Mam O2 Przed FL (2008) z multifunkcją a columbusa od Martina z 01.2010 prod. obecny soft 2660 z textem PL - bez lektora PL.
Podsumowywując:
1. Czyli wgranie softu 3800(z www.navi-forum.pl) kasuje wszystko łacznie z DVDFree?? 2. Czy w razie czego dam rade powrócic do softu 2660??
3. Czy wgranie tego nowego softu spowoduje zaprzestanie dzialania kiery MF z radiem??
4. Czy na tym sofcie da się znowu ustawić DVD Free????
Dziekuję [/b]
soft z navi-forum.pl jest do columbusa FL kasuje wszystko łącznie z dvd free
do twoje musisz wgrac tego http://www.megaupload.com/?d=PSXN7TP6 żeby ci kiera i maxi-dot działał
Mam O2 Przed FL (2008) z multifunkcją a columbusa od Martina z 01.2010 prod. obecny soft 2660 z textem PL - bez lektora PL.
Podsumowywując:
1. Czyli wgranie softu 3800(z www.navi-forum.pl) kasuje wszystko łacznie z DVDFree?? 2. Czy w razie czego dam rade powrócic do softu 2660??
3. Czy wgranie tego nowego softu spowoduje zaprzestanie dzialania kiery MF z radiem??
4. Czy na tym sofcie da się znowu ustawić DVD Free????
Dziekuję [/b]
soft z navi-forum.pl jest do columbusa FL kasuje wszystko łącznie z dvd free
do twoje musisz wgrac tego http://www.megaupload.com/?d=PSXN7TP6 żeby ci kiera i maxi-dot działał
witam wgralme jak podal kolega niestety moje auto dalej niewidzi navi chodzi mi o maxidot
mapy V7 WEST 8.5GB juz pokazuja POI.teraz wgralem i dziala.
do teraz wgrywalem 3800 tylko do navi max stare 1 rok i wsystko ok.U starszych moze byc problem, ale zawsze idzie naprawic, to nietrza miec obawy i trza zaryzykowac=)
do teraz wgrywalem 3800 tylko do navi max stare 1 rok i wsystko ok.U starszych moze byc problem, ale zawsze idzie naprawic, to nietrza miec obawy i trza zaryzykowac=)
kurde chłopaki już się pogubiłem... ops: to co powinienem ściągnąć do o2 z 2005r? obecnie mam SW chyba 1100. dodam że mam maxi dota i multikierownicę :roll:
kurde chłopaki już się pogubiłem... ops: to co powinienem ściągnąć do o2 z 2005r? obecnie mam SW chyba 1100. dodam że mam maxi dota i multikierownicę :roll:
Maru 123 nie tylko ty się gubisz w tym wszytskim :|
Grygy jako "guru" w tej dziedzinie mógłby napisać do jakich aut jaki soft itd. było by łatwiej kolejnym szukać.
No a jakie są nowe funkcje?
Wiencej niepatrzylem=)
Maru to nadal zostaw 1100, moge ci dac 2660, ale trza potem zamienic gateway
[ Dodano: Wto 14 Gru, 10 22:32 ]
Zamieszczone przez maxpaynemm
Grygy, Mam od ciebie Columbusa z 01.2010 a auto z 2008 przed FL z kierą
MF - możesz mi wskazać który soft mam wgrać ???
Dzięki
Max-jakikolwiek=()ale tracisz MF i maxidot
u cebie do teraz mozliwa modifikacia na 2660 uprawiony na przed FL
No a jakie są nowe funkcje?
Wiencej niepatrzylem=)
Maru to nadal zostaw 1100, moge ci dac 2660, ale trza potem zamienic gateway
[ Dodano: Wto 14 Gru, 10 22:32 ]
Grygy, Mam od ciebie Columbusa z 01.2010 a auto z 2008 przed FL z kierą
MF - możesz mi wskazać który soft mam wgrać ???
Dzięki
Max-jakikolwiek=()ale tracisz MF i maxidot
u cebie do teraz mozliwa modifikacia na 2660 uprawiony na przed FL
hej ja pisalem na telefon do ciebie odnosnie maxidota,ja sie poddalem po wgraniu tego softu 0900 maxi zaczail ze jest navi itp ale sie zawiesil wylaczylem radio i zalaczylem to juz nic niewidzial
jescze niewgralem 3810.ALe na 3800 mnie dzialaja mapy V7 west ale ony maja 8.5GB.I tam wsystko dziala.TO napeWno bendzie dzialac na 3810.Ty co podalem jescze newiem.Szprawdze o weekend, teraz mam malo czasu.
kumaty nie jestem, a modzenia nadszedł czas. pytanie - czy w O1 po lifcie, bez maxidota, RNS 510 bedzie smigac, czy lipa? domyslam sie tez, ze przy montazu bez demolki sie nie obedzie? :szeroki_usmiech
Koledzy!! Czy ktoś z autem przed FL testował soft 3810??? Czy ten soft mogę wgrać do swojego Columbusa?? Grygy pisze że on nie kasuje DVDFree ale czy będzie mi działać kierownica MF???
Jest tu podany na drugiej stronie, jak bys troche popatrzyl :evil:
[ Dodano: Nie 19 Gru, 10 11:42 ]
Koledzy!! Czy ktoś z autem przed FL testował soft 3810??? Czy ten soft mogę wgrać do swojego Columbusa?? Grygy pisze że on nie kasuje DVDFree ale czy będzie mi działać kierownica MF???
Dziękuję
Max,powiedzalem ze kasuje, ale idzie znow wgrac=)
Do przed FL go trza uprawic, jescze go niemam.
z informacji które dostałem 3810 również nie jest oficjalnym frimwarem.
Jeszcze przed nowym rokiem ma wyjść 3820 ( równiez wersja BETA ) w którym mają być wprowadzone poprawki jak i równiez poprawiony lektor polski.
Na chwilę obecną w dwóch miejscach nie jest zmieniony język na polski w 3800 - nie wiem jak w 3810.
Komentarz