Zamieszczone przez Borsuk2
Bilans pierwszego przymrozku...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kazik4x4Faktycznie, gdzie tam mojej byłej bezawaryjnej OI do Twojej wysokobudżetowej OII. Gdzie ja się pcham na salony, o ja głupisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez kazik4x4Faktycznie, gdzie tam mojej byłej bezawaryjnej OI do Twojej wysokobudżetowej OII. Gdzie ja się pcham na salony, o ja głupi
Komentarz
-
-
Na szczęście mój dyliżans czuje, że jest już cieplejSpalanie według komputera spadło o około 0,5l, zapala z werwą, połączenia układu chłodzenia odzyskały elastyczność i wycieki płynu chłodniczego zniknęły (już 2 mechaników zaangażowałem w szukanie ewentualnej "usterki" i żaden z nich nic nie znalazł, karton leżący pod autem jako "czujnik" wciąż suchy
), złapanie pełnej temperatury następuje po 5-6km . Wiosna się zbliża
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4staram się ścigać wzór niedoścignionyale gdzie mi tam do Waćpana (Ciebie)
niestety mam ostatnio baaaardzo mało czasu na net i nie mogę rozwinąć swej upierdliwości w pełnej krasie, ale też próbuję :lol:
ok.
a jak z przymrozkami, kończymy na ten rok :?: :jump:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Radzymin dziś 6.45: -18stC
Warszawa dziś 7.30: -19stC...
Suka jeżdżona to nawet dziś nie jęknęła przy odpalaniu jak to miało miejsce po kilku dniach postoju w zeszłym tygodniu, łachy nie robiO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz