nie nie dużo tylko trzeba sobie uświadomic to czy będzie cichy czy nei to bardziej od VW zalezyanie od skody. musi cos być gorszego żeby jednak skodę klasowac poniżej vw i tyle.
ja tam nie narzekam, a jak cos mi nie pasuje to nie kupuję albo modyfikuję żeby mi pasowało.
przecież nie ma przymusu kupowania np o3 ze stukającą belką. mało tego dali możliwość kupienia z lepszym zawieszeniem
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Ja czekam na zdjęcia, bo grafiki to jest wyobraźnia projektantów. Ale jeśli tylna klapa ma wyglądać jak na tej grafice czyli ma być taka "wypukła" w tej pionowej części to ja dziękuję :|
Ależ to proste jest. Jeżeli Superb ma być fajniejszy niż Passat to musi być od niego droższy. A jeżeli ma być tańszy i większy to musi być bardziej gówniany. Proste VAG to nie durnie...
nie nie dużo tylko trzeba sobie uświadomic to czy będzie cichy czy nei to bardziej od VW zalezyanie od skody. musi cos być gorszego żeby jednak skodę klasowac poniżej vw i tyle.
ja tam nie narzekam, a jak cos mi nie pasuje to nie kupuję albo modyfikuję żeby mi pasowało.
przecież nie ma przymusu kupowania np o3 ze stukającą belką. mało tego dali możliwość kupienia z lepszym zawieszeniem
Tyle że mi belka nie stuka i nie wiem o co chodzi z tym stukaniem.
wygląda strasznie ... :?
na szczęście to bujna wyobraźnia mistrza fotoszopa
zwróćcie uwagę w jaki sposób ma się otwierać maska, bazując na szczelinie po stronie pasażera
zwróćcie uwagę w jaki sposób ma się otwierać maska, bazując na szczelinie po stronie pasażera
faktiko, masz racje, koniec podniety mozna isc spac
OII 1,4 TSI Elegance
KUPIĘ: fotel kierowcy ELEGANCE '09 czarna tapicerka (może być bez poduchy)
To przetloczenie i te nasze ramki :lol: Teraz ASO nie bedzie ich montowac ani z przodu, bo radar, ani z tylu bo beda wystawac 2-3cm i tak fajnie klupac przy zamykaniu
Tak to fotoshop. beznadziejnie puszczony filtr na aucie przez co wygląda jakby był pokryty zamszem. Światła wklejona w amatorski sposób tak że jest różnica kontrastów. Poza tym spod wklejonych tylnych lamp wystaje maskowanie :|
zgadzam się z Enriquez, ze wygląda koszmarnie - zwłaszcza tyl z idiotycznie umieszczona tablica... ale na szczęście to przecież samodziełka... z photoshopa czy czegos takiego.
Dla mnie jest absolutnie kozacka :smokedevil
Choć oczywiście nie aż tak jak wersja koncepcyjna, no i te chromy do czerwonego lakieru mogłyby być czarne :wink:
Komentarz