Zamieszczone przez t271828

Pomijam firmy bo to całkiem inny świat i tam się szuka oszczędności w wielu miejscach.
 Jeszcze OIII na żywo nie widziałem, ale SII czy SIII na 100% nie będzie stał w moim garażu jako moja własność i nie ma dla mnie żadnego znaczenia fakt , że SII jest w cenie OIII.
  Jeszcze OIII na żywo nie widziałem, ale SII czy SIII na 100% nie będzie stał w moim garażu jako moja własność i nie ma dla mnie żadnego znaczenia fakt , że SII jest w cenie OIII.

ad:   samochód rzecz nabyta, która nieustannie traci na wartości ... jak byłem we Włoszech to śmialiśmy się, że Polacy wypruwają sobie żyły, by kupić nowe auto i się "pokazać" a potem na campingu jedzą chińskie zupki...a Niemcy przyjeżdżą kilkuletnimi autami na wakacje ... ale chodzą do restauracji   :roll:
ad:   samochód rzecz nabyta, która nieustannie traci na wartości ... jak byłem we Włoszech to śmialiśmy się, że Polacy wypruwają sobie żyły, by kupić nowe auto i się "pokazać" a potem na campingu jedzą chińskie zupki...a Niemcy przyjeżdżą kilkuletnimi autami na wakacje ... ale chodzą do restauracji   :roll: 

Jeszcze OIII na żywo nie widziałem, ale SII czy SIII na 100% nie będzie stał w moim garażu jako moja własność i nie ma dla mnie żadnego znaczenia fakt , że SII jest w cenie OIII. Jeszcze OIII na żywo nie widziałem, ale SII czy SIII na 100% nie będzie stał w moim garażu jako moja własność i nie ma dla mnie żadnego znaczenia fakt , że SII jest w cenie OIII.
  Jeszcze OIII na żywo nie widziałem, ale SII czy SIII na 100% nie będzie stał w moim garażu jako moja własność i nie ma dla mnie żadnego znaczenia fakt , że SII jest w cenie OIII. ) to mimo wszystko nie trzeba byc skazanym na za duzego SII.
 ) to mimo wszystko nie trzeba byc skazanym na za duzego SII.  

.
. ) to mimo wszystko nie trzeba byc skazanym na za duzego SII.
 ) to mimo wszystko nie trzeba byc skazanym na za duzego SII. 

k
k Przydała by się szóstka, chociażby do obniżenia hałasu w kabinie.
 Przydała by się szóstka, chociażby do obniżenia hałasu w kabinie.
Komentarz