Re: Chłopy, zmusza Was kobita do dbania o zdrowie...?
1. na szczeście nie popalam fajek
2. piwo piję bardzo rzadko - mniej więcej 4 browary w miesiącu chociaż ostatnio na urlopie w Turcji wypiłem ok. 90-100 browarów)) ale słabe toto takie... Wódki nie piłem od... lutego, jak dobrze pamiętam.
3. nie unikam ruchu - w pracy bywam zazwyczaj ok. 5.50, pracownicy przychodzą na 7.00. - wsiadam na rower (góral na oponach trekingowo/miejskich) i dymam do sąsiedniej miejscowosci do sklepu (zaleznie którędy pojade jest od6 do 10km w jedną stronę.
Trochę biegam, trochę innych ćwiczeń.
4. jak mi pasuje - raz zdrowo, raz niezdrowo, pierwszy posiłek przed siódmą, potem ok. 11.00, następnie ok. 15 lub od razu kolacja ca. 19.00
5. Śpię od 22.00 do 5.15
6. pracę mam stresującą w stopniu zaleznym od dnia
7. na większe zakupy jadę autem, na mniejsze ide z buta/rower
Przy wzroście 186 ważę 99-99,5kg (ważę sie codziennie rano), cisnienie ok. 110/75, tetno spoczynkowe ok. 48bpm, , 10 km przebiegam w jakieś 47-48min.
za młodu sport mnie nie za bardzo pociągał, ale z wiekiem jest go coraz więcej.
po przerwie wakacyjnej jak zwykle będzie piłka na orliku/hali, siatkówka, basen.
Agamek, dziwne że przy takiej diecie nie możesz złapać wagi??
[ Dodano: Nie 02 Wrz, 12 12:03 ]
Piramida, dobre pytanie. Ja zauważam, dobra kondycja fizyczna wprost proporcjonalnie przekłada się na kondycję w tych sprawach.
Może tu piesek pogrzebany :?:
Zamieszczone przez Agamek12
2. piwo piję bardzo rzadko - mniej więcej 4 browary w miesiącu chociaż ostatnio na urlopie w Turcji wypiłem ok. 90-100 browarów)) ale słabe toto takie... Wódki nie piłem od... lutego, jak dobrze pamiętam.
3. nie unikam ruchu - w pracy bywam zazwyczaj ok. 5.50, pracownicy przychodzą na 7.00. - wsiadam na rower (góral na oponach trekingowo/miejskich) i dymam do sąsiedniej miejscowosci do sklepu (zaleznie którędy pojade jest od6 do 10km w jedną stronę.
Trochę biegam, trochę innych ćwiczeń.
4. jak mi pasuje - raz zdrowo, raz niezdrowo, pierwszy posiłek przed siódmą, potem ok. 11.00, następnie ok. 15 lub od razu kolacja ca. 19.00
5. Śpię od 22.00 do 5.15
6. pracę mam stresującą w stopniu zaleznym od dnia
7. na większe zakupy jadę autem, na mniejsze ide z buta/rower
Przy wzroście 186 ważę 99-99,5kg (ważę sie codziennie rano), cisnienie ok. 110/75, tetno spoczynkowe ok. 48bpm, , 10 km przebiegam w jakieś 47-48min.
za młodu sport mnie nie za bardzo pociągał, ale z wiekiem jest go coraz więcej.
po przerwie wakacyjnej jak zwykle będzie piłka na orliku/hali, siatkówka, basen.
Agamek, dziwne że przy takiej diecie nie możesz złapać wagi??
[ Dodano: Nie 02 Wrz, 12 12:03 ]
Zamieszczone przez piramida
Może tu piesek pogrzebany :?:
Komentarz