Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piramidanokius, środek urywa cycki
Czarno, ponuro... Fotele jak z Rapida te z doplata 1000 zl....
Jak tak sie to wnętrze niektórym podoba to jak będę pamietal to wkleję jego fotki bo Skoda je bodajże wraz z rozpoczęciem targów w Genewie udostepnila na swoim portalu dla prasy.
Moim zdaniem o wiele ladniej wygląda bezowe ze skora. Szkoda ze juz nie ma tych pseudo drewnianych dekorów...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezZamieszczone przez piramidanokius, środek urywa cycki
U mnie akurat na tapecie jest niebieski aczkolwiek można go całkowicie wyłączyć :P
[ Dodano: Nie 13 Mar, 16 23:07 ]
marlej108, że czarno to akurat fajnie, sportowa linia to musi być czarno :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
sportline
Srał pies czerwone podswietlenie , liczy się czarny środek czarna podsufitaka sportowe fotele z alcantary a nie z tego czegoś co się skórą zwie a po czym dupa jezdzi jak po lodzie i albo marznie albo parzy . grzanie i wentylacja tego czegoś nic nie daje. poza tym ściętej kierownicy nie ma nigdzie indziej nie mówiąc już o obniżonym zawiasie. Podobno na temat gustów się nie dyskutuje więc ja sobie jednak poczekam z zamówieniem :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
A ja sobie poczekam z anulowaniem mojego zamówienia, jak się dowiem kiedy te debile zamierzają mi zrobić auto, albo ile ten pakiet Sportline kosztuje :diabelski_usmiech
Bo jak kosztuje 15.000 to sorry, ale wolę oddać jasną plastikową skórę do wymiany u specjalistów a nie kupować alcantarowej szmaty w ponurym kolorze.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WoshoMyslalem ze mnie cos ominelo
PS
Co to za wersja z alcantarą ? znaczy się dodatkowe wyposażenie do Style ? Ciekawe jat to wygląda jakościowo ale zakładam że lepsze od ceratki ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacekRSDziś jeździłem białym Superb'em biTURBO. Zakochałem się
Egzemplarz z alcantarą.... generalnie miazga wszystko mi się podobało
Polecam doświadczenie
Bo biTURBO? :-)
Powinni faktycznie zakaz zupełnie tych dopalaczy... Bo potem wszędzie biTURBO i biTURBO... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
W sumie Passat dostał 2,0 280 kuni, którego na początku sprzedaży nie było to mogli by Superba zapodac z BiTdi.Octavia 3 '15 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=91864
Komentarz
-
-
przed chwilą pierwszy raz siedziałem w O3 cr150KM , na postoju silnik bardzo fajnie wyciszony . ale właściciel narzekał że przy większych prędkościach szumi , jak jest wiatr to jeszcze bardziej . będę nią jeździł za parę dni , zobaczę..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwprzed chwilą pierwszy raz siedziałem w O3 cr150KM , na postoju silnik bardzo fajnie wyciszony . ale właściciel narzekał że przy większych prędkościach szumi , jak jest wiatr to jeszcze bardziej . będę nią jeździł za parę dni , zobaczę..
O3 przy wietrznej pogodzie to tragedia powyżej 100km/h.
Zastanawia mnie tylko czy np. O3 w wersjach RS / Scout różni sie pod tym względem.Było: Oct2FL doposażony Mint 1.2TSI
Jest: starszy diesel na B.
Komentarz
-
Komentarz