Zamieszczone przez Enriquez
Radio SWING i dodatkowe menu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez YarekZamieszczone przez EnriquezPrzytrzymanie jeszcze dłużej tego przycisku spowoduje wyświetlenie menu serwisowego, ale trzeba to mieć uaktywnione w VAGU (ja mam, ale możecie też to sprawdzić u siebie) Wieczorem rzucę fotki, jak to wygląda.
Komentarz
-
-
Napisałem maila do Skody z pytaniem, czy w Bolero jest możliwośc wyświetlania temepratury itp. W odpowiedzi uzyskałem informacje, że Bolero nie posiada funkcji wyświetlania temperatury zewnętrznej.
W związku z tym po raz kolejny zwróciłem się z pytaniem, dlaczego w katalogu informują, że wskazane urządzenie posiada taką funkcję i dlaczego pojawia się u mnie błąd związany z temepraturą zewnętrzną. Zobaczymy jak się do tego ustosunkują :twisted:
Komentarz
-
-
to ja inaczej zapytam czy da się w jakikolwiek sposób sprawić aby na wyświetlaczu od radia pokazywało się co aktualnie robi klimatronik. Chodzi mi o stałe wyświetlanie gdzie aktualnie wieje i czy włącza się zamknięty obieg przy zaciąganych spalinach z zewnątrz. Powiem szczerze że tego właśnie mi brakuje, owszem takie komunikaty są pokazywane ale tylko przez chwilę po wybraniu jakiejś funkcji a na stałe jest pokazywana tylko prędkość dmuchawy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezPrzytrzymanie jeszcze dłużej tego przycisku spowoduje wyświetlenie menu serwisowego, ale trzeba to mieć uaktywnione w VAGU (ja mam, ale możecie też to sprawdzić u siebie) Wieczorem rzucę fotki, jak to wygląda.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RuddSprawdziłem i rozumiem że chodzi o to:
Obrazek
Nie udało mi się nic w nim przestawić oprócz częstotliwości. Moim zdaniem jest to po prostu dokładny opis tego co radio w danej chwili robi, np:
FREQ: częstotliwość
Q: Jakość odbioru
Ant1: czy antena nr1 jest aktywna
Ant2: czy antena nr2 jest aktywna
RDS: użycie rds'a (?)
HF LEVEL: siła sygnału HF (?)
MP, NK: ????
Wchodząc w to "menu" nic się popsuć nie da
Może ktoś bardziej ogarnięty w temacie lepiej to rozszyfruje
PozdrawiamZałączone plikiPozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
Komentarz