Chłopy, zmusza Was kobita do dbania o zdrowie...?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ruwado
    RS
    • 2009
    • 14889
    • Octavia IV (NX3)

No zaczynamy o siebie dbać. Zaraz biorę rodzinkę i na rowery w okoliczne lasy :P
    pozdrawiam - Darek

Komentarz

• Agamek12
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 9943
      • Ford

ruwado, a ja wracam i ganiam za uczącą sie jeździć starszą pociechą
      Adam... Używam:
      Rolka: e11FL 97KM/130Nm
      Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• kabanos
        RS
        • 2011
        • 4544
        • Octavia I combi (1U5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez ruwado
        No cóż, trza będzie na coś umrzeć
        Najprędzej na śmierć :P

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• Udesky
          RS
          • 2007
          • 1692
          • Octavia I (1U2)
          • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Agamek12
          piramida napisał/a:
          Panowie, więcej seksu a będziecie zdrowsi
          Zamieszczone przez ruwado
          Zaraz biorę rodzinkę i na rowery w okoliczne lasy
          Najlepiej tylko żonę. :szeroki_usmiech
          W Polsce nie ma kryzysu.
          Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• Agamek12
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 9943
            • Ford

Panowie, co polecacie na ból w kolanach...?
            Adam... Używam:

Komentarz

• Gracz
              Rider
              • 2009
              • 261
              • Superb I (3U4)

Ja na bóle smaruję się Dicloziają.

Wczoraj grałem 5 godzin na orliku w piłkę nożną i po meczu, po posiedzeniu w fotelu 15 minut jak wstałem, to szedłem w takim stylu, że Robocop mógłby się u mnie na korepetycje stawić.

Posmarowałem się ww. specyfikiem i dzisiaj wstałem bez problemu z łóżka.

Stosowałem wcześniej Venoruton żel i inne specyfiki, ale działa na mnie tylko Dicloziaja.

Znam też znachora, dzięki któremu mój ojciec po dwóch udarach mózgu i 3 operacjach głowy chodzi praktycznie bez kuli, a dał mu zestaw ziół do picia.

Za jego poradą moja siostra uniknęła operacji kolana. Kazał jej robić okłady z siekanej świeżej kapusty.

Nie wiem na co twój organizm zareaguje, ale i jedno i drugie niewiele kosztuje :lol:
              Best ET=Steven Spielberg movie :-)

Komentarz

• wilq
                Drive
                • 2009
                • 62

To widze ze nie jestem osamotniony. Jakis czas temu malzonka wymyslila ze bedziemy (ja bede) sie zdrowo odzywiac... :wink:
                Te ciezkostrawne zielone obrzydliwosci mi juz bokiem wychodza, a waga ciagle mi sie waha w granicach 91 a 96 (178cm).
                Ale wymyslila mi teraz cwiczenia... odnowianie jednego z pokoi... potem pewnie bede musial nastepne... ale watpie zebym od tego zchudnal.

Nie ma lekko... :shock:
                sorki za brak polskich liter

Komentarz

• blind_walker
                  RS
                  • 2010
                  • 4533
                  • Octavia I combi (1U5)
                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

co polecacie na ból w kolanach...?
                  Jedz dziennie wieczorem galaretkę.
                  mkII 20VT (600h worked)
                  Roooooomster

Komentarz

• shok
                    RS
                    • 2009
                    • 2070
                    • Octavia I (1U2)
                    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Panowie, co polecacie na ból w kolanach...?
                    Zależy z czego te kolana Cię bolą. Mnie kiedyś bolały i pomógł mi steper i ćwiczenia klędzika. Po prostu wzmocniłem pewne mięśnie które odciążyły staw kolanowy. Obecnie nic mi nie boli a czasem dla zdrowia poskacze na skakance :wink: Galaretkę też warto zjeść jak radzi kolega.

Komentarz

• Agamek12
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 9943
                      • Ford

shok, jak przykucnę na kilkadziesiąt sekund to mi się stawy "zastają" i przez kilka sekund odczuwam ból przy prostowaniu ich...
                      Ech... :cry:
                      Adam... Używam:

Komentarz

• misiek^wro
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2006
                        • 8321

W ramach dbania o siebie ja podpisalem 14m. umowe lojalke na siłownie

Ogolnie polecam czytac etykiety na opakowaniach - w polaczeniu z dieta naprawde daje mozliwosc zrzucenia 1-2 kg przy umiarkowanej aktywnosci fizycznej
                        Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
                        Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
                        ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• piramida
                          RS
                          • 2009
                          • 12222
                          • Superb III (3V3)

Ostatnio poszedłem na trening krav magi do Mikulskiego co by kości rozruszać, było to w poniedziałek, trening nawet fajny więc pomyslałem co by w czwartek znowu sie przejść, problem w tym że od poniedziałku do czwartku miałem takie zakwasy że nie usmiechał mi sie żaden trening :lol:
                          superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• BADYL
                            RS
                            • 2011
                            • 2396
                            • Octavia II combi (1Z5)
                            • BKD 2.0 TDI 140 KM

piramida, idź, idź...zakwasy przejdą nie dziś to jutro a trochę ruchu nie zaszkodzi :wink: Samemu zapisałem się na "Aikido" dziś idę na 3 trening :roll: fajny odstresywacz Póki co dopisuje pogoda więc staram się do pracy dojeżdżać rowerkiem...może parę kg uda mnie się zrzucić :szeroki_usmiech :wink:
                            nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• kazik4x4
                              RS
                              • 2008
                              • 2728

Zamieszczone przez piramida
                              problem w tym że od poniedziałku do czwartku miałem takie zakwasy że nie usmiechał mi sie żaden trening :lol:
                              To idziesz na trening, przez pierwszy kwadrans cierpisz a potem jest już luz.

Komentarz

• piramida
                                RS
                                • 2009
                                • 12222
                                • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez kazik4x4
                                problem w tym że od poniedziałku do czwartku miałem takie zakwasy że nie usmiechał mi sie żaden trening :lol:
                                To idziesz na trening, przez pierwszy kwadrans cierpisz a potem jest już luz.
                                muszę sobie jakiś cel ustanowić bo bez tego nie ma spręża, kiedyś trenowałem różne sztuki walki od kyokushin po przez choy lee fut, kick/thayboxing ale teraz sam nie wiem, może pocioram się chwile po macie na BJJ albo pójde na Sande (chiński box) :wink:

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• likoss
                                  Elegance
                                  • 2010
                                  • 753
                                  • Superb II combi (3T5)

panowie na trening hm powiem tak zaczynac trzeba powoli a potem gdy po kilku treningach forma sie znalazla trzeba na max.
                                  ja tak robie mam silownie dwa razy w tygodniu i do tego jiu jitsu...jest wspaniale jak nie moge na trening to zle sie czuje.
                                  Ostatnio jednak nabawilem sie kontuzji.rozwalone kolano operacja i na razie 3 miesiace bez sportu zaczynam delikatnie od silowni bo kaloo jeszcze nie jest OK zona raczej , najchetniej uwiazalaby mnie w domu ale bez ruchu hm...to nie to...

[ Dodano: Wto 18 Wrz, 12 21:41 ]
                                  ostatnio dochodze do wniosku ze sie starzeje ok operacja kolana to wynik cwiczenia karate z roku na rok bylo gorzej az w koncu rozsypalo sie dokumentnie ok to rozumiem ale gdy budze si ei to nadgarstek to lokiec to znowu cos innego ech moze bez sportu bylo by jednak lepiej. Kiedys trzy razy w tygodniu voll kontakt karate , studia i bylem codziennie posiniaczoy kazde schody sprawialy ze lzy z oczu plynely ale bylem szczesliwy a teraz delikatny sport (hm no nie do konca delikatny :diabelski_usmiech no ale jakos cialo sie sypie...

[ Dodano: Wto 18 Wrz, 12 21:43 ]
                                  piramida, Kyokushin cwiczylem
                                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=81807
                                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ghlight=likoss
                                  http://www.jiu-jitsu-gruppe-heinrich-jansen.de/

Komentarz

• piramida
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 12222
                                    • Superb III (3V3)

likoss, ćwicząc długo karate można nabawić się na starość różnych dolegliwości związanych ze stawami czy kośćmi, bezsensowne robienie pompek na kościach, utwardzanie goleni itp. dlatego swego czasu zrezygnowałem z karate, są bardziej przyjazne dla zdrowia sztuki walki :szeroki_usmiech

Komentarz

• AdamB
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2007
                                      • 8033
                                      • Octavia IV (NX3)
                                      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

są bardziej przyjazne dla zdrowia sztuki walki :szeroki_usmiech
                                      Podnoszenie kufla z piwem np.
                                      Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• likoss
                                        Elegance
                                        • 2010
                                        • 753
                                        • Superb II combi (3T5)

masz racje tylko jednak mi robienie pompek na kosciach akurat odpowiada (kiedys walnolem motorem w brame i wykrecilem nadgarstek wiec pompki na dloniach odpadaja)
                                        i jeszcze raz tak tak to karate zniszczylo mi kolana alenie zaluje .... to jest i bylo fantastyczne doswiadczenie ale teraz zakochalem sie w jiu jitsu

Komentarz

• piramida
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 12222
                                          • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez likoss
                                          masz racje tylko jednak mi robienie pompek na kosciach akurat odpowiada (kiedys walnolem motorem w brame i wykrecilem nadgarstek wiec pompki na dloniach odpadaja)
                                          i jeszcze raz tak tak to karate zniszczylo mi kolana alenie zaluje .... to jest i bylo fantastyczne doswiadczenie ale teraz zakochalem sie w jiu jitsu
                                          jak lubisz JJ to przejdź się na JJ w wersji brazylijskiej

Komentarz

• eaglemirek
                                            RS
                                            • 2010
                                            • 14116
                                            • Octavia II combi (1Z5)
                                            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez AdamB
                                            piramida napisał/a:
                                            są bardziej przyjazne dla zdrowia sztuki walki :szeroki_usmiech

Podnoszenie kufla z piwem np.
                                            4x100 bez zakąski :diabelski_usmiech

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• likoss
                                              Elegance
                                              • 2010
                                              • 753
                                              • Superb II combi (3T5)

piramida, brazylijskie jj nie jest dla mnie ja lubie kontakt i funkcjonalnosc u nas nikt sie nie bawi by przeciwnika do parteru sprowadzic 8) proste naturalne i skuteczne no i oczywiscie z minimalnym wysilkiem z mojej strony. (brazylijskie jest bardziej sportem a to co ja robie to zaden sport to raczej hm...filozofia zycia

Komentarz

• Udesky
                                                RS
                                                • 2007
                                                • 1692
                                                • Octavia I (1U2)
                                                • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez eaglemirek
                                                4x100 bez zakąski
                                                Bieg na setkę........................do baru. :szeroki_usmiech
                                                Podnoszenie ciężarów 50gramowych.
                                                W Polsce nie ma kryzysu.
                                                Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• piramida
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 12222
                                                  • Superb III (3V3)

likoss, nie chciałbys sobie poćwiczyć w parterze?

Cena domeny: 3799 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 354.57 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

:szeroki_usmiech

Komentarz

• Jark7
                                                    Elegance
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2008
                                                    • 777

likoss, nie chciałbys sobie poćwiczyć w parterze?

Cena domeny: 3799 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 354.57 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

:szeroki_usmiech

o to, to, to ... :slinka
                                                    Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
                                                    Jark7
                                                    było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

Pracuję...