż ja, dlatego zacząłem od 3 tygodnia.
No i dziś przebiegłem 30 min bez przerwy. Jestem z siebie tak dumny, jakbym conajmniej maraton przebiegł :szeroki_usmiech
Ale moja "kobita" nie śmieje się ze mnie. Docenia to, bo ją w to wciągnąłem i sama zaczyna biegać.
Komentarz
-
-
no to i ja się przyznam że od niedawna do codziennego basenu dołożyłem bieganie 2-3 razy w tygodniu . po 5 razach na bieżni , zaczynałem od 15 minut , wszedłem teraz na poziom 30 min i staram się wydłużać ale bez napinki.poszo mi dość gładko ale to pewnie pomógł basen..zacząłem biegać po terenie i osiedlu /nawet dzisiaj rano pół godzinki :wink: / . zakupiłem sobie mp3 i fajne słuchawki , muzyczka pomaga w bieganiu :szeroki_usmiech .
ale nie ukrywam , troszke męczy ..pewnie wiek no i waga... :roll:
może po wakacjach zacznę bardziej regularnie
aaa..na basenie dochodzę w tej chwili do 2700m kraulem nonstop w zasadzie codziennie. zabieram się powoli za delfina..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Widzę że młodzież wzięła się do pracy, chyba też muszę się wziąć za siebie :szeroki_usmiech
Najbardziej odpowiadają marszo biegi po górach ale tego nie da się trenować regularniesuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Widzę że młodzież wzięła się do pracy, chyba też muszę się wziąć za siebie :szeroki_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Właśnie minął mi rok bez jarania fajków.
A co do sportów to przestałem biegać i siadłem na rower bo mi kolano łupie.
No i raz w tygodniu(szkoda) haratamy w gałe 2 godzinki z kolesiami z firmy.
A balast z przodu jak był tak cały czas jest....ale chociaż jest o co piwo zaprzeć jak stoję :PByła O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
Nie zaglądałem tu dawno...
dudek_t- zajęcia z anatomii zwierząt, drugi kierunek robię. Dziś miałem drugie podejście do egzaminu i mam mieszane uczucia co do tego, jak mi poszło. :roll:
Tak w ramach ciekawostek- rzuciłem palenie. I to jakieś... 3 miesiące temu?Im bardziej czcisz bogów wieczorem, tym chętniej następnego dnia rano zsyłają demony, by tańczyły w twojej głowie.
Seat Leon FR 1.8TSI 2013
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mr0cznymoja mnie chce do lekarza na badania wysłać po tym jak w rok czasu schudlem prawie 23 kg...
Zamieszczone przez kbjanekdlatego trzymam wage w bezpiecznym 95 kgO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
kazik4x4, trzymam kciuki za wytrwałość.
Jeżeli chodzi o zalkład to obojętnie czy zrealizujesz obietnice czy też nie to i tak pewnie cię żona szczyści - tak już one niestety mają :evil:
Moja obecna waga to 103 kg przy 184 cm - do świąt planuję zjechać do 95, może więcej się uda :roll:
[ Dodano: Sro 04 Wrz, 13 15:56 ]
Jestem obecnie w Augustowie i idę pobiegać.
Komentarz
-
Komentarz