Zamieszczone przez Enriquez
Radio SWING i dodatkowe menu
Zwiń
X
-
Co do tego potrzeba? Jakiś program? Kabelek? Gdzie sie to podpina? Jak takie zmiany mają sie do gwarancji?
-
Tak spytam z ciakawości po co Wam to (tzn. wyświetlanie prędkości w radiu) ? - jako wodotrysk czy do czegoś konkretnego ?
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Mam pytanie do posiadaczy mintów ile wam aktywnych anten pokazuje po wejściu do ukryego menu, czy ilośc ich zalezy od wesji wyposażenia czy nadwozia?
Komentarz
-
-
-
A u mnie się nie włącza :P po pewnym czasie wchodzi z powrotem informacji radia/cd.Zamieszczone przez YarekU mnie włącza się to dodatkowe menu, bez żadnego aktywowania VAGiem.Zamieszczone przez EnriquezPrzytrzymanie jeszcze dłużej tego przycisku spowoduje wyświetlenie menu serwisowego, ale trzeba to mieć uaktywnione w VAGU (ja mam, ale możecie też to sprawdzić u siebie) Wieczorem rzucę fotki, jak to wygląda.
Komentarz
-
winni77, nie ma się czym martwić to menu nic w zasadzie nie wnosi. Możesz sobie na cyferki popatrzyć. I tyle.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
-
Przyjedź na spota. Zobaczymy co się da u Ciebie.Zamieszczone przez JJ1U mnie się nie włącza, a nie mam niestety tych sprzętów do aktywacji...
Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
Wiem, że to temat o Swingu, ale może się orintujecie, czy w Bolero również jest rozszerzone menu. U mnie po dłuższym przytrzymaniu "setup" pokazuje się tylko informacja o o tym, że działają dwie anteny itp. Czy jest możliwość anaologicznego do Swinga ustawienie prędkości itp.?
Komentarz
-
Działa w RNS 310 ale już nie działa w RNS 510, ale nie wiem które to jest Bolero.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
W katalogu Skody jest wprost napisane, że Bolero wyświetla m.in. temperaturę na zewnątrz. Ale jak to włączyć :evil:Zamieszczone przez EnriquezDziała w RNS 310 ale już nie działa w RNS 510, ale nie wiem które to jest Bolero.
Komentarz
-
Komentarz
-
Napisałem maila do Skody z pytaniem, czy w Bolero jest możliwośc wyświetlania temepratury itp. W odpowiedzi uzyskałem informacje, że Bolero nie posiada funkcji wyświetlania temperatury zewnętrznej.
W związku z tym po raz kolejny zwróciłem się z pytaniem, dlaczego w katalogu informują, że wskazane urządzenie posiada taką funkcję i dlaczego pojawia się u mnie błąd związany z temepraturą zewnętrzną. Zobaczymy jak się do tego ustosunkują :twisted:
Komentarz
-
to ja inaczej zapytam czy da się w jakikolwiek sposób sprawić aby na wyświetlaczu od radia pokazywało się co aktualnie robi klimatronik. Chodzi mi o stałe wyświetlanie gdzie aktualnie wieje i czy włącza się zamknięty obieg przy zaciąganych spalinach z zewnątrz. Powiem szczerze że tego właśnie mi brakuje, owszem takie komunikaty są pokazywane ale tylko przez chwilę po wybraniu jakiejś funkcji a na stałe jest pokazywana tylko prędkość dmuchawy.
Komentarz
-
A jakie sa opcje w menu serwisowym? Mozesz wrzucic jakas fotke?Zamieszczone przez EnriquezPrzytrzymanie jeszcze dłużej tego przycisku spowoduje wyświetlenie menu serwisowego, ale trzeba to mieć uaktywnione w VAGU (ja mam, ale możecie też to sprawdzić u siebie) Wieczorem rzucę fotki, jak to wygląda.
Komentarz
-
Czy jest taka mozliwość, by Swing wyswieltał tez temperaturę wewnętrzną lub ustawienie temperatury climatica?Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
Zamieszczone przez RuddSprawdziłem i rozumiem że chodzi o to:
Obrazek
Nie udało mi się nic w nim przestawić oprócz częstotliwości. Moim zdaniem jest to po prostu dokładny opis tego co radio w danej chwili robi, np:
FREQ: częstotliwość
Q: Jakość odbioru
Ant1: czy antena nr1 jest aktywna
Ant2: czy antena nr2 jest aktywna
RDS: użycie rds'a (?)
HF LEVEL: siła sygnału HF (?)
MP, NK: ????
Wchodząc w to "menu" nic się popsuć nie da
Może ktoś bardziej ogarnięty w temacie lepiej to rozszyfruje
Pozdrawiam
Radio 2-anteny ? przy montazu byl tylko jeden kabelek, teraz wyswietla 2-anteny.
Załączone plikiPozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Gdzie jest ta druga antena ?
Czy to dwie linie na tylnej szybie biegnące z góry na dół wyglądające jak ogrzewnie ?
Oczywiście chodzi mi o tylną szybę.
Komentarz
-
-
Dzieki OK. ale pojechalem :wink: radio gra wysmienicie.Zamieszczone przez EnriquezLangusta, ale ANT 1 masz OFF - czyli 1 antenę masz podłączoną...
Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz

Komentarz