Zamieszczone przez Pidziek
Panowie, tak wiele ostatnio czytam tu o naganiaczach na swój produkt, o kryptoreklamie. Zabieram głos teraz wyłącznie po to by pewne rzeczy sprostować, dlatego też nie chce robić koło pióra Piźdźkowi tylko podkreślę coś co on wie ale nie wypada tego napisać.
Pidziek
znasz ceny hurtowe motula, wiesz jakie na tej firmie są marże, zdecydowanie mniejsze niż na produktach które Ty sprzedajesz więc mam do Ciebie prośbę. Nie pisz takiej ściemy, oryginalny Motul jest produktem drogim, w Polsce po prostu jest oddawany na kilkunastoprocentowej max!!!!! marży,
dlatego razi mnie to że piszesz że motul jest najtańszy i efekt tego jest skutkiem gorszej jakości, Pidziek proszę Cię, znasz realia, znasz cenniki, nie próbuj typowego Kowalskiego wprowadzać w błąd i siać niefajną propagande, choć widząc co robisz może z tym być problem.
Panowie,
olej motul który jest oryginalny, pochodzi z importu(oficjalni importerzy biorą go z DE) , nie jest to produkt tani, ZDECYDOWANIE tańszy jest Fuchs i np Millers. Różnica jednak wynika tylko z tego że ceny na dwóch powyższych produktach nie są popsute. Dlatego jednym opłaca się handlować takim a drugim takim produktem.
Ceny Liqui Moly wg wielu też są wysokie, oczywiście, to markowy porządny produkt, nie zapominajcie jednak o tym jak wysoko aktualnie stoi EURO! Każda bańka oleju jedzie przecież z Niemiec i chcąc nie chcąc ceny są przeliczane z tej waluty.
Mając wgląd jednak w cenniki, chciałbym Pidźkowe rewelacje sprostować, nie ma tutaj cięcia jakości i dlatego też niższej ceny, różnica zwyczajnie polega w tym co napisałem wyżej.
Ma ktoś wątpliwości - zapraszam na PW.
Szczęśliwego Nowego Roku!
Przepraszam za OT.
Komentarz