Jeszcze trochę a zamiast do lekarza będziemy od razu do grabarza się wybierali będzie szybciej i pewnie że nie zamknie.
Chłopy, zmusza Was kobita do dbania o zdrowie...?
Zwiń
X
-
Witam
prawda jak zwykle leży gdzieś pośrodku.
Mam kuzynkę lekarkę przyjmuje w przychodni i mówi że opłata '2' lub '5' zł za wizytę rozładowała by 'korki' w przychodni. Mówi że nagminne jest przychodzenie emerytek / emerytów, staruszek / staruszków - nic do nich nie mam - nawijanie - a tu mnie boli a tu mnie strzyka a 2-3 dni temu już byli na wizycie - a tu wiek 75-90 to kurde to już nie ma to tamto lepiej nie będzie a przychodzą co kilka dni i ta sama śpiewka i opowiadanie historii życia.
Możliwe że w miejscu zamieszkania rodzina / sąsiedzi nie mają dla nich czasu i dlatego okupują gabinety - gaworzą, dyskutują.
No ale co do zdrowia - moje BMI nawet nie patrze.
169 cm i 81 kg wagi - kurde pasowałoby coś zrzucić ale jak tu zrzucić jak młodym rano robie kakao i mlask mlask sam wpieprzam na sucho koło 200 g proszku - no i na mase idzie
Komentarz
-
-
Słoń, ja Ci źle nie życzę, ale jest zima i nie daj Boze złamałbyś sobie coś to jakby szpital by cię podliczył za transport do SOR, diagnostykę itp to by Ci ten świniak z rąk wypadł z wrażenia.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BANDITMam kuzynkę lekarkę przyjmuje w przychodni i mówi że opłata '2' lub '5' zł za wizytę rozładowała by 'korki' w przychodni...
Komentarz
-
-
Słoń, ja Ci źle nie życzę, ale jest zima i nie daj Boze złamałbyś sobie coś to jakby szpital by cię podliczył za transport do SOR, diagnostykę itp to by Ci ten świniak z rąk wypadł z wrażenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez słońSłoń, ja Ci źle nie życzę, ale jest zima i nie daj Boze złamałbyś sobie coś to jakby szpital by cię podliczył za transport do SOR, diagnostykę itp to by Ci ten świniak z rąk wypadł z wrażenia.
[ Dodano: Nie 04 Sty, 15 09:08 ]
Zamieszczone przez BANDITWitam
prawda jak zwykle leży gdzieś pośrodku.
Mam kuzynkę lekarkę przyjmuje w przychodni i mówi że opłata '2' lub '5' zł za wizytę rozładowała by 'korki' w przychodni. Mówi że nagminne jest przychodzenie emerytek / emerytów, staruszek / staruszków - nic do nich nie mam - nawijanie - a tu mnie boli a tu mnie strzyka a 2-3 dni temu już byli na wizycie - a tu wiek 75-90 to kurde to już nie ma to tamto lepiej nie będzie a przychodzą co kilka dni i ta sama śpiewka i opowiadanie historii życia.
Możliwe że w miejscu zamieszkania rodzina / sąsiedzi nie mają dla nich czasu i dlatego okupują gabinety - gaworzą, dyskutują.
Moi stryjowie maja dwie przychodnie POZ + gabinety stomatologiczne.
Z ich relacji wynika, ze sa dewoty co rano ida do kosciola a potem w kolejeczke bo "wydaje im sie ze cisnienie maja wysokie i sasiadka mowila ze slabo wygladaja".
Co najmniej 5-6 takich hipochondryczek dziennie i jak to ze stara baba zanim wejdzie, zanim zdejmie kapote, sie nagada, zanim zalozy...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopZamieszczone przez BANDITMam kuzynkę lekarkę przyjmuje w przychodni i mówi że opłata '2' lub '5' zł za wizytę rozładowała by 'korki' w przychodni...
Komentarz
-
-
W temacie dbania o nas przez nasze kobietki, polecam scenę (1h09min) z filmu Taxi 2, gdzie jest bardzo dobry przykład opieki nad nami
PozdrawiamMoja "córeczka"
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...554967#1554967
Komentarz
-
-
Po trzech królach koniec balu. Koniec żarcia wszystkiego na co miało się ochotę, ale żebym się jakoś szczególnie obżerał to nie powiem - przez kilka miesięcy programowego odżywiania tak jakoś się przyzwyczaiłem do uczucia lekkości w żołądku, ze nie za bardzo się potem czułem najedzony ponad miarę...
od 19 grudnia kiedy odstawiłem dietę przytyłem 1,8-2kg. Teraz zaczynam kolejny etap diety, który potrwa do Wielkiej Nocy.
Cel wagowy to 88kg.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4od 19 grudnia kiedy odstawiłem dietę przytyłem 1,8-2kg. Teraz zaczynam kolejny etap diety, który potrwa do Wielkiej Nocy.
Cel wagowy to 88kg.
Mam tą sama sytuacje, ale myślę że dwa razy w tygodniu basen 1 godzina ciągłego szybkiego pływania + sauna 30min zrobi swoje. Oczywiście powrót do normalnego jedzenia.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Panowie.
U mnie kobita powiedziała "dość tego! masz iść do lekarza".
No nie ma zmiłuj, cza iść. Ale o co chodzi, i czemu tu piszę.
A wiec, mam problemy z kręgosłupem.
Napierd.. mnie dziennie wieczorem plecy i szyja.
Byłem już u trzech różnych lekarzy, miałem robione badania, przeswietlenia, i każdy rozkłąda ręce, ewentualnie słysze "jest Pan za stary żeby cos z tym zrobić".
Jak czegoś nie zrobie to ocipieje.
Chodziłem na basen, ale nie pomaga, czułem jeszcze większy ból, i zmęczenie.
Chodze wiecznie wkur.. bo mnie to boli, i nie wiem co robić, gdzie szukać pomocy.
KOLEDZY ZE ŚLĄSKIEGO (najlepiej Bytom i okolice).
Poszukiwany dobry ORTOPEDA!
Ktoś pomoże? Poradzi?Auto-shop4x4
Klinika4x4.com
NOWE OPONY WSZYSTKICH MAREK! Okazyjne ceny! info PW.
Komentarz
-
-
Żona mnie zje.ała jak jej się przyznałem, że chodząc z kumplami na piwko popalam sobie delikatnie... :?
To zła kobieta jest...
Aha, ale na basen co tydzień chodzę z dziewczynami (trzema wszystkimi). Bez pływania a jedynie z moczeniem się... ale sytuacja rozwojowa jest może i popływam :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Aha, ale na basen co tydzień chodzę z dziewczynami (trzema wszystkimi). Bez pływania a jedynie z moczeniem się... ale sytuacja rozwojowa jest może i popływam :szeroki_usmiechpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBAgamek12, bez pływania w wodzie katarek złapiesz :lol:
Ale młodsza córa od wczoraj 40stC... :?
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez Agamek12Aha, ale na basen co tydzień chodzę z dziewczynami (trzema wszystkimi). Bez pływania a jedynie z moczeniem się... ale sytuacja rozwojowa jest może i popływam :szeroki_usmiech
Ale w Katowicach to... no jeszcze nie byłem. Ale jak pójdę to raczej obce kobiety tam będą
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez Agamek12Ale jak pójdę to raczej obce kobiety tam będą
Małżowina co chwila patrzy na mnie karcącym wzrokiem.
A ja przecież patrzę na inne kobiety i zastanawiam się, czy to nie są jakieś nasze znajome, bo jakoś tak dziennie podobne są... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FicuPanowie.
A wiec, mam problemy z kręgosłupem.
Napierd.. mnie dziennie wieczorem plecy i szyja.
Byłem już u trzech różnych lekarzy, miałem robione badania, przeswietlenia, i każdy rozkłąda ręce, ewentualnie słysze "jest Pan za stary żeby cos z tym zrobić".
Ktoś pomoże? Poradzi?
Mój kolega miła problemy z szyja, karkiem, kręgosłupem - mechanik z urodzenia, powołania i zamiłowania - niestety tak go napierd..ły plecy od ciągłej pracy albo w pozycji nachylonej albo z zadartą głową pod autem że w końcu wydzierżawił gościowu zakład który miał koło domu a sam wsiadł na TIRa bo inaczej by nie mógł któregoś dnia wstać.
Po 6 latach siedzenia za fajerą, rehabilitacjach, siłowniach na wzmocnienie pleców już ten problem nie występuje, do tego stopnie jest dobrze że przebąkuje o ponownym spróbowaniu sił jako mechanik - po prostu ciagnie go do tego.
Komentarz
-
Komentarz