Jeszcze trochę a zamiast do lekarza będziemy od razu do grabarza się wybierali będzie szybciej i pewnie że nie zamknie.
Chłopy, zmusza Was kobita do dbania o zdrowie...?
Zwiń
X
-
Witam
prawda jak zwykle leży gdzieś pośrodku.
Mam kuzynkę lekarkę przyjmuje w przychodni i mówi że opłata '2' lub '5' zł za wizytę rozładowała by 'korki' w przychodni. Mówi że nagminne jest przychodzenie emerytek / emerytów, staruszek / staruszków - nic do nich nie mam - nawijanie - a tu mnie boli a tu mnie strzyka a 2-3 dni temu już byli na wizycie - a tu wiek 75-90 to kurde to już nie ma to tamto lepiej nie będzie a przychodzą co kilka dni i ta sama śpiewka i opowiadanie historii życia.
Możliwe że w miejscu zamieszkania rodzina / sąsiedzi nie mają dla nich czasu i dlatego okupują gabinety - gaworzą, dyskutują.
No ale co do zdrowia - moje BMI nawet nie patrze.
169 cm i 81 kg wagi - kurde pasowałoby coś zrzucić ale jak tu zrzucić jak młodym rano robie kakao i mlask mlask sam wpieprzam na sucho koło 200 g proszku
- no i na mase idzie
Komentarz
-
-
Przypuszczam , że jakby ze świniakiem/psem/kotem itd. na taką obsługę się klient zgłosił to też by go mocno zabolało.Słoń, ja Ci źle nie życzę, ale jest zima i nie daj Boze złamałbyś sobie coś to jakby szpital by cię podliczył za transport do SOR, diagnostykę itp to by Ci ten świniak z rąk wypadł z wrażenia.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Może lepiej 50 zl, bo taki emeryt może odżałować 5 i przyjść do lekarza, automatycznie pozbędzie się też bezrobotnych i mocno ograniczy liczbę mniej zamożnych... ta kobieta leczy ludzi ? To przypomij jej ,że też kiedyś będzie tworzyć korki, aż dziwne że przez tyle lat pracy nie nauczyła nie wytworzyła sobie "mechanizmu obronnego" który uprzejmie i stanowczo kończy wizyty ludzi którzy przyszli się tylko wygadać i to ona sama podtrzymuje zatorZamieszczone przez BANDITMam kuzynkę lekarkę przyjmuje w przychodni i mówi że opłata '2' lub '5' zł za wizytę rozładowała by 'korki' w przychodni...
Komentarz
-
-
Zapodaj cyfrę.Nie mam pojęcia ile mogłoby to być.Tylko ma być to cyfra nie "z dupy", bo mi się tak wydaje, tylko konkretSłoń, ja Ci źle nie życzę, ale jest zima i nie daj Boze złamałbyś sobie coś to jakby szpital by cię podliczył za transport do SOR, diagnostykę itp to by Ci ten świniak z rąk wypadł z wrażenia.
Komentarz
-
-
Trzeba by poszukac w zasobach NFZ ile wyceniaja takie uslugi, jak one sa punktowane przy konkursach na swiadczenie UM, ale mysle, ze nie mniej niz 2500pln przy naprostszym zlamaniu np. Obojczyka. A przy przy otwartych' z przemieszczeniem, wieloodlamkowych itp, ze stabilizacja na wkrety i plytki a potem lezeniem na wyciagu to juz stary szlo by w dziesiatki tysiecy...Zamieszczone przez słońZapodaj cyfrę.Nie mam pojęcia ile mogłoby to być.Tylko ma być to cyfra nie "z dupy", bo mi się tak wydaje, tylko konkretSłoń, ja Ci źle nie życzę, ale jest zima i nie daj Boze złamałbyś sobie coś to jakby szpital by cię podliczył za transport do SOR, diagnostykę itp to by Ci ten świniak z rąk wypadł z wrażenia.
[ Dodano: Nie 04 Sty, 15 09:08 ]
Dokladnie. 5 zlotych by zalatwilo sytuacje gdzie kobicinie sie nudzi i idzie do lekarza.Zamieszczone przez BANDITWitam
prawda jak zwykle leży gdzieś pośrodku.
Mam kuzynkę lekarkę przyjmuje w przychodni i mówi że opłata '2' lub '5' zł za wizytę rozładowała by 'korki' w przychodni. Mówi że nagminne jest przychodzenie emerytek / emerytów, staruszek / staruszków - nic do nich nie mam - nawijanie - a tu mnie boli a tu mnie strzyka a 2-3 dni temu już byli na wizycie - a tu wiek 75-90 to kurde to już nie ma to tamto lepiej nie będzie a przychodzą co kilka dni i ta sama śpiewka i opowiadanie historii życia.
Możliwe że w miejscu zamieszkania rodzina / sąsiedzi nie mają dla nich czasu i dlatego okupują gabinety - gaworzą, dyskutują.
Moi stryjowie maja dwie przychodnie POZ + gabinety stomatologiczne.
Z ich relacji wynika, ze sa dewoty co rano ida do kosciola a potem w kolejeczke bo "wydaje im sie ze cisnienie maja wysokie i sasiadka mowila ze slabo wygladaja".
Co najmniej 5-6 takich hipochondryczek dziennie i jak to ze stara baba zanim wejdzie, zanim zdejmie kapote, sie nagada, zanim zalozy...
Komentarz
-
-
Tak konczy wizyty szybko ale co zrobisz z ludzmi jak ci sie rejestruja co 3 dni ? W recepcji nie odroznia czy to samo cy rzeczywiscie cos nowego dolega :diabelski_usmiechZamieszczone przez bishopMoże lepiej 50 zl, bo taki emeryt może odżałować 5 i przyjść do lekarza, automatycznie pozbędzie się też bezrobotnych i mocno ograniczy liczbę mniej zamożnych... ta kobieta leczy ludzi ? To przypomij jej ,że też kiedyś będzie tworzyć korki, aż dziwne że przez tyle lat pracy nie nauczyła nie wytworzyła sobie "mechanizmu obronnego" który uprzejmie i stanowczo kończy wizyty ludzi którzy przyszli się tylko wygadać i to ona sama podtrzymuje zatorZamieszczone przez BANDITMam kuzynkę lekarkę przyjmuje w przychodni i mówi że opłata '2' lub '5' zł za wizytę rozładowała by 'korki' w przychodni...
Komentarz
-
-
Po trzech królach koniec balu. Koniec żarcia wszystkiego na co miało się ochotę, ale żebym się jakoś szczególnie obżerał to nie powiem - przez kilka miesięcy programowego odżywiania tak jakoś się przyzwyczaiłem do uczucia lekkości w żołądku, ze nie za bardzo się potem czułem najedzony ponad miarę...
od 19 grudnia kiedy odstawiłem dietę przytyłem 1,8-2kg. Teraz zaczynam kolejny etap diety, który potrwa do Wielkiej Nocy.
Cel wagowy to 88kg.
Komentarz
-
-
Czyli porządnie się w....ać :szeroki_usmiech .Zamieszczone przez kazik4x4od 19 grudnia kiedy odstawiłem dietę przytyłem 1,8-2kg. Teraz zaczynam kolejny etap diety, który potrwa do Wielkiej Nocy.
Cel wagowy to 88kg.
Mam tą sama sytuacje, ale myślę że dwa razy w tygodniu basen 1 godzina ciągłego szybkiego pływania + sauna 30min zrobi swoje. Oczywiście powrót do normalnego jedzenia.
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Panowie.
U mnie kobita powiedziała "dość tego! masz iść do lekarza".
No nie ma zmiłuj, cza iść. Ale o co chodzi, i czemu tu piszę.
A wiec, mam problemy z kręgosłupem.
Napierd.. mnie dziennie wieczorem plecy i szyja.
Byłem już u trzech różnych lekarzy, miałem robione badania, przeswietlenia, i każdy rozkłąda ręce, ewentualnie słysze "jest Pan za stary żeby cos z tym zrobić".
Jak czegoś nie zrobie to ocipieje.
Chodziłem na basen, ale nie pomaga, czułem jeszcze większy ból, i zmęczenie.
Chodze wiecznie wkur.. bo mnie to boli, i nie wiem co robić, gdzie szukać pomocy.
KOLEDZY ZE ŚLĄSKIEGO (najlepiej Bytom i okolice).
Poszukiwany dobry ORTOPEDA!
Ktoś pomoże? Poradzi?Auto-shop4x4
Klinika4x4.com
NOWE OPONY WSZYSTKICH MAREK! Okazyjne ceny! info PW.
Komentarz
-
-
Żona mnie zje.ała jak jej się przyznałem, że chodząc z kumplami na piwko popalam sobie delikatnie... :?
To zła kobieta jest...
Aha, ale na basen co tydzień chodzę z dziewczynami (trzema wszystkimi). Bez pływania a jedynie z moczeniem się... ale sytuacja rozwojowa jest
może i popływam :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
jak ze swoimi, to dobrze, jak z obcymi :szeroki_usmiech to znowu zła kobieta będzie :diabelski_usmiechZamieszczone przez Agamek12Aha, ale na basen co tydzień chodzę z dziewczynami (trzema wszystkimi). Bez pływania a jedynie z moczeniem się... ale sytuacja rozwojowa jest
może i popływam :szeroki_usmiechpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Na razie mnie nic nie chwyta.Zamieszczone przez AdamBAgamek12, bez pływania w wodzie katarek złapiesz :lol:
Ale młodsza córa od wczoraj 40stC... :?
W Wołominie ze swoimi...Zamieszczone przez ruwadojak ze swoimi, to dobrze, jak z obcymi :szeroki_usmiech to znowu zła kobieta będzie :diabelski_usmiechZamieszczone przez Agamek12Aha, ale na basen co tydzień chodzę z dziewczynami (trzema wszystkimi). Bez pływania a jedynie z moczeniem się... ale sytuacja rozwojowa jest
może i popływam :szeroki_usmiech
Ale w Katowicach to... no jeszcze nie byłem. Ale jak pójdę to raczej obce kobiety tam będą
Komentarz
-
-
Wystarczy jak ze swoimi pójdę...Zamieszczone przez ruwadoi pewnie też ze trzy znajdzieszZamieszczone przez Agamek12Ale jak pójdę to raczej obce kobiety tam będą
:P :P :P
Małżowina co chwila patrzy na mnie karcącym wzrokiem.
A ja przecież patrzę na inne kobiety i zastanawiam się, czy to nie są jakieś nasze znajome, bo jakoś tak dziennie podobne są... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Ficu, masz w podpisach itp off road service - słuchaj, a czy ty nie jesteś mechanikiem i po prostu robota Ci po krzyzu nie daje?Zamieszczone przez FicuPanowie.
A wiec, mam problemy z kręgosłupem.
Napierd.. mnie dziennie wieczorem plecy i szyja.
Byłem już u trzech różnych lekarzy, miałem robione badania, przeswietlenia, i każdy rozkłąda ręce, ewentualnie słysze "jest Pan za stary żeby cos z tym zrobić".
Ktoś pomoże? Poradzi?
Mój kolega miła problemy z szyja, karkiem, kręgosłupem - mechanik z urodzenia, powołania i zamiłowania - niestety tak go napierd..ły plecy od ciągłej pracy albo w pozycji nachylonej albo z zadartą głową pod autem że w końcu wydzierżawił gościowu zakład który miał koło domu a sam wsiadł na TIRa bo inaczej by nie mógł któregoś dnia wstać.
Po 6 latach siedzenia za fajerą, rehabilitacjach, siłowniach na wzmocnienie pleców już ten problem nie występuje, do tego stopnie jest dobrze że przebąkuje o ponownym spróbowaniu sił jako mechanik - po prostu ciagnie go do tego.
Komentarz
-

Komentarz