Skoda jak widać na zdjęciach upodobniła rapida do wersji indyjskiej oklejając tylne i przednie lamy. Wg mnie chromowana listwa z logo skody na masce jest też kamuflażem mającym imitować wersję indyjską. Nowy rapid będzie wyglądać identycznie jak mission L w kwestii przodu i tyłu. Jestem tylko ciekaw czy będzie dostępny silnik 1.6 z LPG.
A jeśli chodzi o grill to brak w nim chromowanej obwódki i plastik jest matowy, rzeczywiście wygląda tandetnie (na salonie plastik był błyszczący domniemam, że lakierowany)
Dodatkowo lakierowane elementy w dolnej części zderzaka obok miejsca na halogeny to też kamuflaż mający upodobnić do Indii. Na salonie mamy cały pas plastiku przez żadnych pionowych przegródek.
A jeśli chodzi o grill to brak w nim chromowanej obwódki i plastik jest matowy, rzeczywiście wygląda tandetnie (na salonie plastik był błyszczący domniemam, że lakierowany)
Dodatkowo lakierowane elementy w dolnej części zderzaka obok miejsca na halogeny to też kamuflaż mający upodobnić do Indii. Na salonie mamy cały pas plastiku przez żadnych pionowych przegródek.

Ja bym tej konstrukcji nie skreślał, tym bardziej że za mało o nim wiemy :diabelski_usmiech To tego dojdzie kombi i będzie hit sprzedaży
k
Komentarz