Purchawa co ty masz za postojowki bo fajnie wygladaja na octce!!! :shock:
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
a nie ma blue vision , chyba widziałem na allegro , też myslę o zakupie , pewnie tez tak jeżdzicie ale octa najlepiej wygląda na halogenach tylko niewiem czy są blue lub gt. muszę pogrzebac na aukcjach bo do octavii idą h3. leszekO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwa nie ma blue vision , chyba widziałem na allegro , też myslę o zakupie , pewnie tez tak jeżdzicie ale octa najlepiej wygląda na halogenach tylko niewiem czy są blue lub gt. muszę pogrzebac na aukcjach bo do octavii idą h3. leszekTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jacek NowakPurchawa co ty masz za postojowki bo fajnie wygladaja na octce!!! :shock:
[ Dodano: 11 Mar 2005 03:42 pm ]
Zamieszczone przez MisiekWAWH4 :!: 8) H3 to do halogenow :idea:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez MisiekWAWH4 :!: 8) H3 to do halogenow :idea:
wybierasz żarówkę nastepnie markę, model, rocznik itd kTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWkliken
wybierasz żarówkę nastepnie markę, model, rocznik itd k
Przy jakiejs okazji wymienie sobie i od halogenow i od kierunkow."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaFajne Dzieki.
Przy jakiejs okazji wymienie sobie i od halogenow i od kierunkow.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez leszekmwa nie ma blue vision , chyba widziałem na allegro , też myslę o zakupie , pewnie tez tak jeżdzicie ale octa najlepiej wygląda na halogenach tylko niewiem czy są blue lub gt. muszę pogrzebac na aukcjach bo do octavii idą h3. leszek
i oto chodzi , o to chodziO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
AWARIA!
Przepraszam... nawiązując do Twojego zdania o tuningu... nie boisz się że Ci się lampy uszkodzą jak włożysz żarówki inne niż seryjne :?: :shock:
..no właśnie, poliwęglan z którego są wykonane klosze nie lubią zbyt wysokich temperatur...wiem coś o tym :evil:
PPNMSP :lol: :lol: :lol: no offence of course :wink: [/quote]
Komentarz
-
wlasnie zalozylem do swojej octy nowe zaroweczki firmy philips GT150.Wczesniej jezdzilem na blue vision ale te lepiej swieca i daja fajna niebieska poswiate na kloszu-polecam!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomi98[miałem już 2 kpl blue vision, ich trwałość jest bardzo krótka, u mnie nie wytrzymały nawet 2 miechów, uważam że szkoda kasy , kupiłem najtańsze xenon-podobne na allegro za 30 złociszy razem z przesyłką i mam już 3 miesiąc i nadal świecą ( a śmigam non stop na światłach ) i jestem zadowolony kByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Re: PHILIPS POWER GT150
Zamieszczone przez jedrzejmPanoowie, to mozna zarzucic juz za 60 PLN! Na allegro. Dzialajcie tam rowno, to moze cos zaoszczedzicie!!! Ja tam juz pol auta wymienilem, xenony, poziomowanie, spryski, chipy, sportowa turbina itd....
Komentarz
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez jedrzejmsportowa turbina
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNie no, tak do tego nie podchodze. Przeciez mozna kupic oryginal ARL-a i nie jest to nie do zrobienia. Moze naprawde to jakas hybryda :twisted:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz