Ludzie jeżdżą i nie marudzą (a wręcz całkiem chwalą), sam jeździłem kilkukrotnie na A/Tkach tylko że BFG i nie Jeepem i "dało się" :wink: Założeniem moim był jeden komplet który dowiezie rodziców na działkę i latem i zimą (bo to był główny cel zakupu tego wozidła). Ideałem byłoby kilka zestawów:
1. Szosowe letnie
2. Szosowe zimowe
3. Hardcorowy M/Tek do pokonania trasy asfalt-działka i innych przygód terenowych
Ale nie ma na to ani kasy, ani gdzie tego trzymac, ani jak tego przekładać, ani jak ze sobą wozić :wink:
Jak będzie straszna bryndza to najwyżej zbiorę opierdziel i będę coś dokupował :lol: Ale jestem dobrej myśli. Jedna z wielu opinii o prawie identycznym wydźwięku:
1. Szosowe letnie
2. Szosowe zimowe
3. Hardcorowy M/Tek do pokonania trasy asfalt-działka i innych przygód terenowych
Ale nie ma na to ani kasy, ani gdzie tego trzymac, ani jak tego przekładać, ani jak ze sobą wozić :wink:
Jak będzie straszna bryndza to najwyżej zbiorę opierdziel i będę coś dokupował :lol: Ale jestem dobrej myśli. Jedna z wielu opinii o prawie identycznym wydźwięku:
generalnie jestem z nich bardzo zadowolony, na asfalcie kompletna cisza, w zimie wystarczające, dają radę nawet w dość wysokim śniegu, na piasku też fajnie. w błocie niestety się zaklejają ale i tak są lepsze niż BFG AT(miałem porównanie) w każdych warunkach. używam ich do normalnej jazdy a w ciężki teren kupiłem nalewki Insa Turbo Sahara jedne i drugie polecam z czystym sumieniem co do G012 to jeździłem też na nich w nowym L200 z pełną paką i kompletem ludzi i też pełna kultura
Komentarz