A tej autostrady o którą pytałeś przy Gliwicach nie ma.
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Czy ktoś mocno siedzący w temacie może mi powiedzieć czy to prawda i czy taki soft faktycznie istnieje?
W telegraficznym skrócie - nowa wersja firmware, z którą wychodzą nowe Columbusy posiada również język polski już oficjalnie. Czy to aby prawda?
Grygy?? Jesteś jeszcze czasami tutaj? Czy może ktoś już dysponuje tym softem?
Komentarz
-
-
Drodzy użytkownicy OCP proszę o pomoc
Na dniach będę zamawiać O2 Ambiente tylko chciałbym sobie zamiast 9500zł za fabryczną nawigację przeznaczyć gdzieś ok 3tys za...no właśnie:
czy?
Jaka jest różnica między tymi modelami i czy odbiegają jakoś od fabrycznej, montowanej od "nich" (czyt. Skody) nawigacji Columbus za 9500? Dogadałem się z dealerem, że jak kupię sobie navi we własnym zakresie to mi ją podłączą ale jestem ciekaw czy w tych dwóch ofertach zestaw jest pełny do instalacji? Tzn wszelkie odbiorniki, mapy, transmitery i co tam potrzeba.
A właśnie jeszcze jedna sprawa - jak ktoś zamawia Columbusa bezpośrednio od Skody to jaką nawigację mu wgrywają? Automapę, Garmina czy tym podobne rzeczy, jaki firmware nawigacyjny? To chyba wszystko, ciężko jest się przebić przez 59str żeby wszystko znaleźć dlatego pozwalam sobie zapytać o wszystko co mnie interesuje
Generalnie chodzi mi o to czy któryś z tych modeli jest oryginalny Skodowski, który wkłada się za 9500zł tylko tutaj jest za ~3000zł.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KoziouDrodzy użytkownicy OCP proszę o pomoc
[ Dodano: Czw 02 Gru, 10 22:04 ]
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gedmapa z polskim lektorem - a to już ma znaczenie.
ja tam wole słuchać muzyki niz seksownego głosu młodej angielki :szeroki_usmiech
a serio- nie chce mi się wierzyć, żeby dali polskie menuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Przed chwilą sprawdziłem - rozpoznawanie głosu i synteza jest zaszyta w sofcie a nie z mapami. Ta synteza z map jest używana tylko z systemami, które nie są wyposażone w hdd (tak wynika ze skryptów z sofcie). Tak więc nowy soft polski miałby prawdopodobnie również polskiego lektora dla map jak i rekognizację po polskiemu.
Jak coś będziecie wiedzieć o tej wersji softu to dajcie znać.
Komentarz
-
-
Grygy, no to czekamy na info :szeroki_usmiech- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
No i czy się nie traci dvd-free bo z niektórymi softami były takie problemy.Audi A6 allroad, 300KM, 570Nm
ttp://www.modpro.pl/ - Engine Tuning
http://www.termowizja.bielsko.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS1A w jakim języku gada ?
Grygy, potwierdzisz??? Czy mapa gada po polsku ??
Komentarz
-
-
maxpaynemm, to co ty masz to jest przerobiony angielski interfejs na polski. Przy wyborze języka zmieniają się również komendy głosowe -przecież możesz spróbować. Zmeń na czeski to zobaczysz
Jeżeli wyszła nawigacja z poskim softem przygotowanym fabrycznie, a nie chałupniczo przerobionym to na bank będzie gadać po polsku. Grygy - już pewnie sprawdziłeś. Daj znać.
Komentarz
-
-
Wstawilem Columbusa wersja A z 2010r soft na obudowie 2724 w VCDS pokazuje 2664 i nie odtwarza mi radia, CD (nie moge wcisnąć pleya) i DVD, ogolnie brak glosu za wyjątkiem komunikatow z navigacji. Czy coś zle zakodowałem ( bo nie uruchomiłem Maxidota) czy sprzedawca wgrywając polskie menu coś namieszał?
Komentarz
-
Komentarz