Zamieszczone przez Martens
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
ja jeżdze na halogenach juz dobrze ponad rok i w róznychmiejscachw polscemiajłem sie z policja 0 reakji jak kupisz fajne żarówki to kto sie neizna pomysli że xenon:P:P co do ledów też mam używam żadnych błedów nie pokazuje. ostatnio specjalnie ledy włozłem odwrotnie zeby wogule nie świeciły wtedy ladniej wygląda jak pali sie w nocy tylko halogen bez zbednego światła w kloszu. co prawda na halogenach po zamiastem w nocy nie pojedziesz bo słaba widocznosc ale w miescie na oświetlonych ulicach jak najbardziej pozdroBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123polecam ten sklep www.natea.pl
bo chyba nie ma sensu inwestować w te z szerszym kątem świecenia, ale za to o wiele droższe:
ASZ 240+ supported by DGW.
Prowadzę - jestem trzeźwy!
Jest nas coraz więcej!
Komentarz
-
-
Witam wszystkich 8)
Wiecie może "chłopaki" jak oszukać kompa w Octavii II żeby zamiast żarówek w postojówkach można było założyć LED-y. Jak tylko założe choćby jednego LED-a to po włączeniu zapłonu zaraz zgłasza błąd "przepalona żarówka". W octavii I nie było tego problemu, bo komputer nie był aż tak rozbudowany jak jest w octavii II.
Pozdr wszystkich :wink:Poprzednia: Octavia I 1.9 TDI SLX
Obecna: Octavia II 1.9 TDI Elegance
Komentarz
-
-
Witam) Mam małą zagwozdke... W instrukcji jest napisane ze moj szkodnik ma tylko H4. Zastanawiam sie czy te same zarowki daja swiatla mijania i drogowe?? Moc jest taka sama i roznica jest tylko w lampie?? Jesli tak to jakie polecicie?? Pozdrawiam)Bylo 90Km jest 140 i 310Nm Krecimy wiecej)
O zdrowko Szkodnika pomaga dbac Dr Zoltar)
http://soft-car.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RazorbackWitam) Mam małą zagwozdke... W instrukcji jest napisane ze moj szkodnik ma tylko H4. Zastanawiam sie czy te same zarowki daja swiatla mijania i drogowe?? Moc jest taka sama i roznica jest tylko w lampie?? Jesli tak to jakie polecicie?? Pozdrawiam)
EDIT:
Spóżniony
Komentarz
-
-
Nigdy chyba już nie kupię żaróweczek Osram Night Breaker.Po ok. 4 miesiącach jedna mi sie przepaliła więc wczoraj oddałem je do Inter Cars i kazałem cały komplet wysłac do producenta wypełniając szczególowo reklamacje. Ciekawe co na to producent, bede znał odpowiedź za 2 tygodnie. Czy ktoś je już reklamował?ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mozgiNigdy chyba już nie kupię żaróweczek Osram Night Breaker.Po ok. 4 miesiącach jedna mi sie przepaliła więc wczoraj oddałem je do Inter Cars i kazałem cały komplet wysłac do producenta wypełniając szczególowo reklamacje. Ciekawe co na to producent, bede znał odpowiedź za 2 tygodnie. Czy ktoś je już reklamował?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mozgiNigdy chyba już nie kupię żaróweczek Osram Night Breaker.Po ok. 4 miesiącach jedna mi sie przepaliła więc wczoraj oddałem je do Inter Cars i kazałem cały komplet wysłac do producenta wypełniając szczególowo reklamacje. Ciekawe co na to producent, bede znał odpowiedź za 2 tygodnie. Czy ktoś je już reklamował?
Komentarz
-
-
Deco będe walczył do końca :box :box , 72zł za 4 miesiace świecenia- nie ma takiej opcji, bedę producenta męczył maili, telefonami itp aż w kocu zrozumie mój problemASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
piotrek_os dzięki, Twoja wiadomość na PW bardziej mnie zmobilizowała do :box :box :boxASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cysterniarzJeżdżę tak już ponad 1,5roku, kilka kontroli, mijanek z policją, zero zwracania uwagi. Halogeny nie oslepiają, wyglądają jak dzienne więc miśki się nie czepiają. Gdyby trafił się służbista to podejrzewam skończyłoby się na pouczeniu co najwyżej.
Zamieszczone przez MartensChodzi mi głównie o oszczędzanie żarówek H4 podczas jazdy za dnia
"(...) Od dnia 20 czerwca 2009 roku, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Infrastruktury z dnia 2009-05-04 nie są już wymagane tylne światła pozycyjne, gdy włączone są światła do jazdy dziennej. Należy jeszcze raz podkreślić, że światła do jazdy dziennej, o ile mają homologację i zostały prawidłowo zamontowane, są całkowicie legalne Polsce. (...) Dodatkowo światła do jazdy dziennej muszą być oznaczone literami RL. (...)"
Zamieszczone przez zplutaGdzieś od wczesnej wiosny świeciłem Osramami Night Breaker. Byłem zadowolony ale czytając o nich posty na forum każdego dnia cieszyłem się, że "jeszcze świecą", "jeszcze świecą" ... no i dziś padła lewa
Na szczęście w bagażniku już czekał komplet w zapasie ...Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
niestety koledzy dostałem dzisiaj negatywną odpowiedź w sprawie reklamacji żarówek nightbrekars, które świeciły mi tylko ok. 3 miesiecy, jednak trzeba walczyć :box2 :box2 PS.moze inaczej podchodza do indywidualnego klienta a inaczej tak jak ja to zrobiłem przez duża firmę InterscarsASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Ja miałem Philips NightGuide przez 2lata/33kkm. Nie spaliły się, ale dla testów wymieniłem je na Philips X-treme Power. Te świecą jeszcze jaśniej, ale mają podobno duża krótsza żywotność. Dla testów miałem pożyczone 2 auta z xenonami i nie zrobiły one na mnie jakoś mega wrażenia skoku technologicznego więc zostanę przy zwykłych lampach z dobrymi żarówkami.
Komentarz
-
Komentarz