A gada po polskiemu i ma DVD Free ?? Tak pytam, bom laik :lol:
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
namo
Czym się różni Columbus B od C i od F?
Jak mieć pewność przy zakupie Columbusa że to najnowszy model (z tym podświetlaniem LED itd)?
Komentarz
-
Zamieszczone przez bzyq_74Wgrana mapa east 8.0 (softa nie zmieniałem - siedzi 3814)
Wczoraj przejechałem trochę Polski i np w Radomiu nawigacja mówi najpierw o manewrach po polsku a potem zaczyna coś gadać w niezrozumiałym języku :diabelski_usmiech
do tego na MD "Warszawa" w dziwnej czcionce :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KozoZamieszczone przez bzyq_74Wgrana mapa east 8.0 (softa nie zmieniałem - siedzi 3814)
Wczoraj przejechałem trochę Polski i np w Radomiu nawigacja mówi najpierw o manewrach po polsku a potem zaczyna coś gadać w niezrozumiałym języku :diabelski_usmiech
do tego na MD "Warszawa" w dziwnej czcionce :twisted:Kiwal
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kiwalZamieszczone przez KozoZamieszczone przez bzyq_74Wgrana mapa east 8.0 (softa nie zmieniałem - siedzi 3814)
do tego na MD "Warszawa" w dziwnej czcionce :twisted:
Komentarz
-
-
Ktoś pytal co można usunąć by na zwykle dvd nagrać, w linku jest odpowiedź:
http://chomikuj.pl/lusob/VCDS
Trochę plików do VCDS, zapraszam
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez AndimucJa nagralem mape v.8 na plytke DVD DL i radio nie potrafi skonczyc jej kopiowac na dysk. Pasek postepu dochodzi do onca i znow leci od poczatku, i tak juz kilka razy
Komentarz
-
Zamieszczone przez AndimucJa nagralem mape v.8 na plytke DVD DL i radio nie potrafi skonczyc jej kopiowac na dysk. Pasek postepu dochodzi do onca i znow leci od poczatku, i tak juz kilka razy
[ Dodano: Czw 10 Lis, 11 17:06 ]
Ja nagralem na tej plytce DL i chodzi. East tez nagralem, ale jeszcze nie sprawdzalem. Generalnie po sobotnich zabawach z softem, mapami itd, S nie odpalil na drugi dzien
Komentarz
-
-
kross12
-
Mi RNS czyta plyty DL. Mialem plyte Verbatim i na niej mape. Nawigacja leciala z plyty. A zgrac sie na dysk nie chcialo.
Wykasowalem katalog EDB i nagralem na zwykla plyte Verbatim DVD i teraz wogole nie chce rozpoznac plyty.
Plyte DL rozpoznal a zwyklej DVD nie.
Soft mam 3814.
Chyba jedyne wyjscie bedzie zmienic soft.
Komentarz
-
-
Każdy RNS czyta DL !!!
Trzeba tylko użyć odpowiedniej płyty , odpowiedniego sposobu nagrywania i odpowiedniego sprzetu do nagrywania.
Krótka wskazówka
- płyta Verbatim DVD+R DL - ta jest rekomendowana lub inna markowa koniecznie + )
- użyc Ultra ISO do nagrywania
- najniższa prędkość nagrywania
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KędziorZamieszczone przez AndimucMape 7477 nagralem na zwykla plyte DVD -R (made by REAL) kupiona w real'u.
I z tej plyty mapa sie wgrala bez problemu
probowalem tez wgrac soft 3970 i na poczatku wgrywania wyskakuje blad
Komentarz
-
-
Witam
Podepne się pod temat Panowie. Moje auto to Golf V i problem mam ten sam co koledzy powyżej z RNSem. Mapy ładnie się nagrywają na płytkę (płytki) ale nie zapisują się na dysku. I tak jak powyżej - mieli parę razy od początku i nic.
Widzę że to raczej dość popularny problem. Rozwiązał to już ktoś jakoś?
Pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KędziorKażdy RNS czyta DL !!!
Trzeba tylko użyć odpowiedniej płyty , odpowiedniego sposobu nagrywania i odpowiedniego sprzetu do nagrywania.
Krótka wskazówka
- płyta Verbatim DVD+R DL - ta jest rekomendowana lub inna markowa koniecznie + )
- użyc Ultra ISO do nagrywania
- najniższa prędkość nagrywania
Komentarz
-
Komentarz