nico21, Kubus dziekuje i powiedział ze na nastepnym spocie bedzie grał z wujkiem w kapsle
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez Jabar1975eden z najpotrzebniejszych linkow w temacie
Komentarz
-
A ja panowie wczoraj skończyłem krokwić i też zaczynam troszkę drinkować.Zaczynam drinkować bo nie dosyć że urodziłem się w Polsce to i jeszcze w najgorszym województwie w którym nie ma dofinansowania na utylizacje eternitu(pokrycie dachowe z przed kilkunastu lat) jako jedynym w CAŁEJ POLSCE :!: :!: :!: :evil:
[ Dodano: Sob 19 Sie, 06 19:13 ]
I jak tu nie pić, a portwel cieniutki :cry:
Komentarz
-
-
Wściekła Beti pali 18-20 litrów na pełnym ogniu, myślałem że będzie Gorzej.
Dziś wsysąłem 325i Kombi z 87r. Pan się bardzo zdziwił :lol: Ja toże byłem w szoku :shock:
Zaprosiłem Pana na forum, bo rozmawialiśmy chwilkę i okazało się że ma TDI AGr, więc może się będzie udzielał... :szeroki_usmiech
Aha... to już 3ci eŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
:yay: Chciałbym sie pochwalić, iż w dniu dzisiejszym przybyła najjaśniejszej Rzeczpospolitej kolejna obywatelka ( skromnie zauważę, że przyczyniłem się do jej poczęcia jakieś 9 miechów temu :szeroki_usmiech )!!!
zatem : - dwójka w domu pod opieką nie pozwala mi na razie na mocniejsze pępkowe. zatem : zdrowie koledzy !!!!Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
gratki huwe żeby się dobrze chowało i zdrowe było
u mnie za jakieś dwa tygodnie to samo 8)NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez QBAdobrygrzeswawa, pamietasz gdzie masz jechac, jak Justyna zacznie rodzicnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAdobrygrzeswawa, pamietasz gdzie masz jechac, jak Justyna zacznie rodzic :?: :twisted:
Zamieszczone przez Jabar1976Moze lepiej niech jedzie rodzic do kula hula - przynajmniej nie bedziemy sobie spodni i koszulek brudzic
[ Dodano: Pon 21 Sie, 06 09:51 ]
sorki za OTNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz