nico21, bedziesz jutro spotykamy sie o 13 na parkingu koło lidla czy jak go tam zwał za mostem w trzebini bartolini1978, wszystkiego najlepszego dla synka
Onet: codzienne źródło informacji milionów Polaków - wiadomości z kraju i ze świata 24/7, pogoda, sport, biznes, moto, rozrywka. Bądź na bieżąco z Onet!
A ja panowie wczoraj skończyłem krokwić i też zaczynam troszkę drinkować.Zaczynam drinkować bo nie dosyć że urodziłem się w Polsce to i jeszcze w najgorszym województwie w którym nie ma dofinansowania na utylizacje eternitu(pokrycie dachowe z przed kilkunastu lat) jako jedynym w CAŁEJ POLSCE :!: :!: :!: :evil:
[ Dodano: Sob 19 Sie, 06 19:13 ]
I jak tu nie pić, a portwel cieniutki :cry:
Wściekła Beti pali 18-20 litrów na pełnym ogniu, myślałem że będzie Gorzej.
Dziś wsysąłem 325i Kombi z 87r. Pan się bardzo zdziwił :lol: Ja toże byłem w szoku :shock:
Zaprosiłem Pana na forum, bo rozmawialiśmy chwilkę i okazało się że ma TDI AGr, więc może się będzie udzielał... :szeroki_usmiech
Aha... to już 3ci e
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
:yay: Chciałbym sie pochwalić, iż w dniu dzisiejszym przybyła najjaśniejszej Rzeczpospolitej kolejna obywatelka ( skromnie zauważę, że przyczyniłem się do jej poczęcia jakieś 9 miechów temu :szeroki_usmiech )!!!
zatem : - dwójka w domu pod opieką nie pozwala mi na razie na mocniejsze pępkowe. zatem : zdrowie koledzy !!!!
Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz