Z tym, ze w OII, aby radio bylo wysoko, trzeba podciac jeszcze troche mocowania tunelu srodkowego. Ja podcialem i niczemu to nie przeszkadza, wszystko trzyma sie idealnie.
grzegorz, kilka dni mnie nie było i gdzieś przegapiłem Twój post że masz radyjko Niech Ci dobrze służy A głośniczek w słupku muszę sobie z bliska kiedyś obejrzeć
Sigma_74, CB mam i ja. Radyjko..... oczywiście klubowe :szeroki_usmiech antenka Nowa Laska na magnesie. Wczoraj dzięki uprzejmości tmw zestrojona - dzięki tmw raz jeszcze Pozostaje mi tylko obsłuchać się w slangu CB i cieszyć z użytkownia. Szkoda, że tak późno ale lepiej... , w Powidzu czułem się jak głuchy na dyskotece :diabelski_usmiech
tak, większośc z nas jzdzi na UNIDENACH cena zbliżona i lepsze radio, jedynie co ma fajnego TTI to nasłuch na dwóch kanałach
ale UNIDEN jest lepszy od JOHNY II ASC , miałem i uważam ze unidem lepszy.
Po dziesiecioletnim lezakowaniu w piwnicy, po zdjeciu jej z dachu F125P, ponownie montuje moja stara antenke. Odkurzona, pocalowana. Czy ktos z radiowcow pamieta antene Alan PC8?
Witam wszystkich
Mam szybkie pytanie muszę w ciągu 20 min zdecydować jakie radio CB i antenę zamówić do O1. Radio chciałbym zamontować w popielniczce. Doradżcie szybko bo nie zdąże przejżeć wszystkich opini na forum. :wink:
Komentarz