Zamieszczone przez leonn
Zobacz wpis
Jaki olej do benzyniaka?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez cytrynowiec Zobacz wpisA coś nie tak z tym Specolem? Z prawdziwych syntetyków 5w40 masz Ravenola VST...ale coś pamiętam ze już był....i Meguina 5w40...., bo sportowych olejów to jak pisali ludzie wyżej, nie ma sensu.
Champ20ns!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bo86bo Zobacz wpisPłukanka wjeżdża teraz? Ma znaczenie jakiej firmy?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cytrynowiec Zobacz wpis...Z prawdziwych syntetyków 5w40 masz Ravenola VST...
https://oil-club.de/index.php?thread...3655#post63655
Leon 1.6 16V 105 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pedros Zobacz wpisOI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
DIAGNOSTYKA VAG - CHIPTUNING zapraszam. 791-603-634.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29138
Silnik i skrzynię smaruje MILLERS.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rOBERTO795 Zobacz wpis
Cudny film dowiedziałem sie w ....uj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonn Zobacz wpisNo i "Oleje longlife są to najlepsze oleje na rynku" skąd oni wyciągnęli tego eksperta? pedros nie linkuj takich głupot, reklamujesz olej widziany w tle, czy co?
Ekspert pierwsza liga ale jedno przyznam Zacharowi: w dCi kto wymienia olej normalnie ten panewek nie wyciera.
i pamiętajcie:tylko partonas tzn pardonnas no ten olej co do formuły nalewają ;P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koka Zobacz wpisRavenol VST 5W-40 - USVO :
Ravenol VST 5W-40 - USVO - 5w-40 - Ölanalysen und Ölanalytik für Motor und Getriebe
Odnośnie filmu Zachara - sam jeszcze jako tako, dużo ogólników, ale generalnie nie było źle, natomiast mechanik - mieszanina mitów, zabobonów, zasłyszanych opinii, wiele wykluczających się rzeczy - typowe zresztą dla większości mechaników. Ogólnie - kolejny film polskiego Youtubera, który poległ na temacie olejowym, choć sam Zachar wiedział i działał lepiej w tym temacie od mechanika
Komentarz
-
-
Wymieniłem wczoraj w sprzedanej bratu Octavi 1.4 TSI CAXA olej na eurol syntence FS 0w30 zastępując eurol synergy 0w30 który spisał się wspaniale z dodatkiem AR9100. Kultura pracy silnika bardzo dobra i praca rozrządu bez żadnych efektów dźwiękowych. W nowo nabytej Octavi 1.4 TSI CHPA róznież zalany eurol syntence FS 0w30 z dodatkiem AR9100 i mam nadzieje że będzie się sprawował doskonale.blade232
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blade232 Zobacz wpisWymieniłem wczoraj w sprzedanej bratu Octavi 1.4 TSI CAXA olej na eurol syntence FS 0w30 zastępując eurol synergy 0w30 który spisał się wspaniale z dodatkiem AR9100. Kultura pracy silnika bardzo dobra i praca rozrządu bez żadnych efektów dźwiękowych. W nowo nabytej Octavi 1.4 TSI CHPA róznież zalany eurol syntence FS 0w30 z dodatkiem AR9100 i mam nadzieje że będzie się sprawował doskonale.OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blade232 Zobacz wpisW caxa z premedytacją dodałem ze względu na rozrząd a w O3 to zostało mi pół butelki więc wlałem profilaktycznie oraz jak by nie patrzeć podnosząc trochę TBN.Ostatnio edytowany przez endryu; 861.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cytrynowiec Zobacz wpisNa następne zalanie?
Leon 1.6 16V 105 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomek evo Zobacz wpis
A czego się spodziewałeś?OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gruto Zobacz wpisChłopaki mam dostęp do olei statoila teraz circle - prawie za darmo - mam rocznego 1.4 150KM i przejechane 20 tysi .... powiedzcie który wlać z ich oferty ? Podobno są niezłe
Byly niezłe kilka lat temu. Wlej 0w30,0w40OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
Komentarz
-
-
blade232 czekamy na info
Zamieszczone przez endryu Zobacz wpisNie brałeś pod uwagę wlać Eurola 0W40 z TBN ponad 10 zamiast tego C3 z dodatkami?
koka czyżbyś dogonił króliczka?
Zamieszczone przez rOBERTO795 Zobacz wpisWieszej ilosci reklam
Zamieszczone przez gruto Zobacz wpisChłopaki mam dostęp do olei statoila teraz circle - prawie za darmo - mam rocznego 1.4 150KM i przejechane 20 tysi .... powiedzcie który wlać z ich oferty ? Podobno są niezłe
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cytrynowiec Zobacz wpis[ ... koka czyżbyś dogonił króliczka?
Leon 1.6 16V 105 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koka Zobacz wpis
bezapelacyjnie tak tak jak już kiedyś pisałem, pierwszy raz, chyba w 2015 mnie nie zachwycił, to już dwa następne zalania (2017 i 2018) były ok - z wyraźną progresją (ostatnio z niepełną dawką AR9100). Silnik pracuje cichutko, równiutko, zużycie praktycznie zerowe. Mam nadzieję, że w nowej formule będzie co najmniej dobrze, choć na wymianę 2019 kupiłem z maja 2018 - jeszcze bez znaczka USVO (ale w składzie już ponoć był W, Mo i B). Tego ostatniego trochę mało, więc może doleję AR9100
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koka Zobacz wpisCzy dalej nikt nie wie, co kryje w sobie AR9400 ?
Komentarz
-
Komentarz