To audi chyba trzeci miesiąc lata po otomoto i cały czas z tym samym przebiegiem.
Widać, że skrzynia nie podołała ciekawe jak motorownia w środku wygląda.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Neil Patrick Harris - Neil dorastał w Ruidoso (Nowy Meksyk), gdzie jego rodzice, Sheila i Ron, prowadzili restaurację. Jest uzdolniony aktorsko i muzycznie, był więc wybitnym uczniem La Cueva High...
"stan cywilny: w związku małżeńskim z Davidem Burtka (od 06.09.2014)"
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
sazad też mi się tak wydawało że już gdzieś,kiedyś o tym czytałem :diabelski_usmiech
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
sazad, krissos, ja miałem historię może nie tak dramatyczną, ale prawdziwą. Będąc kiedyś w zimie na offrajdzie z kolegami, podjechaliśmy na stację paliw zatankować i kupić coś na rozgrzewkę, bo było po imprezie itd. Podchodzi do nas młoda kobieta i pyta czy jej pomożemy? 4 dziarskich chłopa małej kobietce w potrzebie? Oczywiście Mówi, że jechała drogą i auto się zakopało. Kierowca do terenówki, reszta sprzęt saperski i idziemy. Już z daleka coś nas tknęło, że to podejrzana historia. Droga prosto do lasu. Śnieg nie padał zbyt nocny, a ślady ledwo widoczne, szyby zaparowane, przy kołach wygniecione ale nie wyślizgane. Najlepsze że w środku na miejscu pasażera siedział przestraszony koleś, zbyt lekko ubrany jak na tę porę roku. Dopiero wtedy zrozumiałem, że to co miała ta kobieta na głowie to nie fryzura nowoczesna. Pomogliśmy i owszem, ale ciekawiło nas dlaczego nie zadzwoniła do męża :diabelski_usmiech :?: I jaka pokręcona filozofia podpowiedziała jej że się nie pokapujemy o co chodzi :?:
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Trzeba je kontrolować na każdym kroku i pytać ZAWSZE jak coś będą robić krok po kroku.
a i to nieraz za mało ad:
:diabelski_usmiech
Święte słowa... Któregoś wieczora jakę moją czarnulą przepisowe km/h + VAT :wink: a tu nagle info "rzucam palenie"... Do domu parę km, więc dzwonię po moją Panią. Przyjechała SUV-em i moje pudło na hol. Od razu uprzedzam głupie pytania. Tak Ona holowała, ja siedziałem w holowanym. Przed ruszeniem mówię jej "nie więcej jak 50, w mieście 40". Wzięła to dosłownie i o mało parę razy zawału nie dostałem przy skrzyżowaniach, bo jazda bez wspomagania kiery i hampli wymaga i refleksu i siły. Jak Ona deptała w stop to ja prawie w podłodze dziury robiłem piętami... :shock: "Ale mówiłeś jedź 40"... Szkoda słów. Przeżyłem, to się liczy :wink: .
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
krissos, Urban legend, ktoś sobie przypisał historie która chodzi w necie od kilku lat.
To szwagierka dawno temu jak ludzie jeździli maluchami miała taką historię.
Silnik w maluchu zgasł i nie chciał zapalić. Oczywiście szwagierka otwarła klapę z tyłu i zagląda jakby miała zobaczyć co jest popsute :twisted:
Z boku podjechał taxi-driver i pyta się czy pomóc. Ona ,że owszem. Gość długo się nie zastanawiał i zaproponował zaciągnąć auto do mechanika. No to szwagierka wskakuje do malucha daje znać i jadą. Wszystko super się układało do momentu wjazdu na rondo... Ona zapomniała wsadzić klucze do stacyjki :!: :shock: :lol: Gość w prawo a ona jedzie w lewo bo kierownica się zablokowała :diabelski_usmiech łubudu jedna wielka masakra :lol:
Komentarz