Zamieszczone przez QBA
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
lec
-
Zamieszczone przez QBAteraz mam zalozone Philips X-treme
Łukasz jeszcze raz wielkie dzięki-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArekQBA napisał/a:
teraz mam zalozone Philips X-treme
róznica ogromna,polecam,od dziś i ja smigam na takich
Bede wdzieczny za pomoc bo z tymi zarowkami to juz sie ostro zakrecilem i zbieram maxymalna ilosc opinii zeby wybrac te najlepsze :szeroki_usmiechBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Bouli, jeżdziłem na vision plus i było jasno ale nie tak i po 2 miechach sie przepaliły :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Lukasso, roznawiałem ze sprzedającymi na alejach i podobno te X-treme mają przewidziane tylko 600h pracy :shock: . tak więc zobaczymy komu się najszybciej przepalą, ponieważ kupywaliśmy w jednym czasie :szeroki_usmiechNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecNa moje to wszystkie tego typu zaroweczki maja specjalnie krotsza zywotnosc.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez splawikBo mają wyższą temperature żażenia się, to i szybciej się muszą przepalić. Poza tym są wtedy bardziej wrażliwe na wstrząsy, czyli jazde po dziurach.
Ale to tylko moje osobiste zdanie, bo nie wiem dokladnie z czego sie ta zarowkie wykonuje.
Komentarz
-
-
Samiec, Drucik w żarówce jest wykonany z jakiegoś wolframu chyba. Do tych wymodzonych żarówek dają jakiś uszlachetniony gaz co powoduje podwyższoną temp. żażenia się. To chyba mniej wiecej tak działa.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez QBADo przeciwmgielnych z tych "lepszych" Philipsa, to tylko zdaje sie, ze BlueVision pasuje. Inne wymalazki nie wystepuja jako H3.
efekt widac w avatarku = pseudo bixenon mode on
zaladowalem te:
w wersji 100W
roznica w stosunku do serii masakryczna.
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecw wersji 100WBouli
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
lec
zarowka jest w soczewce to raz, dwa ze na przecimgielnych to ile latasz w ciagu roku ? (to dwa)
Komentarz
-
Zamieszczone przez leczarowka jest w soczewce to raz,
Zamieszczone przez lecdwa ze na przecimgielnych to ile latasz w ciagu roku ?Bouli
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
-
lec
Zamieszczone przez Boulija tam sie nie znam za bardzo, ale mimo wszystko to bym sie bal tam pakowac 100W po tym jak sie na sluchalem co potrafia zrobic z lampa
Zamieszczone przez Boulija osobiscie dosc rzadko, ale znam takich co dla "lansu" smigaja caly rok
btw: zacial mi sie kierunek doslownie na pol godziny i zdazyl sie stopic w srodku :roll: na philipsach silverach....
Komentarz
-
Zamieszczone przez ArekZamieszczone przez QBAteraz mam zalozone Philips X-treme
W dzien po zalozeniu myslalem ze to jakas lipa, bo swiatlo wydawalo mi sie zolte :roll:, ale jak sie sciemnilo to jasna biel :!: i o to mi wlasnie chodzilo :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Samiecswiatlo wydawalo mi sie zolte, ale jak sie sciemnilo to jasna biel
Opcje są standardowe: GT 150 - Coś takiego znalazłem: http://www.allegro.pl/item209319946_...ryginalne.html
tylko nie wiem co to za odmiana to "Power2night" ?
oraz X-treme Philipsa.
Wiem , że w porównaniu do ori będzie spora różnica ale muszę jeszcze przyjrzeć się GT 150 które ma ===Tomy=== - nie ma to jak organoleptycznie sprawdzić... :twisted:Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
Komentarz
-
-
Nastar to tu masz dane do faceta od którego kupiłem te żarówki GT-150 po 54 PLN wg mnie powinien jeszcze mieć 15 kompletów
e-mail: [email protected]
gadu-gadu: Piotr Paweł
tel. 0665 176 444,
tel. 0504 704 125.
w godz. 8.00-17.00, pon.-piąTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
Sigma_74
Nastar, miałme GT 150 i świeca super, ale po 7 miesiacach przestały swiecić
teraz mam Philipsy Silver ....i porównując swieca mniej z poświatą niebieska
jak lecielismy do Katowic to przemeku miał X-trem i powiem ci że wieciły ładnie.
ja zobacze ile te Philipsy mi wytrzymaja.
Komentarz
Komentarz