Hmm ja zakończyłem święta tak:
stoch 0,7
whiski PS 0,7
Potem była śliwowica na spacerku 1,0
Następnie Tyskie 0,5
Jakieś whiski ponownie 0,7
Śliwowica 1,0
Potem nie pamiętam obudziłem się w klopie ops: :cry:
:shock:
sam za jednym podejsciem :?: :!:
rispekt :!:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Hmm ja zakończyłem święta tak:
stoch 0,7
whiski PS 0,7
Potem była śliwowica na spacerku 1,0
Następnie Tyskie 0,5
Jakieś whiski ponownie 0,7
Śliwowica 1,0
Potem nie pamiętam obudziłem się w klopie
Ziomal, paf, dzięki za szacunek ale zwrócie uwage że skoro ja mam 39 lat to teść jest w wieku ???? 67 i jemu nalężą się słowa uznania hihi ale to góral z krwi i kości
a ja dzis delikatnie 2 pyfka , wczoraj wypilem 6 leczac sie po niedzieli ( w niedziele z kumplem wypilismy 1,5l whisky , ja jeszcze na koniec piwem poprawilem znowu w tel zobaczylem dziwne zdj hahaha a nie pamietam zeby byly robione :roll: )
djczas, sorry ja wiem ,że sie znasz na wielu gatunkach a tym bardziej na śliwce więc wybacz ten drobny podtekst z mojej strony .Przywiozę troche do Kraka :lol: :lol: :lol: :P
No ja znowu mam doła :roll: kumple pozjeżdzali z zagranicy i nie mogę się z nimi rozstać :| .Także moja żona troszke na tym cierpi no ale cóż , jak to powiedział jeden kolega: męża powinna żona wznośić ponad chmury jak skarb ( znaczy o mnie chodzi chyba :roll: :szeroki_usmiech )A tak na serio to jak tak dalej pójdzie to mi wszyscy znajomi powyjeżdzają zagranice i pewnie i ja sam wyjade. :|
Ziomal, trzeba było odpowiedzieć tak wole jeździć skodą niż rozpadającym sie rzęchem starszym ode mnie a na koniec maleńka ty temu autu do wentyli nie dorastasz i objechać dziada z którym pojechała :diabelski_usmiech
Komentarz