i mnie się GT 150 spalił dziś na spocie, więc ...zastanawiam się nad kupnem ..ale czego tym razem na dzien dzisiejzy polecicie .?
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
moje działaja na razie bez zarzutu. 1,5 miesiąca temu miałem mały dzwon i strzaskałem prawy reflektor, wcisnęło go w samochód na ok. 5 cm i rozbiło przód klosza. O dziwo nie poszła żadna z zarówek, a żadna nie jest seryjna. Kazałem je w serwisie przełozyć do nowego reflektora. Zobaczymy ile pożyją te żarówki I bede miał porównanie z tymi z dobrego światła
Komentarz
-
-
lec
-
Sigma_74
-
Sigma_74, czyzby brudnyharylowicz to Ty?
Ja poczekam az mi sie moje "xenony" przepala i tez pewnie zarzuce sobie te gt150 Napisz jak zamontujesz u siebie jak Ci sie to widziBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez Sigma_74Bouli, aleja mam gt 150 tylko sie spaliła wczoraj jednaBouli
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
lec
-
Zamieszczone przez BouliZamieszczone przez Sigma_74Bouli, aleja mam gt 150 tylko sie spaliła wczoraj jedna
Chcesz mieć dobre światło? Tylko Phillips BlueVision lub GT150.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ===Tomy===Wywal wszystko co ma w nazwie Xenon i tym podobne. Od razu kojarzy mi się to z wiejskim tuningem oszpachlowanych wieśmaków
[ Dodano: Czw 31 Maj, 07 09:05 ]
Zamieszczone przez lecrok na silver a pol roku na blue to byla dla mnie konkretna roznicaBouli
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
Komentarz