pstryczek, a z jakiego powodu byś diesla nie brał? przez ad blue?
bo klepiąc 30 tkm rocznie, ja bym jednak diesla brał :P
bo klepiąc 30 tkm rocznie, ja bym jednak diesla brał :P

Poprostu ten samochód zaczyna mi sie przejadać, od kilku dni walczę sam z sobą bo praktycznie mam już kupca na audi i ten kupiec wydzwania do mnie 3 razy dziennie a gdybym zamówil teraz superba to odbiór bedzie dopiero na luty 2016. Troche kijowo byc 4 miesiące bez samochodu. Tak wiec na dniach muszę podjąć bardzo trudną decyzję
Odnosnie superba to podoba mi sie jego wygląd cholernie , audi takie jak moje klepią już od 2008 roku i wygląd juz nie jest taki nowoczesny. W superbie jest znacznie wiecej miejsca , wszystko pięknie wykonane i przede wszystkim nigdy wiecej diesla. Zawsze jezdzilem benzynami i raz sie skusilem na diesla bo zadbane audi w benzynie znalezc to graniczy z cudem , i powiem ze jezdze rok czasu i nie moge sie przekonać. Zimne to , głośne , przelozenia skrzyni mi nie odpowiadają, w zakręt jak wchodze to musze redukowac do 2 biegu bo inaczej mi zgaśnie , w benzynie nie trzeba aż tak redukować , w octavi w to samo skrzyzowanie moglem wchodzic na 4 i nigdy mi nie gasł. I ogólnie kilka innych spraw mniej istotnych, ale tak jak powiedzialem kazdy ma swoje upodobania i trudno w tych sprawach znalezc zloty srodek
Wiadomo ze moim marzeniem jest audi a6 c7 które bije superba na łeb ale za 115 tys znowu nie kupie nowego tylko kilkulatka który moze przysporzyc mi wiecej kłopotu niż radości, trzeba byc realistą. Wypróbowalem juz marke premium i po stwierdzeniu ze nie ma tam nic lepszego niż w skodzie nie mam juz takiej potrzeby żeby dla lansu lub innych bliżej nieokreslonych powodów pozostawać przy marce premium

Komentarz