paf, Sigma_74, dajcie znac jak juz zalozycie, ktore sa lepsze silver vison czy GT150.
Bede wdzieczny
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Bouli, dam ci znac czy są lepsze od serii z Węgier - ale nawet w dzień widać że tak
a porównanie zrobi Sigma_74
SilverVision onboard :szeroki_usmiech
[ Dodano: Sob 02 Cze, 07 01:03 ]
Właśnie wróciłem z 200 km trasy nocą po zmianie na Philipsy Silver Vision
w stosunku do żarówek oryginalnych o tej samej mocy - przepaść
o wiele mocniejsze i o wiele bardziej białe światło niż ta jajecznica na serii - serdecznie polecam - komplet 56zł - cena wydaje się bardzo OK
Tzn jak bardzo niebieski... ale no wlasnie powiem szczerze ze tego wolalbym uniknac... Nie chce swirowac ze mam xenony jak nie mam :P Chce jasne, biale żarówy
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Bouli, jak były dwie rózne to GT 150 dawało lekka poświatę niebieskiego, ale lekka
Musze to zobaczyc na wlasne oczy Moglem w sumie dzis na spocie, ale jakos mi to ze lba wylecialo. Popytam chlopakow i zobaczymy
Ale dzieki wielkie Sigma_74,
Bouli, bez obaw, to nie jakas poswiata w stylu WT, jaka daja zarowki z supermarketu k Ale powiem szczerze, ze teraz mam zalozone Philips X-treme i troche lepiej swieca w nocy nic GT150 k
jaka niebieska poświata ?? panowie w skali 1-100 GT150 ma jakieś 5 punktów niebieskiej poświaty. Jak porównamy z klasycznym żółtym światłęm to różnica jest kolosalna, ale tym światłom daleko do niebieskiego.
QBA, na ile lepiej oceniłbyś x-tremy ?? pytam bo jestem o krok od zmiany, a nie wiem czy upgrade jest warty płacenia za nowe żarówki
oorsoo, w X-treme swiatlo jest po prostu biale (doslownie). W nocy IMHO lepiej oswietlaja Ale to tylko moje odczucie, w porownaniu z juz przechodzonymi GT150 Prawda jest taka, ze jak sam nie sprawdzisz, to sie nie dowiesz A cene ok. 80zl, wydana na rok, to nie jakies tam przesadnie duze pieniadze, wiec kupuj X-treme k
nie wiem jak wy panowie , ale jak dla mnie to najlepszymi żarówkami wypuszczonymi przez philipsa są właśnie GT 150 - mocne białe światło i nic poza tym - rewelacja.
Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
orsoo, w X-treme swiatlo jest po prostu biale (doslownie). W nocy IMHO lepiej oswietlaja Ale to tylko moje odczucie, w porownaniu z juz przechodzonymi GT150 Prawda jest taka, ze jak sam nie sprawdzisz, to sie nie dowiesz A cene ok. 80zl, wydana na rok, to nie jakies tam przesadnie duze pieniadze, wiec kupuj X-treme k
potwierdzam u QBY, wyglądają fajnie, bielutkie światełko, chyba się na takie skuszę, mam nadzieje że wytrzymają to moje plastikoklosze :roll: :wink:, no i mam nadzieje że poświecą dłużej niż 2.5 miesiąca, tak jak ostatnie BlueVision :P
no wlasnie to jest kolejna rzecz ktorej sie boje. QBA, jest grubszy cfaniak :wink: bo ma szklane klosze wiec nie musi sie o to martwic
Założyłem wczoraj nowe GT150. Żadnej pseudo-niebieskawej poświaty, ładna biel jednak IMHO Bluevision mają mniej żółtawej poświaty jak GT150.
I niestety inni użytkownicy dróg mrugają "długimi" bo ich oślepia na moich "krótkich". Masakryczna moc i to przy 50W
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Bral ktos moze u nich : LINK Żarówki H4 Philips X-treme Power +80% light MAX ? Cene maja bardzo dobra i wystawiaja fakture, tylko nie chcial bym czekac za dlugo na przesylkie.
Bral ktos moze u nich : LINK Żarówki H4 Philips X-treme Power +80% light MAX ? Cene maja bardzo dobra i wystawiaja fakture, tylko nie chcial bym czekac za dlugo na przesylkie.
Samiec - > czemu nie GT150? To chyba najbardziej sprawdzone po Bluevision żarówki na rynku.
[OT] Mnie zawsze fascynują opisy, w których sprzedający wklejają fotki z pokazanymi na ilustracjami niby żarówkami tymi z aukcji a zwykłymi żółtkami
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Samiec - > czemu nie GT150? To chyba najbardziej sprawdzone po Bluevision żarówki na rynku.
GT150 juz sa jakis czas na rynku, a jak juz kopowac to wole kupic te nowe
Mam tylko nadzieje, ze w tym przypadku nowe rowna sie lepsze :wink:
Tylko nie wierz w tę fotkę na aukcji bo to żywcem światło z xenonów
Komentarz