no teraz wiem troche o zarowkach i chyba zdecyduje sie na blue vison z tego co wnioskuje sa najbezpieczniejsze, oczywiscie z tych nieco "podrasowanych".
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
Hmm...
Zamieszczone przez PPKA znacie jakies ciekawe propozycje na postojówki ?? Bo te fabryczne to takie żłótawe lekko.Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSW tej chwili jestem juz prawie pewien, ze to GT150 maja negatywny wplyw na klosze z poliweglanu.
Dzieje sie tak najprawdopodobniej jesli jedzie sie na dlugich.
Zalecam ostroznosc przy stosowaniu tych zarowek.
A swoja droga powiedz Mikrus czy bardzo Cie szarpnela (finansowo) wymiana reflektorow?Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcindA swoja droga powiedz Mikrus czy bardzo Cie szarpnela (finansowo) wymiana reflektorow?
Zakupilem je po kolezensko-okazyjnej cenie od naszego kolegi z forum, ktorego nicka nie bede wymienial, bo nie wiem czy sobie tego zyczy.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZakupilem je po kolezensko-okazyjnej cenie od naszego kolegi z forum, ktorego nicka nie bede wymienial, bo nie wiem czy sobie tego zyczy.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
ja polecam zarowki HELLA BLUE LIGHT zaroweczki swieca o niebo lepiej niz te philipsy czy osramy(w koncu to hella ) kazda niemiecka firma wklada je do swoich aut(na pierwszy montaz)oczywiscie nie blue ligt tylko zwykle ale to cos chyba znaczy
ja powiem o moich odczuciach
zarowki kupilem jakies 1,5 roku temu i swieca jak w dniu kiedy je kupilem
swieca czystym bialym swiatlem bez poswiaty niebieskiej mgielki
a dodam ze jezdze caly rok na swiatlach(zawsze to bezpieczniej)
aha swieca duzo lepiej niz 100W zarowki!!!!!!!
naprawde polecam wszystkim ktorzy chca miec dobre swiatla a nie szpanowac ala xenonami
Komentarz
-
-
ja jezdze juz na Philipsach ponad rok i ciagle ich uzywam, i z cala odpowiedzialnoscia chce powiedziec (uzywam ich non stop) ze w przypadku mojego auta nie zuwazylem zadnych nieprawidlowosci zwiazanych z niszczeniem klosza lampy przedniej.Wydaje mi sie ze po roku juz powinno cos wyjsc zwazywszy ze ja jezdze ciagle na swiatlach!PozdrawiamSkoda Octavia 19-TDI Elegance 136/304NM
Komentarz
-
-
HELLA LIGHT POWER o tego modelu nie widzialem
jesl ci to pomoze w wyborze to dam ci porownaine
kolega ma octavie L&K z 99-00r z xenonkami
nie byly wymieniane od nowosci ale nie jezdi caly czas na swiatlach
i jak ustawilem swoja niunie kolo jego zapaliulismy swiatla to moje byly bialutkie jego z poswiata niebieska
ale swiecily jednakowo(moze moje nawet troszke mozniej)
moze to tylko autosugestia :diabelski_usmiech ale on teaz sie wyraznie zdziwil!!
uzytkuje je juz jakis czas i nie moge poweidzeic zlego slowa(moj tato tez a raczej sceptycznie podchodzil do tego)
Komentarz
-
-
wyciaganie z lamusa ale co tam
Wczoraj spotkalo mnie cos bardzo irytujacego - wybieram sie z rodzina do znajomych wsiadam do OCT, wlaczam swiatelka i tu zdziwienie wielkie. Jeden blysk i dupa, oba swiatla mijania nie swieca. No to sprawdzam bezpiecznik - ok, sprawdzam swiatla jeszcze raz, mijania nie swieca ale drogowe tak... no to patrze na zarowki - PRZEPALONE.
I tu wlasnie najwieksze zdziwienie - obie na raz, w dodatku w momencie przepalania nastapil spadek napiecia taki ze wyzerowaly sie wpisy przebiegu dziennego, zegarek itd...
Zarowki na jakich jezdzilem to Philips GT150 !
Czy ktos mial cos takiego>?
Komentarz
-
-
Nie sadze, zeby to byla wina zarowek.
IMO wystapil jakis problem z elektryka. Pamietam, ze kiedys (nie w Octavii) mialem zle dokrecona kleme na aku i w pewnym momencie, jadac po wybojach klema musiala sie poruszyc i nastapila ciemnosc.
Po dokreceniu klemy okazalo sie, ze przepalilo wszystkie zarowki, ktore wtedy byly zapalone. Nawet postojowe.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Nie przesadzajcie z mocami żarówek, bo to zawsze kończy się wypaleniem wyłącznika świateł lub przełącznika zespolonego pod kierownicą.
Jeśli chcecie wsadzić żarówki o większej mocy niż standartowe to trzeba zabudować przekaźniki.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez QulekJa założyłem OSRAM SILVERSTAR +50% i jest zaje***** bielutkie ładne światło... nieporównywalne do zwykłej żarówki...naprawde polecam k
Komentarz
Komentarz