Zamieszczone przez szkoda
Ceny Octavi II Tour, jest już z LPG
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marbabOcta-vian, to nie jest zaden fabryczny gaz. ASO pakuje auto na lawete i zawozi do Gazownika.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabOctavianos, zalezy od ASO i Twoich preferencji, zawsze mozna cos zaoszczedzic
Komentarz
-
-
Witam wszystkich. To mój pierwszy post więc się przywitam. Mam na imię Mariusz, jestem z Piekar Śląskich i właśnie jestem w trakcie wyboru nowego auta.
Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i ceny konkurencji. Jak dotąd Octavia Tour nie ma konkurencji w swojej klasie ale tylko z silnikiem 1,4 Mpi. Wybierając mocniejszy silnik można już powybierać w innych markach. Dzwoniłem do Opla - Astra III kombi 1,6 benzyna 2011r: 49 600, Megane kombi 1,6 2010r 49800, (nie sprawdzałem wersji hatchback bo interesuje mnie duży bagażnik).
Mam do wydania maksymalnie 45k więc wybór pada na właśnie O2 Tour 1,4 hatchback +pakiet optimum + kolor. Ostatnio zainteresował mnie wątek instalacji lpg (której nie chcę)
Zamieszczone przez OctavianosCena Nowego Toura po aktualizacji będzie prawdopodobnie wyższa o 400 zł. Poza tym metalik będzie w cenie 1950 zł. Instalacja LPG jest w cenie dla silnika 1.6, ale niestety nie można kupić silnika 1.6 i zamiast gazu zyskać rabat.
Jeżeli istniałaby taka opcja to warto byłoby dołożyć do 1,6.SingSing74
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SingSing74Rozumiem, że na rabat pieniężny liczyć nie można ale czy ewentualnie w zamian można wybrać jakieś dodatkowe wyposażenie (radio, dzielona kanapa)
Co do wyboru miałem brałem też pojazdy jakie wymieniasz pod uwagę przed zamówieniem Toura, kwotę do wydania miałem taką samą (choć jeszcze w czerwcu miała być używka do 30tys).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SingSing74Wybierając mocniejszy silnik można już powybierać w innych markach. Dzwoniłem do Opla - Astra III kombi 1,6 benzyna 2011r: 49 600, Megane kombi 1,6 2010r 49800, (nie sprawdzałem wersji hatchback bo interesuje mnie duży bagażnik).
Mam do wydania maksymalnie 45k więc wybór pada na właśnie O2 Tour 1,4 hatchback +pakiet optimum + kolor. Jeżeli istniałaby taka opcja to warto byłoby dołożyć do 1,6.
Teraz spokojnie czekam na nową ofertę Toura - celuję w czarne ;-) 1.6 z LPG+pakiet Optimum+halogeny+szyby z tyłu+radio, więc moja cena to lekko pow.50 kpln wychodzi. Czekam na LPG w cenie i zaczynam negocjacje z dilerami ;-) Zastanawiam się nad radiem - żadne nie ma USB a do takiego się przyzwyczaiłem - ale podobno zwykłe radio w Octavce "nie wygląda" ;-(
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgAle zamieszali - czyli albo gaz za friko i 2200zł jak ktoś chce 1.6 - a dla 1.4 rabat 2200 - czyli tak jak ostatnia promocja.
Pomijając fakt, że wyprzedaż rocznika 2010 w przypadku Nowego Toura to tylko propaganda - bo ile jest takich samochodów, to oferta na 1.6 jest zajebiaszcza (40600zł z LPG + rabat 2200zł)
Komentarz
-
-
Przy okazji dostało się katalogowo -8000zł na OIIFL 2010.
[ Dodano: Pią 07 Sty, 11 11:34 ]
Zamieszczone przez marektbgAle zamieszali - czyli albo gaz za friko i 2200zł jak ktoś chce 1.6 - a dla 1.4 rabat 2200 - czyli tak jak ostatnia promocja.
Pomijając fakt, że wyprzedaż rocznika 2010 w przypadku Nowego Toura to tylko propaganda - bo ile jest takich samochodów, to oferta na 1.6 jest zajebiaszcza (40600zł z LPG + rabat 2200zł)
Komentarz
-
-
W tej chwili wedle cennika wychodzi chyba dokladnie tak:
O2 Tour 1.6 = 47 100 zł (limuzyna) - 6499 zl promocja = 40.501 zl
O2 Tour 1.6 LPG = 47.100 zl - 2200 zl promocja = 44.900 zl
no i do tego z pewnoscia mozna jeszcze otrzymac cos od dealera.
Nie wiem ile jest tych sztuk 1.6 ale znowu zaczyna mnie kusic kupno Toura...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108W tej chwili wedle cennika wychodzi chyba dokladnie tak:
O2 Tour 1.6 = 47 100 zł (limuzyna) - 6499 zl promocja = 40.501 zl
O2 Tour 1.6 LPG = 47.100 zl - 2200 zl promocja = 44.900 zl
Komentarz
-
-
czyli, ze O2 1.6 Tour jest po prostu z lpg za 44.900 zl? a jak sie nie chce lpg, to i tak 44.900 zl ? przeciez to troche bezsensu...? dziwne.
to chyba kazdy bedzie chcial dostac to lpg za friko....
ps. choc ja bym wolal bez lpg znizke 6499 zl od Skody...
ps. dzwonilem wlasnie do skody w sopocie (nota bene groblewski sprzedal salon lelkowi z poludnia polski) i ... pan sprzedawca nie wiedzial, ze jest znizka na toura 1.6 z darmowym lpg... super profesjonalna obsluga... boze...
Komentarz
-
-
Re: Nowa Octavia Tour Twinpower
Zamieszczone przez machuZamieszczone przez pmmajDla zainteresowanych: do oferty wchodzi instalacja gazowa do nowego toura, tak jak w przypadku poprzedniej wersji będzie ona w cenie auta, czyli można zyskać 4299 zł.
Komentarz
-
Komentarz