W Play twierdzą, że działa na nadajnikach Plusa
Gdzie tani abonament z rozmowami bez limitu?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez andrzej111no_fear, no ja za chwile idę do Playa po RedBulla, tam masz nielimitowane sms/mms do wszystkich za +9zł co daje 38zł, więc tragedii niema
http://www.redbullmobile.pl/oferta/a.../bez-telefonu/
szukam czegoś dla rodzicielki za max 30zł :wink:
na razie jakoś nie mogę znaleźć :roll:
Zamieszczone przez Maicroft...Problemem moze byc jedynie zasieg..
Komentarz
-
-
złóż papier z wypowiedzeniem - od razu im się w dupach zagotuje, i zacznie wydzwaniać do Ciebie Dzial Utrzymania Klienta (czy jakoś tak) - oczywiście z unikalną, naprawdę dobrą ofertą
ja tak zrobiłem jakiś czas temu, wraz z kompletem dokumentów przeniesienia numeru do konkurencji - naprawdę działa piorunująco 8)Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
uwaga
nie robimy pompowtryskiwaczy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maly2stdla sieci liczy się już tylko nowy klient stary klient to leniwy klient który weźmie co mu rzuca a nie będzie mu się chciało iść zobaczyć co daje konkurencjaOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
RAFIKI miałem na myśli to ze idąc do przedstawiciela operatora i pytając o konkretne parametry abonamentu inaczej zostaniesz potraktowany przy przedłużeniu umowy a inaczej (w większości przypadków dostaniesz niższy abonament lub coś extra) jako NOWY klient
miałem tak z ORANGEM
teraz tak miałem z PLAY
a za półtora roku zobaczę jakbedzie z ERA zwana TM
wyjątkiem są REZYDENCI sieci (osoby którym znajomy/znajoma pracująca u danego operatora załatwiła stałe rabaty i upusty na abonamencie)
znajoma która pracuje na info linii jednej z sieci komórkowych sama przyznała ze polityka operatora nastawiona jest na nowych klientów (motywują to tym ze stały klient niezbędnik chciał zmieniać starych nawyków bo jest ZASIEDZIALY)
Komentarz
-
-
A mamy kogoś z OCP w PLAY / T-MOBILE? Szukam oferty dla firmy (jednoosobowa).
PLAY czy T-MOBILE. Na dziś kończy mi się umowa w PLAYWspieram Polskie Towarzystwo Walki z Mukowiscydozą - www.ptwm.pl
Komentarz
-
-
Przedłużyłem umowę w Plusie - 29 PLN brutto - rozmowy i SMS nielimitowane do wszystkich, 1GB netu, po 3 miesiącach dochodzi 7zł za stacjonarne, ale nie trzeba brać. Wiem, że to nie jest najlepsza oferta, ale nie chciało mi się zmieniać działającego w miarę dobrze Plusa na wygwizdowie, gdzie mieszkam. Aby dali taką ofertę, niestety trzeba im fizycznie wypowiedzieć umowę i wtedy coś tam się rusza w temacie. Do tego przedłużyłem też iPlus 6GB w LTE za 9zł.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
BADYL, Jeśli się nie mylę to chyba dość dowolnie. Dogadujesz się z siecią do której chcesz przejść oni ogarniają resztę.
Co do warunków to zależy jak trafisz, coś więcej trudno jest ugrać, chyba, że masz x nr.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Mnie to wczoraj PLAY trochę zdenerwowało, przy przedłużeniu umowy za 30zł mam umowę na 15 miesięcy i darmowe rozmowy.
Nowy klient za tą samą kwotę dostaje to samo co ja + 2GB internetu i umowa na 6 miesięcy.
Włąsnie na tym internecie mi zależy. Konsultant powiedział, że jedyne wyjście jak się nie przenosi numeru od innego operatora, to dokupienie nowej oferty czyli nowego numeru, a stary mogę wypowiedzieć. Tylko nie usmiecha mi się teraz wszystkich powiadamiać, że mi się numer zmienił. . Beznadzieja.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karuzelMnie to wczoraj PLAY trochę zdenerwowało, przy przedłużeniu umowy...
Trzeci telefon najczęściej już jest z BUK (Biuro Utrzymania Klienta) - wtedy okazuje się, że jednak się da :wink:
W tym roku przerabiałem ten scenariusz już 3 razy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maly2stNuj ma fajna oferte ale maja duzy minus dzialaja na nadajnikach ORANGE (w miejscu mojej pracy brak zasiegu) i sa to oferty bez telefonu.
Ja teraz przenioslem sie do T-MOBILE i w teorii mam miec:
100tys SMSow
nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci w polsce
2gb neta
Za zawrotna kwote 50pln brutto miesiecznie za abonament z sama karta SIM.Pozdrawiam,
yellow_car
Komentarz
-
-
yellow_car, jak dla mnie oferta redbull jest taka see...nie wiem jak Ty liczysz ale mnie wychodzi 64zł miesięcznie za nielimitowane rozmowy/sms/mms + 300mb netu (do końca roku nielimitowany net) z tel. LGF70 (LTE) za 126zł
w T-mobile przenosząc nr i wybierając ofertę za 49zł mam: nielimitowane rozmowy/sms/mms + 250mb LTE. telefon co prawda droższy bo za 289zł ale lepszy LG G2 mini. W sumie tel wychodzi za złotówkę ponieważ zamawiając przez internet mogę odebrać sobie prezent w postaci mini wieży
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLyellow_car, jak dla mnie oferta redbull jest taka see...nie wiem jak Ty liczysz ale mnie wychodzi 64zł miesięcznie za nielimitowane rozmowy/sms/mms + 300mb netu (do końca roku nielimitowany net) z tel. LGF70 (LTE) za 126zł
w T-mobile przenosząc nr i wybierając ofertę za 49zł mam: nielimitowane rozmowy/sms/mms + 250mb LTE. telefon co prawda droższy bo za 289zł ale lepszy LG G2 mini. W sumie tel wychodzi za złotówkę ponieważ zamawiając przez internet mogę odebrać sobie prezent w postaci mini wieżyPozdrawiam,
yellow_car
Komentarz
-
Komentarz