Zamieszczone przez Kapitan Zbik
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez szparaZakłóceń nie będzie ale lepiej wymienić przewód na nowy o odpowiadającej długości.
PS. Uprzedzam pytania o strojenie anteny kablem (odpowiednio dobrana długość kabla) - jest to w praktyce CB nie istotne i temat można potraktować jako "urban legend". :twisted:
Komentarz
-
-
zadam pytanie bo ja się z tym tematem głowie już od kilku dni - mam spore radio - alan 48multi plus i zbytnio nie mogę dla niego znaleźć miejsca w mojej skodzie... miałem je zamocowane koło nóg pasażera ale moja ślubna stwierdziła że tam jej przeszkadza.... macie jakieś pomysły gdzie było by lepsze miejsce dla tej krówki (mowa naturalnie o radiu ) bo powiem szczerze że myślę o kupnie jakiegoś mniejszego radyjka - choć wolałbym tego uniknąć...
auto to octavia 1 - antena na magnesie
(myślałem o wycięciu tylnej ścianki z tego schowka tuż nad popielniczką ale może być problem z demontażem przy parkowaniu na mieście...)
pozdrawiam i z góry dzieki
Komentarz
-
-
Podpowiadam, popielniczka jak się zmieści, a jak nie wejdzie to zostają Ci w zasadzie trzy miejsca: pod kokpitem po lewej obok koła kierownicy (w O2 jest tak schowek, nie pamiętam jak jest w O1), może zmieści się tutaj - a jak nie to pod spodem, konsola środkowa - jakaś wnęka z klapką i ew. pod fotelem kierowcy - będzie problem z regulacją ale w praktyce na ogół raz ustawione nie za bardzo trzeba regulować na potencjometrach...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez noswerech tak łatwo to w życiu nie ma...
poza tym obawiam się że po jakiejś z imprez gdzie ona by była dedykowanym kierowcom wracał bym razem z radiem w bagażniku... charakterek to ona na ma.... :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez noswerpopróbuje pod siedzeniem... w sumie z pokręteł używam tylko squelcha (czy jak to sie tam nazywa) a sam pomysł dość ciekawy dzieki za ideę...
Nie wiem jak wy ale ja wkitralem swojego unidena miedzy fotel a tunel srodkowy na wcisk. I ogolnie nie wyobrazam sobie radia bez widoku. Czesto krece Sqelem(glosnoscia zreszta tez) i macanie radia na slepo to pomylka. :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SP9XWWbędzie problem z regulacją ale w praktyce na ogół raz ustawione nie za bardzo trzeba regulować na potencjometrach...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodakażdy - jak mocno zetniesz :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz