parasite, ja też nie wiem o co kaman ale w Czewie wszyscy jeżdżą po Orange ile wlezie a jak ktoś przeszedł z Orange do NJU to od razu banan na twarzy, że w końcu ma zasięg nie tylko na szczycie wieży Jasnej Góry (przekaźniki ok. 50-100 metrów dalej) :lol:
Gdzie tani abonament z rozmowami bez limitu?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftNo wlasnie, a jak realnie z zasiegiem.
Czy internet dziala udostepniony w telefonie do komputera, czy sa z tym problemy?? Pakiet nazywa sie smartfon, wiec na udostepnienie raczej nie ma co liczyc
W cenie 29zl jest 2GB + 9zl za SMS + 2GB jest tez dodatkowo w pakiecie za 20zl gdyby co.
Nadajniki tak jak napisalem. Play jest po drugiej stronie ulicy, jeszcze blizej niz pozostale. Chociaz kiedys mialem Playa i jako tako dzialalo, jeszcze przed podlaczeniem nadajnikow TM
Doliczaja jak widze 49zl za aktywacje
Za 38zł /mc mamy nielimitowane rozmowy, smsy, mmsy, 2GB netu
Aktywacja 49zł
Umowa na czas nieokreślonySprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Chwilę temu zadzwonili do mojego kierowcy z Tmobile, ma on prepaida w TM i zaproponowali abonament 39pln za nielimitowane rozmowy do wszystkich, stacjonaty też, MMS/SMS, do tego konto osobiste bezpłatne, na które przez pierwszych 10 miechów będą przelewać 50pln których można sobie opłacać telefon. Umowa na 24 miechy.
Takiego czegoś jeszcze nie widziałem :shock: :shock:
39 zeta x 24mc = 936pln - 500pln = 436pln /24mc = 18zyla 17gr na miesiąc. To chyba niska kwota.
Komentarz
-
-
A internety jakieś dają? :wink:
Generalnie rozglądam się za czymś jak najtańszym i sensownym - zależy mi, żeby było ze 100 smsów, minimum 100 minut do wszystkich sieci i >0,5gb netu. Ktoś, coś? Abonament, albo pre-paid, bez znaczenia.
Zastanawiam się nad Virgin mobile za 19(do odwołania, potem wraca do 29) zł pakiet na 30 dni w skład którego wchodzi 1,5gb netu, nielimitowane smsy i 100 minut do wszystkich. Ktoś używa?
Komentarz
-
-
odkopię
dobiega końca umowa w Play`u
brak sentymentów - pójdę tam gdzie dostanę najlepsze warunki :wink:
- Wymagania:
bez telefonu
min. 1GB neta
nielimitowane rozmowy (komórkowe, stacjonarne)
ew. jakiś pakiet ssmanów - też się nie obrażę
tylko abonament - na kartę odpada
im mniej, tym lepiej 8)
- t-mobile za 30zł widzę nielimitowane wszystko ale tylko 500mb neta
- RBM 39zł j/w (ale z 2GB netem)
- njumobile identycznie jak RBM (39zł)
Nie wiem jeszcze co Play zaproponuje po wypowiedzeniu umowy...
Ktoś coś ?
Komentarz
- Wymagania:
-
no_fear, jak nie odstrasza Cię pamiętanie o pakietach to może Red Bull Mobile Energy na kartę.
7 dni nielimitowanych rozmów i SMS-ów do wszystkich i 700MB internetu za 7zł
Taniej wychodzi:
3 dni nielimitowanych rozmów i SMS-ów do wszystkich oraz 300MB internetu za 3zł
Z tego co wiem to aktywujesz rano i masz +3 dni darmowych rozmów czyli wychodzi w praktyce 4 całe dni co daje no-limit za ok 23zł miesięcznie.
Komentarz
-
-
Ale które 29zł ? Kolega nie wymienił takiej opcji... :roll:OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez no_fearNie wiem jeszcze co Play zaproponuje po wypowiedzeniu umowy...
Ja też nie mam skrupułów i idę tam gdzie taniej i nie obchodzi mnie, że jeden telefon w firmie mam na orange, drugi w play, internet w t-mobile, coś w plusie
Reklamowałem telefon w grudniu ( w styczniu koniec umowy w play i gwarancji na tel) zrobili telefon, dzwonią, idę odbieram, pytam a kiedy kończy mi się umowa, pani spojrzała na mnie i mówi w styczniu i do widzenia :shock:
Sobie pomyślałem brzydko i poszedłem drzwi obok do salonu Orange, fajny pakiet, spoko abonament i za 5 dyszek netto a play nawet nie zainteresował się czy chcę nową umowę czy nie więc niech się buja.
Ale do rzeczy - zaraz i mi się kończy mój kosmiczny abonament na kolejny telefon, chciałbym taki bez limitu rozmowy i smsy, internet może być 2 GB, koniecznie abonament, może być bez telefonu. Zależy mi też aby nie wiązać się umowami na rok czy dwa. Czy NJU wychodzi najkorzystniej w tej chwili?Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez no_fearMailowa oferta Play`a na pismo z wypowiedzeniem umowy:
- nielimitowane rozmowy do wszystkich - 19,50 zł,
- nielimitowane połączenia na numery stacjonarne - 10 zł,
- nielimitowane SMS-y / MMS-y - 10 zł.
Umowa na czas nieokreślony.
Na razie słabiutko 8)Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftChyba dalej slabo, bo nie ma w tym internetu, gdzie inni maja to w cenie :?
ale to dopiero pierwsza oferta - taka z automatu dla każdego :wink:
Nie ma co komentować.
Liczę, że wynegocjuje minimum to co daje RBM bez łaski, czyli:
- wszystko bez limitu, 2GB neta, za 39zł...
Komentarz
-
Komentarz