Obecny Passat w wersji "korporacyjnej" czyli golas to obraz nędzy i rozpaczy.
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Nie ma co porównywać z zagranicznych cen do naszychsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
dziś stałem naprzeciwko nowego paska w kombi . jakby nie inne ledy to nie zwrócił bym uwagi , potem sie przyjrzałem i jakiś taki płaski z przodu . brak relingów wystających..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
No jaki ten VW wspaniały i świetnie zmontowany to można było usłyszeć od pracowników ASO VW z Elbląga we wczorajszym odcinku nr 1 nowej serii Turbo Kamery: cytuję" przecież to VW, to musi trzeszczeć. Każdy VW trzeszczy. Jak chciała żeby nie trzeszczało to trzeba było nie kupować VW". Tak dla niewtajemniczonych - sprawa dotyczyła VW Passata w którym trzeszczące elementy wnętrza doprowadzały właścicielkę do szewskiej pasji.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigNo jaki ten VW wspaniały i świetnie zmontowany to można było usłyszeć od pracowników ASO VW z Elbląga we wczorajszym odcinku nr 1 nowej serii Turbo Kamery: cytuję" przecież to VW, to musi trzeszczeć. Każdy VW trzeszczy. Jak chciała żeby nie trzeszczało to trzeba było nie kupować VW". Tak dla niewtajemniczonych - sprawa dotyczyła VW Passata w którym trzeszczące elementy wnętrza doprowadzały właścicielkę do szewskiej pasji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pstrykaczFaktycznie chyba Skoda wyżej w drabince, u mnie nic nie trzeszczy, a fura ma 6 lat
ps. a swoja droga to nie ma sie co oszukiwac gdzie jest Skoda w drabince koncernu VAG... i w sumie trudno sie dziwic skoro karty rozdaje VW jako pan i wladca calego koncernu.
bardziej mnie dziwi tępy upor aby Seat byl wyzej od Skody... co jest troche irytujace biorac pod uwage i wielkosc sprzedazy i historie obu marek. Moze to sie kiedys zmieni.
Komentarz
-
-
Nie no masakra po prostu. Jak może coś czego dotykam przez przypadek kilka razy w roku być plastikowe? I to w aucie " z rozsądna cenę". Onaniści :szeroki_usmiech dajcie spokój tym boczkom. Jak to będą jej jedyne wady to ja nie mam pytań.
Nie szukajcie dziury w całym. I to na zdjęciach. Będzie w salonach - po zmacaniu będziemy mieć konkrety.
Komentarz
-
-
Najpierw ekoskóra na kierownicy, potem plastikowa decha, potem boczki, co będzie następne ?? Zamiast siedzeń, takie plastikowe ze stadionów ??
I dalej będziecie usprawiedliwiać, że przynajmniej się nie wyciera materiał i nie poplami jak komuś zwieracze puszczą ? A Ci, którym nie będzie się to podobać to czepialskie typy, które nie wiedzą co dobre ?? :x Krytyka jest dobra jak jest zasadna, a mi się wydaje, że w tym przypadku jest. Jakość spada z modelu na model.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Najgorsze jest to, że nieważne jakie tworzywo, czy twarde czy miękkie - dzisiaj dosłownie każde jest prawie kosmicznym wynalazkiem, tak twierdzą producenci. A prawda jest taka, że ten wynalazek po krótkim czasie jest o kant ... potłuc - albo się przetrze, albo popęka - najważniejszy jest jak najniższy koszt wytworzenia.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz