Zamieszczone przez Deo
OPONY zimowe - temat zbiorczy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez abstinentZamieszczone przez vince123Zamieszczone przez szkodaSava Eskimo S3
nawet jak opona jest najlepsza to i tak nie pomoze jak sniegu powyzej kolan :szeroki_usmiech
:P
przypomina mi sie zeszloroczna zima :?
Komentarz
-
-
Mihau, miałem Nokiany zimówki i powiem, że są OK :idea:...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Auto: Skoda Octavia I
Kolor: Srebrny
Pojemność: 1,8T 20V
Moc: 150KM
Typ silnika: AGU
Gaz: STAG-4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fidodidoContinental ContiWinterContact TS830 195/65R15
Mam już umówiony termin wymiany na 19-tego. Wymieniam całe koła. Na zimę kupiłem stalówki 15-stki. Alusy "odpoczną" w piwnicy a wcześniej wyczyszczę i obręcze i opony.
Komentarz
-
-
a co sądzicie o oponie Nokian WR G2?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Ja jeździłem dwa sezony dwoma Renault Megane na Pirelli SnowSport 205/55/16. Opony jedne z lepszych według mojej subiektywnej oceny. Ostatnia zima jaka była i ani razu problemu z ruszeniem czy też jakimkolwiek dojazdem. Tak jak pisałem mają dwa sezony za sobą ponad 40 tys km przejechane a bieżnik 6 mm. Także jestem pod wielkim wrażeniem. Czekają na kolejny sezon.
Poniżej link do opon:
http://www.opony.com.pl/opony/pirell...1/H/?idp=13521
Komentarz
-
-
ja wczoraj "obułem" mojego szkodnika w Dunlopy witersporty 3d 195/65 r15 - zobaczymy jak będą sobie radzić na śniegu... jak narazie zaniepokoiła mnie jedynie opinia mojego oponiarza któremu nie przypadły do gustu przy wyważaniu... ale że dla mnie nie istotne jak się wyważają tylko jak jeżdżą to ocenię je dopiero jak popada śnieg
Komentarz
-
Komentarz