Na kopny śnieg się zgodzę o opinii o Dębicy. Ale tylko na kopny...
OPONY zimowe - temat zbiorczy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26 Zobacz wpisak ktoś szuka najlepszego prowadzenia do ceny to na debice hp2 nie ma mocnych
Komentarz
-
-
Gość
Kupiłem pirelli cinturato winter 195/65/15 za 784zl za komplet u znajomego w hurtowni. Zobaczymy jak będą sie sprawować...
Komentarz
-
Gość
-
Zamieszczone przez kabi_007 Zobacz wpisKlebery jako zimówki to bardzo dobre opony. Żona w dwóch poprzednich renówkach miała zimówki Klebera i spisywały się bardzo dobrze.
Oby w nowszych modelach było lepiej, ale ja na pewno się już nie skuszę na produkty tej firmy.
Pozdrawiam.k-pax
Komentarz
-
-
Kleb Krisalp hp2 a hp3 to "insza inszość" Dodam tylko, że kupiłem stalowe felgi z Krisalp hp2 5 letnimi
felgi zostały opony....nie - samozło to hp2Ostatnio edytowany przez Musamp; 46603.
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez k-pax Zobacz wpis
Miałem w Octavii Klebery Kristalp hp2 produkcji rumuńskiej - w skrócie najgorsze zimówki na których jeździłem W trzecim sezonie strach było wyjeżdżać z domu w warunkach zimowych.
Komentarz
-
To taka sama opinia jak zdanie mojego znajomego zajmującego się międzynarodowym hurtem opon - odnośnie hp2. W rozmowie przyjacielskiej i ostatniej twierdził, że sam na hp3 jeździł w minionym sezonie (ren senic). Zaufałem kupiłem (kiedys był moim podwładnym w innej branzy Za jakiś czas dam Wam znać czy się znajomy na mnie mści czy miał racje Na dzis powiem tak - na temperatury 13-22 opona "uchodzi" na zakrętach - nie ma zbytniej pewności na suchym i w cieple. Ale że to zimówka...czekam na aurę. Obiecuję zdać relację. P.s. belka z tyłu dalej mnie wkur....@ dawcio
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez Musamp Zobacz wpisP.s. belka z tyłu dalej mnie wkur....@ dawcio
Komentarz
-
Zamieszczone przez k-pax Zobacz wpisMiałem w Octavii Klebery Kristalp hp2
Zamieszczone przez Musamp Zobacz wpissamozło to hp2pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Tak na szybko - Klebery HP3 przy szybszym wchodzeniu w łuki na zakrętach bez specjalnego profilowania troche "uciekają na bok" - temp 8-12 stopni - zakładam, że to spowodowane jest wysokim nowym bieżnikiem. Ale trzeba do tego jakoś się przyzwyczaić..
P.s. Jakby nie pewne braki budżetowe powinienem kupić Conti T860.Ostatnio edytowany przez Musamp; 46603.
Komentarz
-
-
Dziś u mnie w Rzeszowie wieje i pada...więc jest szansa , iż jutro "update" zrobię - zobaczymy jak na mokrym się sprawdzają. Tu dodam, że jeden z tygodników motoryzacyjnych zrobił test - Klebery Krislp HP3 205/55/16 całkiem nieźle wypadły - na śniegu rewelacja - mokre sucho "tak se o.." - jutro zobaczę na mokrym - na śnieg muszę poczekać - ale też napisze co myślę.
Komentarz
-
-
Gość
Klebery to zawsze były opony dokładnie nijakie - ani beznadziejne ani dobre. Nawet z wyglądu dokładnie takie są.
Komentarz
-
Gość
-
Nie gniewaj się - nie ma dobrych sklepów z piwem - są sklepy które mają dobry asortyment piwa - co też jest względne ) Jak to z gustami -jeden zbiera znaczki inny lubi jak mu nogi śmierdzą
A na poważnie- tak - na Paderewskiego był wypas z asortymentem piwa. Nie wiem jak teraz bo mimo, iż mam tam ok 7km to...nie mam kiedy sprawdzić co ta słychać (od 2 lat) ..i czy słychać.
P.s. teraz "regionalne czy rodzinne browary często są częścią "dużych" browarów. Lub piwa z tych regionalnych można kupić w dyskontach...wiec craftu trzeba szukać.Ostatnio edytowany przez Musamp; 46603.
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez Musamp Zobacz wpis
P.s. teraz "regionalne czy rodzinne browary często są częścią "dużych" browarów.
Zresztą, idealnie pasuje taka postawa do twoich wyborów auta, opon i pewnie całokształtu wyborów.
Ostatnio edytowany przez Gość; 44763.
Komentarz
Komentarz