fuego_2007, Mam praktycznie identyczne u Siebie w aucie, mam O2 z 2005 śmiga wszystko sterowanie kiera, PDC wyświetla przod + tył, MP3 na karcie, automapa i inne bajery jedyne co nie wyswietla to wskazań z klimatronica.
Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
Komentarz
-
-
fuego_2007, voithmen,
To jest win ce jak na radio spokojnie działa nie zacina się i nie muli, można odpalić film z karty SD z drugiej Automape i przełączać między nimi podczas jazdy i nic się nie zacina - co prawda nie oglądam filmów w aucie wole w salonie ale podczas testów wszystko smigało dobrze.
W aucie wczeniej mialem NEXUSA który oprócz tego, że był kolorowy nic nie miał myślałem o zmieniarce cyfrowej ale udało mi się dobrze sprzedać Nexusa i dołożyć śmieszny pieniądz do tego radia i jestem mega zadowolony Bluetooth śmiga łączy się z Telefonem w momęcie kiedy wsiadam do auta nic nie trzeba specjalnie klikać - jedno sparowanie i tyle w planach jeszcze kamerka cofania jako bajer
Ogólnie polecam jak ktoś jeszcze się zastanawia. Ok koniec OT :P
Komentarz
-
-
Koledzy, mam kilka pytań. Chcę się przesiąść na to radyjko ze swinga, gdzie kupić ramkę? Bo pewnie nie będzie pasować?
Powiedzcie jeszcze jak to jest z Bluetooth, ono ma wbudowany BT i mikrofon, czy trzeba coś dokupić jak nie mam modułu?
Do GPS będę pewnie potrzebował jakąś antenę, co wybrać i gdzie kupić ?
Chyba na gwiazdkę sobie sprawię
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek30_plKoledzy, mam kilka pytań. Chcę się przesiąść na to radyjko ze swinga, gdzie kupić ramkę? Bo pewnie nie będzie pasować?
Powiedzcie jeszcze jak to jest z Bluetooth, ono ma wbudowany BT i mikrofon, czy trzeba coś dokupić jak nie mam modułu?
Do GPS będę pewnie potrzebował jakąś antenę, co wybrać i gdzie kupić ?
Chyba na gwiazdkę sobie sprawięSkoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
czy u Was paczka również 2 razy była na cle :
Status przesyłki:
Nadanie przesyłki 2015-11-14 18:33 International Postal System
Wysłanie przesyłki 2015-11-15 01:16 BEIJING EMS
Zatrzymanie przez urząd celny 2015-11-18 19:49 WER Warszawa
Zatrzymanie przesyłki w cle 2015-11-18 22:57 WER Warszawa
Nadejście przesyłki 2015-11-19 19:29 WER Zabrze
Nadanie przesyłki 2015-11-20 07:46 WER Zabrze
Zatrzymanie przez urząd celny 2015-11-20 07:46 International Postal System
Zatrzymanie przesyłki w cle 2015-11-20 10:30 International Postal System
Komentarz
-
-
DJ MŁODY, miałem już tak 2 razy. Ostatnio miałem też ciekawą sytuację, przesyłka była z chin wysłana do Estonii i z Estonii do Warszawy. Najlepsze jest to że w środku były ledy za ok 2$. I jak to się im opłaca? Ja za przesyłkę zagraniczną na Poczcie bym zapłacił pewnie z 20pln.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Ja bralem ostatnio pod climatronic, ramka ogolnie ok, ale niestety bede musial podrzezbic, bo grzanie tylnej szyby jak wcisne to nie odskakuje :/ nie ma luzu.
Poza tym niestety widac, ze chinczyk, panel wpada wglab ramki i przyciski sa nizej niz ramka, teoretycznie nic, jednak czasem w oczy kluje.
Jednak 80 pln za chinola, a 500 za aso jak krzykneli to przelkne przy tym te mankamenty
Komentarz
-
-
maciek30_pl, Przyszło do mnie takie radyjko w piątek, jeszcze go nie zamontowałem ale wiem że ma wbudowany bt wraz z zestawem głośno mówiącym. W zestawie są wszystkie przewody razem z GPS.DJ MŁODY, Moja paczka na cle była tylko raz w Warszawie. Z tego co widzę to chyba będą się z tobą kontaktować bo przesyłka jest zatrzymana.
Komentarz
-
-
Ustalilem dzis ze jedna paczke zamowiona 11.11 sprzedajacy wyslal 20.11. Wyslal ja jako free DHLem, ze wzgledu na ten dlugi czas oczekiwania. Wszystko byloby ok, ale napisal na liscie ze przedmiot nie zawiera baterii i dzis dzwonili z cla, ze paczka nie wyszla, bo nie wiedza co jest w srodku :lol: Jak juz przyjdzie, to nalicza mi VAT do kwoty zadeklarowanej przez sprzedawce :twisted:
Komentarz
-
Komentarz