Kupił ktoś VCDS od Chińczyków?
Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Adamus1wilin, co do wzmaczniacza to nie wiem czy mam, muszę sprawdzić.
Jak możesz to wrzuć fotki jak to wygląda.
Większość skłania się do 8 calowych ale ja po pierwsze nie chcę dokupować ramki, po drugie jeden cal nie robi chyba dużej różnicy.
[ Dodano: Wto 18 Paź, 16 20:23 ]
Jak ty oceniasz te 7 cali, wystarczy czy warto pomyśleć o większym?
Komentarz
-
-
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pieron27 Zobacz wpisJa sobie sprawiłem nowe radyjko od chińczyków na windowsie.
Chodzi bardzo płynnie i nic narazie nie przycina używam dopiero dwa dni. Cena bardzo przystęna 560zł a na forum vw golfa bardzo chwalili więc sie zdecydowałem.
http://s.aliexpress.com/FFzi6jUz
Komentarz
-
-
Hej zakupiłem 8' radyjko mam je w aucie spoko jest tylko mam problem na wiązce była do rozłączenia kostka po której radio zaczęło się wyłączać po kluczyku ale nie włącza się samo (od początku nawet ze spiętą kostką) czasem próbuje ale najczęściej po chwili się wyłączy i trzeba wcisnąć ON a czasem się zawiesi mieliście takie problemy znacie rozwiązanie ????
Komentarz
-
-
Hej,
Na Pepperze podali, że telefon NOMU S10 to prawdopodobnie to samo co myPhone Hammer Energy.
Czy ktoś z Was lub Waszych znajomych używał tego telefonu? Jak jest z rzeczywistą jakością telefonu podczas wymagającej eksploatacji, do jakiej został stworzony? Ile trzyma bateria przy używaniu telefonu w zasadzie wyłącznie do rozmów, od okazji do okazji?
Komentarz
-
-
Jestem na bieżąco, więc się wypowiem: Wczoraj dotarło, czas oczekiwania krótki, mniej niż tydzień: Wholesale! 2 Din 7 Inch Car DVD Player For VW/Volkswagen/Passat/POLO/GOLF/Skoda/Seat/Leon With GPS Navigaiton IPOD FM RDS Maps on Aliexpress.com | Alibaba Group . Cena ok. $ 150. Przed wysłaniem wymiana korespondencji. Chińczyk pyta ile ma wpisać wartość wysyłki, bo nie może być za dużo (wyższy podatek), ani za mało (bo podejrzane). Więc ustaliliśmy na $120, ale to i tak nic nie dało. Kurier DHL-u uprzedził mnie telefonicznie, że jest do zapłaty 160 złotych i tyle właśnie dopłaciłem do imprezy (no i jeszcze czekam na ramkę za $19). A teraz wyszczególnię jeszcze z czego składa się opłata 160: cło - 0 zł, opłata skarbowa - 0 zł i podatek VAT - 160 zł, a więc Urząd Celny, czy też DHL mają w d...., to co napisane na deklaracji i faktyczną wartość tego radia, tylko stosują sobie własne przeliczniki. Wkurzające to, ale dałem spokój nie będę się przecież kopał z koniem.Ostatnio edytowany przez MQ1977; 36345.
Komentarz
-
-
-
dawcio, trudno mi powiedzieć. Ja nie otrzymałem żadnej faktury Vat, paragonu itp., tylko "Notę księgową", na której napisano, że DHL poniósł za mnie opłaty nałożone przez Urząd Celny i że ja im mam zwrócić tę kwotę (Mogę wkleić skan, jak ktoś zainteresowany). Więcej na ten temat można znaleźć przy pomocy google'a.Ostatnio edytowany przez MQ1977; 36345.
Komentarz
-
Komentarz