Skoda Rapid komercyjnie-wersja produkcyjna film

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Big
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 6389

Zamieszczone przez marlej108
    dobry samochód klasy kompakt z aspiracjami na niższa średnia nawet.
    Niższa średnia to ... kompakt
    Całkiem ciekawy opis. No cóż z Twojego zapoznania się z Rapidem wynika ze faktycznie to wnętrze jest bardzo plastikowe. Jedyna nadzieja w tym, że jest porządnie zmontowane i nie będzie skrzypiało. Naprawdę wnętrze Rapida jest tak bardzo zauważalnie mniejsze niż w O II? Musze wybrać się do skody w Lublinie i pojeździć Rapidem. Szykuje mi się pracowity tydzień, bo mam jeździć Clio IV, zapoznać się z Fordem B max, i Rapidem.
    Czarny Elegance

Komentarz

• marlej108
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 4976
      • Octavia III (5E3)
      • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Zamieszczone przez Big
      dobry samochód klasy kompakt z aspiracjami na niższa średnia nawet.
      Niższa średnia to ... kompakt
      Całkiem ciekawy opis. No cóż z Twojego zapoznania się z Rapidem wynika ze faktycznie to wnętrze jest bardzo plastikowe. Jedyna nadzieja w tym, że jest porządnie zmontowane i nie będzie skrzypiało. Naprawdę wnętrze Rapida jest tak bardzo zauważalnie mniejsze niż w O II? Musze wybrać się do skody w Lublinie i pojeździć Rapidem. Szykuje mi się pracowity tydzień, bo mam jeździć Clio IV, zapoznać się z Fordem B max, i Rapidem.
      no masz racje - kompakt to nizsza srednia :-) fakt :-)

co do wnetrza to jak sie w nim siedzi samemu - to nawet tego nie czuc, na dlugosc jest takie chyba jak w Octavce i na wysokosc tez, glowna roznica to jak obok usiadla zona... i wtedy pojawilo sie to odczucie... Fabka... to nie jest poczucie ciasnoty zaznaczam, tylko ze po prostu jest weziej niz w Octavii.
      i rzecz o ktorej nie napisalem - fotele - wygodne, ale... hmm - nie wiem sam - ale jak bedziecie ogladac Rapida to wsiadzcie do Rapida i do Octavii - wszystko jedno w jakiej kolejnosci - siedzac w Octavii ma sie wrazenie ze sie siedzi w fotelu, tutaj bardziej jak na krzesle, wygodnym ale raczej krzesle nic fotelu...

zaznaczam Koledzy raz jeszcze -moje wrazenia z ogledzin Rapida sa pozytywne, tylko po prostu to nie jest auto... dla nas :-) My jako posiadacze O2 kupujac Rapida de facto "cofamy" sie nieco w rozwoju... ktos przesiadajacy sie za to z Fabii ma wrazenie lepszego auta. My bedziemy mieli wrazenie czegos podobnego do Octavii ale zauwazalnie dla nas... ubozszego.

ps. samo wnetrze wyglada ponuro ale w wersji ambition ladnie... dopiero po chwili zauwaza sie te plastiki naokolo jak zaczyna sie je macac i opukiwac... z drugiej strony mi to w fabii jakos nie przeszkadzalo, a w Rapidzie sa na pewno te plastiki ladniej zaprojektowane. W ogole deska IMHO jest czesciowo zerznieta z Superba (z tym daszkiem) czy od biedy Passata B6. Tyle ze cala plastikowa. Cała.

Jak sie jutro moze przejade to cos tam dopisze.

ps. bagaznik wyglada jak w Octavii - ladny, duzy, gleboki, w porownainiu z moim GOlfem - gigant.
      http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
      Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• PAOLO ESCO
        RS
        • 2009
        • 6626
        • Volkswagen
        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

marlej - pkt 1. CAŁKOWICIE się z Tobą zgadzam. Nawet z Kia Rio...ja bym dodał, że w tej cenie Rapid nawet się nie umywa do Rio ze średnim wyposażeniem (oglądałem Rio z takim wyposażeniem w salonie Kia), gdzie Kia Rio z silnikiem benzynowym mogłem swojego czasu kupić za 49 tys a wnętrze było kompletnie odlotowe ...i już wtedy biło nowego Rapida na łep...
        Wnetrze mimo ze Ambition (az strach pomysles jak wyglada w najtanszej wersji Active) jest niestety cale czarne praktycznie - brakuje jakis ożywiajacych wstawek, a tak hmm... strasznie ponuro, trochę może za ponuro jak na rodzinne auto
        chyba też taką wersję oglądałęm...nie mylisz się jest platikowo i ponuro...wręcz smutnie a szkoda bo odrobina kolorowych wstawek (a przecież to groszowa sprawa !!! :evil: w trakcie produkcji) fajnie rozjaśniła by wnętrze i ożywiła kolory.
        czy sie nie przeliczy....
        jezeli nie zmienia polityki cenowej to Rapid będzie przysłowiowym strzałem w kolano dla Skody...
        Kiedyś Skoda kojarzyła się z Fabią i Octavią oraz świetnym Superbem...potem doszedł Rumster - średnio się sprzedający, tak samo Yeti...teraz Rapid...nie wiem kto wprowadza te nowe modele ale wg. mnie kompletnie sa one nie trafione... Lepiej by było, gdyby Skoda skupiła się na produkcji tych 3 udanych modeli - oczywiście je unowocześniając, niż experymentowała z nowymi modelami...
        PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• Big
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 6389

co do wnetrza to jak sie w nim siedzi samemu - to nawet tego nie czuc, na dlugosc jest takie chyba jak w Octavce i na wysokosc tez, glowna roznica to jak obok usiadla zona... i wtedy pojawilo sie to odczucie... Fabka... to nie jest poczucie ciasnoty zaznaczam, tylko ze po prostu jest weziej niz w Octavii.
          Kurcze, no to faktycznie nie wygląda to za ciekawie. co jak co ale myślałem ze wnętrze będzie bardzo obszerne, co najmniej tak samo jak w O II.
          samo wnetrze wyglada ponuro ale w wersji ambition ladnie... dopiero po chwili zauwaza sie te plastiki naokolo jak zaczyna sie je macac i opukiwac...
          Jakiś taki trend chyba, bo podobnie jest np. w Clio IV.
          Czarny Elegance

Komentarz

• PAOLO ESCO
            RS
            • 2009
            • 6626
            • Volkswagen
            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Rapid bardzo zgrabnie prezentuje się z tyłu naprawde poodbała mi się ta stylistyka), przód z nowymi lampami + halogeny też wygląda nowocześnie .... i to tyle.

Zamieszczone przez Big
            Jakiś taki trend chyba
            Big - ogladnij Kia Rio ze średnim wyposażeniem - wersja L o XL nie wspomnę

Komentarz

• Big
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 6389

Zamieszczone przez PAOLO ESCO
              ogladnij Kia Rio ze średnim wyposażeniem - wersja L o XL nie wspomnę
              Oglądałem, jeździłem z 1.2 pod maską. Też twarde plastiki aczkolwiek bardzo dobrze zmontowane.
              Czarny Elegance

Komentarz

• PAOLO ESCO
                RS
                • 2009
                • 6626
                • Volkswagen
                • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Ale wnętrze chyba o wiele ładniejesze i nowczesniejsze (zwłaszcza środkowa konsola i zegary) niż w Rapidzie :wink:

Komentarz

• Big
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 6389

Zamieszczone przez PAOLO ESCO
                  Ale wnętrze chyba o wiele ładniejesze i nowczesniejsze
                  No wiesz, o gustach się nie dyskutuje. Akurat mi bardziej podoba się wnętrze Rapida, ale innym może bardziej do gustu przypaść wnętrze Rio. Jak to się mówi: nie ważne co ładne, tylko co się komu podoba.
                  Czarny Elegance

Komentarz

• PAOLO ESCO
                    RS
                    • 2009
                    • 6626
                    • Volkswagen
                    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Big
                    twarde plastiki aczkolwiek bardzo dobrze zmontowane.
                    zgadza się ...obserwuję w Picanto ,żony ze ździwieniem, że te plastiki są słabo podatne na zarysowania...a dzieciaki nieźle te auto "testują" :diabelski_usmiech
                    ...a i przepraszam... Picanto się jednak popsuło znów :x - kiedyś spaliła się żarówka pozycyjna a wczoraj po ponad 4 latach użytkowania spaliła się jedna żarówka H4 ...tandeta jakaś ta Kia :lol: ( to wszystkie awarie i usterki z czterech lat użytkowania a żona jeździ tym autem codziennie po mieście i nie tylko ) ...

[ Dodano: Pon 05 Lis, 12 22:19 ]
                    Zamieszczone przez Big
                    o gustach się nie dyskutuje.
                    a no tak - racja.

Komentarz

• Octavianos
                      L&K
                      • 2010
                      • 1130

A ja Wam powiem tak - dziś 3x jeździłem Rapidem Elegance 1.2 TSI 85KM po Poznaniu i okolicach i ten silnik naprawdę daje radę w tym autku - myślę, że właśnie z tym motorem to auto najczęściej będzie się sprzedawało. Przy normalnym użytkowaniu w ogóle nie odczuwa się braku mocy (momentu obrot.). Rapid zyskuje przy dłuższym poznaniu. Ja lubię go coraz bardziej!
                      SIMPLY CLEVER
                      Wiesz co dobre :-)

Moja Maszyna
                      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53846

Komentarz

• piramida
                        RS
                        • 2009
                        • 12222
                        • Superb III (3V3)

Octavianos, nie mogę znaleść wagi takiego rapida ale jeżeli waży powiedzmy 1100-1200kg to taki 1.2 tsi będzie dawał radę
                        superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Borsuk2
                          L&K
                          • 2010
                          • 1203

Zamieszczone przez blackrs
                          Borsuk2 napisał/a:
                          A orientuje się ktoś może jakie są wymiary nowego loga z przodu i z tyłu w Rapidzie ?
                          I jaka jest ich cena ?

jest tuz o tym temat w dziale tuning
                          Jakoś nie mogę znaleźć .
                          Owszem jest o nowym logo, ale z Citygo.
                          Na Rapidzie jest takie same ? :roll:
                          Fajna stronka

Komentarz

• phoneman
                            RS
                            • 2008
                            • 3376
                            • Octavia I (1U2)
                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

piramida, Rapid wg Motor w wersji 1,2 TSI wazy 1175 kg
                            .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• mirek_p11
                              RS
                              • 2010
                              • 6763
                              • Volkswagen
                              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

kolejne porównanie 1.2 TSI i 1.6 TDI

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
                              Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
                              Fotki

Komentarz

• paweł2
                                L&K
                                • 2010
                                • 1405

Zamieszczone przez Big
                                o gustach się nie dyskutuje.
                                Jak to mowia gust jest jak chu... kazdy ma swoj.
                                Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.

Komentarz

• Big
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2007
                                  • 6389

No i dzisiaj zapoznałem się z Rapidem.
                                  Oto moje wrażenia:
                                  Sylwetka auta bardzo ładna. Dynamiczne ostre krawędzie. Auto naprawdę robi z zewnątrz bardzo dobre, nowoczesne wrażenie.
                                  Wnętrze - Noooo kurcze Skoda dała d.... na całej linii !!! Dobrze czytacie tzn. może nie na całej, bo sam design deski rozdzielczej, boczków drzwiowych czy konsoli środkowej jest o.k. i może się podobać, ale te plastiki 8) Naprawdę teraz wierzę wszystkim moim przedmówcom krytykującym plastikowe wnętrze i przyznaję, że mieli 100% racji !!
                                  Plastiki są twarde jak skala a ich faktura nie jest zbyt wyszukana. Naprawdę takie materiały nie przystają do auta za takie pieniądze (tu znów zgadzam się z krytykującymi Rapida). Popisem w negatywnym słowa tego znaczeniu są boczki drzwiowe - Boże to już Polonez miał przyjemniejsze materiały, a w Rapidzie opierając rękę na podłokietniku drzwi skóra styka się z chamskim i twardym jak skała plastikiem.
                                  Porażka na całego !!!
                                  Jeśli zaś chodzi o przestrzeń wewnątrz, no to tu nie zgodzę się z Marlejem, ani trochę !!
                                  Pisał on że wnętrze Rapida jest ciaśniejsze niż O II. Nieprawda !!!! wnętrze Rapida jest co najmniej tak samo przestronne jak w O II. Testowałem to siadając w Rapidzie a potem natychmiast w O II. Absolutnie nie czuć różnicy ani w ilości miejsc ana nogi, ani na wys. ramion, ani nad głową. Po prostu widać że Rapid to typowy kompakt (z zewnątrz też to widać!).
                                  Bagażnik - no tu Rapid jest klasą sam dla siebie. 550 l i liftback i .... tyle w tym temacie. Konkurencji brak.
                                  Jazda - pewnie bedę jeździł za jakieś 2-3 dni i wtedy zdam relacje.
                                  Podsumowanie - Hmmm, no muszę otwarcie przyznać racje osobom które krytykowały Rapida, bo hitem sprzedaży to on raczej nie zostanie Aby tak się stało musiałoby nastąpić któreś z poniższych zdarzeń:
                                  1. Skoda obniży ceny na to auto wykonane z takich ani innych materiałów.
                                  2. Skoda pozostawi ceny na obecnym poziomie ale zmieni materiały wykończeniowe na co najmniej takie jak w O II.
                                  A tak, jest to ciekawe auto KOMPAKOWE - tak to na pewno już dziś wiem po zapoznaniu z tym autem !! To jest kompakt a nie żadna klasa B!!, ale z bardzo słabiutkimi materiałami wykończeniowymi, choć z przestronnym wnętrzem i olbrzymim bagażnikiem.
                                  Czarny Elegance

Komentarz

• DJ MŁODY
                                    RS
                                    • 2007
                                    • 5975
                                    • Octavia II (1Z3)

konkurencja nie śpi : http://motoryzacja.interia.pl/samoch...troena,1856566
                                    pozdrawiam Adam
                                    Octavia 2 - Tour II - Kosiarka

Spontany Katowickie

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 6626
                                      • Volkswagen
                                      • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Big
                                      Sylwetka auta bardzo ładna.
                                      powiedział bym ciekawa i na topie, bo szału to ona znów nie robi :wink: Po prostu nowy design dostosowany do trendu panującego w koncernie VW.
                                      Zamieszczone przez Big
                                      Wnętrze - Noooo kurcze Skoda dała d....
                                      wnętrze jeszce by uszło...ale nie takie ponure - powinni je rozjaśnić wstawkami o stylistyce nie wspomnę.

Jak to się mówi - cena czyni cuda, więc jeżeli Skoda ponownie zweryfikuje ceny to może, może...się to będzie jakoś sprzedawać. :lol: :lol: :lol: ----> napisałem to wcześniej niż doczytałem Twoje punkty
                                      Zamieszczone przez Big
                                      1. Skoda obniży ceny na to auto wykonane z takich a nie innych materiałów.
                                      2. Skoda pozostawi ceny na obecnym poziomie ale zmieni materiały wykończeniowe na co najmniej takie jak w O II.
                                      więc całkowicie się z tym zgadzam.

Komentarz

• Big
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 6389

Aha zapominałem jeszcze o 2 rzeczach.
                                        Mianowicie centralny podłokietnik przedni w Rapidzie - to, że jest z O I to jeszcze pół biedy, choć, aż prosi się o Jumbo Box z O II, ale to, że jest obity jakimś chamskim skajem, to juz szczyt głupoty i oszczędności !! Przecież można by go obić np. bardzo fajnym materiałem z foteli.
                                        Druga sprawa, to schowek przed pasażerem. Owszem głęboki i nawet dość pojemny, ale wykonany z plastiku który niczym nie jest obity. Coś jak w koreańskich autach z przed 10 lat.
                                        Oj popraw Skodo materiały we wnętrzu Rapida, bo to nie przystoi w tej klasie. Inaczej klienci pójdą do konkurencji !!
                                        Czarny Elegance

Komentarz

• marlej108
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 4976
                                          • Octavia III (5E3)
                                          • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Big - co do wnetrza to przeczytaj uwaznie moje uwagi - JA PISALEM O SZEROKOSCI, zas cala reszta wydaje mi sie taka jak w Octavii. Ale na szerokosc jest weziej niz w Octavii - takie mialem i mam odczucia. I jak napisalem to odczucie pojawilo sie jak obok usiadla Zona, jak siedzialem sam to tego nie zauwazylem - dokladnie tak napisalem wczoraj - co mozna tutaj wyczytac :-) JAk siedzialem sam, to na wysokosci ramion nic nie czulem, ale jak obok siedzial pasazer to ewidentnie moje odczucia byly takie, ze jest ciasniej niz w Octavii, ale jak napisalem - wcale nie znaczy ze ciasno.

co wiecej - przyjrzales sie fotelom w Rapidzie? "Nieco" roznia sie od tych z Octy (mniejsze, i jakby z dolu nie wykonczone/osloniete...). Gdyby wsadzic takie same jak w Octavii to obawiam sie ze wrazenie, ze jest ciasniej mogloby stac sie udzialem wiekszej ilosci osob.

ps. widze ze w koncu i Ciebie odstraszyly materialy plastikowe w Rapidzie... niezle morze plastiku co...? Sam design wlasnie ladny srodka, tylko czy im zupelnie odbilo z taka iloscia plastiku.... Szkoda...
                                          Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• Big
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2007
                                            • 6389

JAk siedzialem sam, to na wysokosci ramion nic nie czulem, ale jak obok siedzial pasazer to ewidentnie moje odczucia byly takie, ze jest ciasniej niz w Octavii,
                                            no ja szczerze mówiąc tego nie odczułem, choć obok mnie (i za mną) też siedział pasazer. Siedzieliśmy z Rapidzie we trójkę. Ciasno nie było nikomu.
                                            widze ze w koncu i Ciebie odstraszyly materialy plastikowe w Rapidzie... niezle morze plastiku co...?
                                            Oj przegieli, przegieli. Naprawdę te materiały nie przystooją w tej klasie i w takim samochodzie.

[ Dodano: Sro 07 Lis, 12 06:55 ]
                                            Sam design wlasnie ladny srodka, tylko czy im zupelnie odbilo z taka iloscia plastiku....
                                            dokładnie, chyba im sie cos na głowę rzucicło, albo ... dostali odgórny prikaz.
                                            Czarny Elegance

Komentarz

• marlej108
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 4976
                                              • Octavia III (5E3)
                                              • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Zamieszczone przez Big
                                              Sam design wlasnie ladny srodka, tylko czy im zupelnie odbilo z taka iloscia plastiku....
                                              dokładnie, chyba im sie cos na głowę rzucicło, albo ... dostali odgórny prikaz.
                                              no mi sie wlasnie wydaje ze z tym odgornym prikazem to moze byc prawda... tak jak od 2007 r. zaczeli dawac twarde materialy w Octaviach z tylu na boczkach drzwi, tak moze i teraz chodzi o to, zeby bardziej pozycjonowac Skode jako marke dla mniej wymagajacych klientow (????). Albo zeby byla wieksza roznica miedzy Skoda a VW (???).

No albo w dyrekcji Skody pracuje sabotazysta chcacy doprowadzic do autodestrukcji ;-)))
                                              Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• szkoda
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2005
                                                • 22543

od 2007 r. zaczeli dawac twarde materialy w Octaviach z tylu na boczkach drzwi
                                                jeszcze i poliftowe wyjeżdżały z miękkimi, ale fakt, że wtedy juz to zaczęło postępować

[ Dodano: Sro 07 Lis, 12 07:51 ]
                                                O tym, że branża motoryzacyjna w ostatnim czasie cierpi na poważną zadyszkę wie chyba każdy. Jednak nie tylko jej potrzebny jest respirator - temat kryzysu gospodarczego od niedawna przyćmiewa nawet sławę Madonny. To wszystko zmusza do oszczędzania, a w świecie motoryzacji zużycie paliwa coraz częściej staje się czynnikiem decydującym o zakupie konkretnego modelu. Jednak ile jest prawdy w tym, co producenci piszą w swoich katalogach na temat spalania?
                                                saport techniczny baj DGW
                                                była BKD+DSG '05 120kkm
                                                była BXE '08 190kkm
                                                no i nie ma :-)

Komentarz

• marlej108
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2006
                                                  • 4976
                                                  • Octavia III (5E3)
                                                  • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Panowie, Rapid zaraz stanieje...

dlaczego?

oto cennik Citroena C-Elysee :-))))))))) przypominam na dodatek, ze u Citroena cennik ma wylacznie charakter orientacyjny - faktyczna cena transakcji JEST ZAWSZE SPORO NIZSZA. Wiem bo prawie w wakacje kupilem Citroena C4 Picasso Granda / Citroena C5 sedana....
                                                  Sadze ze od ponizszych cen na pewno mozna od razu odjac 5000 zl zwlaszcza biorac pod uwage jakie znowu sa promocje na C4 Picasso, C4, C3 Picasso... w tej chwili.

1.2 VTi 72 Attraction - 39 900 zł
                                                  1.2 VTi 72 Seduction - 45 900 zł
                                                  1.2 VTi 72 Exclusive - 49 100 zł
                                                  1.6 VTi 115 Seduction - 51 400 zł
                                                  1.6 VTi 115 Exclusive - 54 600 zł
                                                  1.6 VTi 115 Exclusive Aut. - 59 600 zł
                                                  1.6 HDi 90 Attraction - 49 900 zł
                                                  1.6 HDi 90 Seduction - 54 900 zł
                                                  1.6 HDi 90 Exclusive - 58 400 zł

Attraction:
                                                  ABS i ESP, - poduszki powietrzne przednie dla kierowcy i pasażera, boczne poduszki powietrzne, elektryczne wspomaganie kierownicy, komputer pokładowy, zamek centralny z pilotem, sterowane elektrycznie szyby przednie, fotel kierowcy regulowany na wysokość i pełnowymiarowe koło zapasowe (15”).

Seduction:
                                                  Jak wyżej + reflektory przeciwmgłowe, ogrzewane i sterowane elektrycznie lusterka boczne, klimatyzację manualną, radio CD MP3 z dwoma głośnikami i zintegrowanym wyświetlaczem, klamki zewnętrzne i lusterka boczne lakierowane w kolorze nadwozia, - kanapę tylną dzieloną 2/3 - 1/3.

Exclusive
                                                  Jak wyżej + obręcze kół ze stopów lekkich 15" Tuorla, radio CD MP3 z 4 głośnikami, oddzielnym ekranem i sterowaniem z kolumny kierownicy, Connecting Box - zestaw głośnomówiący Bluetooth z gniazdem USB i jack, podłokietnik środkowy przedni, regulator prędkości z ogranicznikiem (tylko 1.6 HDi 90), cyfrowy wyświetlacz klimatyzacji manualnej, sterowane elektrycznie szyby tylne, kierownica i gałka dźwigni zmiany biegów pokryte skórą, chromowane wstawki na zderzaku przednim, chromowane listwy przy szybach bocznych."
                                                  źródło: moto.pl
                                                  Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• t271828
                                                    Elegance
                                                    • 2008
                                                    • 928

przypominam na dodatek, ze u Citroena cennik ma wylacznie charakter orientacyjny - faktyczna cena transakcji JEST ZAWSZE SPORO NIZSZA.
                                                    Mysle ze (przynajmniej na razie) w przypadku tego modelu rabaty nie beda tak duze. Citroen ma zawyzone ceny wlasnie po to zeby szokowac rabatami. Tu zas ceny sa niskie i mysle, ze nie bedzie z czego schodzic

Komentarz

Pracuję...