Zamieszczone przez Samiec
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Słyszałem, że nie pijesz :twisted:Zamieszczone przez NEOrADEkSkoro wczoraj profilaktuka przyniosła ulgę gardełku to dziś już można lajtowo Paulaner zapodać !
Ja dzisiaj zalewam smutki (już drugi dzień). Mam takiego doła że tylko muszę się napić
Zdrówko wszystkich kto jeszcze nie spi
Ech.. czemu to wszystko jest takie popier...Zobacz ile Ci zostało czasu:
http://zegarsmierci.info/s/zegar
Komentarz
-
-
Sigma_74
a ja robię miesiąc trzeżwosci dla siebie, od wczoraj przez miesiąc ani grama alkoholu.
:szeroki_usmiech
Komentarz
-
to juz wiemy co robimy w przyszła niedziele :diabelski_usmiech grillujemy u Janusza, :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechja za tydzien urodzinowy weekend bede mial :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
hmm nie niedziela a sobota :szeroki_usmiech i juz zostlem porwany przez szalone towarzystwo hahaha ( tzn balet w sobote ) ... ale mozna jakiegos grila zrobic w niedziele tylko musimy jakis plejs ( miejsceZamieszczone przez Arekco robimy w przyszła niedziele
) znalec bo u mnie raczej nie da rady zrobic takiej masowej impry :szeroki_usmiech
[ Dodano: Nie 03 Cze, 07 23:04 ]
QrdeZamieszczone przez PurchawaCholera, to znowu przegapimy impreze bo nas nie bedzie.
szkoda
Komentarz
-
-
Janusz, no to czekamy na smsa z godziną i miejscem :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-

wrocilem do domu o 5.30 a o 8 do pracy, mialem troche cjiezko w pracy... a teraz 3 piwa na lepszy sen :szeroki_usmiech
Komentarz