zdalnie allegro
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
paf, Sigma_74, dajcie znac jak juz zalozycie, ktore sa lepsze silver vison czy GT150.
Bede wdziecznyBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Bouli, Sigma ma jedna sprawna GT150, do tego kupil SV a ja mam NV Philipsa
Porownamy je macajewem albo obejrzewem na spocie za tydzien :diabelski_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Bouli, dam ci znac czy są lepsze od serii z Węgier - ale nawet w dzień widać że tak
a porównanie zrobi Sigma_74
SilverVision onboard :szeroki_usmiech
[ Dodano: Sob 02 Cze, 07 01:03 ]
Właśnie wróciłem z 200 km trasy nocą po zmianie na Philipsy Silver Vision
w stosunku do żarówek oryginalnych o tej samej mocy - przepaść
o wiele mocniejsze i o wiele bardziej białe światło niż ta jajecznica na serii - serdecznie polecam - komplet 56zł - cena wydaje się bardzo OK
Komentarz
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez Bouliktore sa lepsze silver vison czy GT150.
aha i GT 150 bardziej na niebiesko świeci
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74aha i GT 150 bardziej na niebiesko świeciBouli
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez Sigma_74Bouli, jak były dwie rózne to GT 150 dawało lekka poświatę niebieskiego, ale lekka
Ale dzieki wielkie Sigma_74,Bouli
Komentarz
-
-
jaka niebieska poświata ?? panowie w skali 1-100 GT150 ma jakieś 5 punktów niebieskiej poświaty. Jak porównamy z klasycznym żółtym światłęm to różnica jest kolosalna, ale tym światłom daleko do niebieskiego.
QBA, na ile lepiej oceniłbyś x-tremy ?? pytam bo jestem o krok od zmiany, a nie wiem czy upgrade jest warty płacenia za nowe żarówki
Komentarz
-
-
oorsoo, w X-treme swiatlo jest po prostu biale (doslownie). W nocy IMHO lepiej oswietlaja Ale to tylko moje odczucie, w porownaniu z juz przechodzonymi GT150 Prawda jest taka, ze jak sam nie sprawdzisz, to sie nie dowiesz A cene ok. 80zl, wydana na rok, to nie jakies tam przesadnie duze pieniadze, wiec kupuj X-treme k
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
nie wiem jak wy panowie , ale jak dla mnie to najlepszymi żarówkami wypuszczonymi przez philipsa są właśnie GT 150 - mocne białe światło i nic poza tym - rewelacja.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAorsoo, w X-treme swiatlo jest po prostu biale (doslownie). W nocy IMHO lepiej oswietlaja Ale to tylko moje odczucie, w porownaniu z juz przechodzonymi GT150 Prawda jest taka, ze jak sam nie sprawdzisz, to sie nie dowiesz A cene ok. 80zl, wydana na rok, to nie jakies tam przesadnie duze pieniadze, wiec kupuj X-treme k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lukassomam nadzieje że wytrzymają to moje plastikokloszeBouli
Komentarz
-
-
Założyłem wczoraj nowe GT150. Żadnej pseudo-niebieskawej poświaty, ładna biel jednak IMHO Bluevision mają mniej żółtawej poświaty jak GT150.
I niestety inni użytkownicy dróg mrugają "długimi" bo ich oślepia na moich "krótkich". Masakryczna moc i to przy 50WPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Bral ktos moze u nich : LINK Żarówki H4 Philips X-treme Power +80% light MAX ? Cene maja bardzo dobra i wystawiaja fakture, tylko nie chcial bym czekac za dlugo na przesylkie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecBral ktos moze u nich : LINK Żarówki H4 Philips X-treme Power +80% light MAX ? Cene maja bardzo dobra i wystawiaja fakture, tylko nie chcial bym czekac za dlugo na przesylkie.
[OT] Mnie zawsze fascynują opisy, w których sprzedający wklejają fotki z pokazanymi na ilustracjami niby żarówkami tymi z aukcji a zwykłymi żółtkamiPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez ===Tomy===Samiec - > czemu nie GT150? To chyba najbardziej sprawdzone po Bluevision żarówki na rynku.
Mam tylko nadzieje, ze w tym przypadku nowe rowna sie lepsze :wink:Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Komentarz
-
-
ja zanim miałem xenony miałem GT150 bardzo sobie je chwaliłem
BTW: jak ktoś chce mam jeszzcze jedna nowa sztuke takiej zarówki oddam za darmo najlepiej komuś na spocieOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
Komentarz