Zamieszczone przez QBA
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
lec -
róznica ogromna,polecam,od dziś i ja smigam na takichZamieszczone przez QBAteraz mam zalozone Philips X-treme
Łukasz jeszcze raz wielkie dzięki
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Arek, jezdziles wczesniej na GT150 albo na silver lub blue vision :?: Te nowe X-treme sa najlepsze :?:Zamieszczone przez ArekQBA napisał/a:
teraz mam zalozone Philips X-treme
róznica ogromna,polecam,od dziś i ja smigam na takich
Bede wdzieczny za pomoc bo z tymi zarowkami to juz sie ostro zakrecilem i zbieram maxymalna ilosc opinii zeby wybrac te najlepsze :szeroki_usmiechBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Bouli, jeżdziłem na vision plus i było jasno ale nie tak i po 2 miechach sie przepaliły :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Lukasso, roznawiałem ze sprzedającymi na alejach i podobno te X-treme mają przewidziane tylko 600h pracy :shock: . tak więc zobaczymy komu się najszybciej przepalą, ponieważ kupywaliśmy w jednym czasie :szeroki_usmiechNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Bo mają wyższą temperature żażenia się, to i szybciej się muszą przepalić. Poza tym są wtedy bardziej wrażliwe na wstrząsy, czyli jazde po dziurach.Zamieszczone przez SamiecNa moje to wszystkie tego typu zaroweczki maja specjalnie krotsza zywotnosc.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Tylko pozostaje pytanie, czy nie mozna tego wykonac z jakis wytrzymalszych matrialow? :roll: Jezeli temp. jest wyzsza to i raczej idze do tego dopasowac taki material, aby wytrzymaly tyle co np. zwykle.Zamieszczone przez splawikBo mają wyższą temperature żażenia się, to i szybciej się muszą przepalić. Poza tym są wtedy bardziej wrażliwe na wstrząsy, czyli jazde po dziurach.
Ale to tylko moje osobiste zdanie, bo nie wiem dokladnie z czego sie ta zarowkie wykonuje.
Komentarz
-
-
Samiec, Drucik w żarówce jest wykonany z jakiegoś wolframu chyba. Do tych wymodzonych żarówek dają jakiś uszlachetniony gaz co powoduje podwyższoną temp. żażenia się. To chyba mniej wiecej tak działa.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez QBADo przeciwmgielnych z tych "lepszych" Philipsa, to tylko zdaje sie, ze BlueVision pasuje. Inne wymalazki nie wystepuja jako H3.
efekt widac w avatarku = pseudo bixenon mode on
zaladowalem te:
w wersji 100W
roznica w stosunku do serii masakryczna.
Komentarz
-
wyglada zajebiscie, ale czy nie boisz sie o klosze? czy masz szklane?Zamieszczone przez lecw wersji 100WBouli
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
lec
zarowka jest w soczewce to raz, dwa ze na przecimgielnych to ile latasz w ciagu roku ? (to dwa)
Komentarz
-
ja tam sie nie znam za bardzo, ale mimo wszystko to bym sie bal tam pakowac 100W po tym jak sie na sluchalem co potrafia zrobic z lampa :roll:Zamieszczone przez leczarowka jest w soczewce to raz,
ja osobiscie dosc rzadko, ale znam takich co dla "lansu" smigaja caly rok :wink:Zamieszczone przez lecdwa ze na przecimgielnych to ile latasz w ciagu roku ?Bouli
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
-
lec
ale zrozum, ze w tym przypadku zarowa nie grzeje bezposrednio plasitku szyby, tylko siedzi w soczewie, no i z zalozenia na h3 jezdzimy tylko jak jest mgla... to ile w skali roku bedzie ?Zamieszczone przez Boulija tam sie nie znam za bardzo, ale mimo wszystko to bym sie bal tam pakowac 100W po tym jak sie na sluchalem co potrafia zrobic z lampa
no wiec skoro ani Ty ani ja to w czym mamy problem ? nie ma prawa sie nic stac....Zamieszczone przez Boulija osobiscie dosc rzadko, ale znam takich co dla "lansu" smigaja caly rok
btw: zacial mi sie kierunek doslownie na pol godziny i zdazyl sie stopic w srodku :roll: na philipsach silverach....
Komentarz
-
Od kilku dni ja tez na takich smigam i tez polecamZamieszczone przez Arekróznica ogromna,polecam,od dziś i ja smigam na takichZamieszczone przez QBAteraz mam zalozone Philips X-treme
W dzien po zalozeniu myslalem ze to jakas lipa, bo swiatlo wydawalo mi sie zolte :roll:, ale jak sie sciemnilo to jasna biel :!: i o to mi wlasnie chodzilo :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
IMO - w dzień też chyba nie powinno być "żółtka" ? Czy może to tylko takie subiektywne wrażenie ? Zastanawiam się nad wymianą seryjnych "żółtek" na coś bielszego i zależy mi na białym efekcie także w dzień.Zamieszczone przez Samiecswiatlo wydawalo mi sie zolte, ale jak sie sciemnilo to jasna biel
Opcje są standardowe: GT 150 - Coś takiego znalazłem: http://www.allegro.pl/item209319946_...ryginalne.html
tylko nie wiem co to za odmiana to "Power2night" ?
oraz X-treme Philipsa.
Wiem , że w porównaniu do ori będzie spora różnica ale muszę jeszcze przyjrzeć się GT 150 które ma ===Tomy=== - nie ma to jak organoleptycznie sprawdzić... :twisted:Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
Komentarz
-
-
Nastar to tu masz dane do faceta od którego kupiłem te żarówki GT-150 po 54 PLN wg mnie powinien jeszcze mieć 15 kompletów
e-mail: [email protected]
gadu-gadu: Piotr Paweł
tel. 0665 176 444,
tel. 0504 704 125.
w godz. 8.00-17.00, pon.-piąTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
Sigma_74
Nastar, miałme GT 150 i świeca super, ale po 7 miesiacach przestały swiecić
teraz mam Philipsy Silver ....i porównując swieca mniej z poświatą niebieska
jak lecielismy do Katowic to przemeku miał X-trem i powiem ci że wieciły ładnie.
ja zobacze ile te Philipsy mi wytrzymaja.
Komentarz
k
Komentarz