Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • parasite
    L&K
    • 2011
    • 1368

Dzisiaj wracam sobie z pracy i na mojej codziennej trasie taki widok:
    Dzierzoniow - portal informacyjny. Aktualne wiadomości, forum dyskusyjne, kalendarz imprez, internetowa baza firm, blog, turystyka, praca

Znów stare BMW.
    AGR 112KM, 232Nm
    Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• ruwado
      RS
      • 2009
      • 14890
      • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez martino
      Octy nie da rady parkować bo kobietka z Toyoty stale stoi na linii.
      jak by to było na moim parkingu - dupek z jednej strony zawsze parkuje na linii - on sie teoretycznie mieści, ale ja nie mogę uciec na drugie miejsce, bo tam mam krawężnik.
      pozdrawiam - Darek

Komentarz

• piramida
        RS
        • 2009
        • 12222
        • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Puchacz
        piramida, no nie widzisz? Ktoś Octę zaparkował z jednej strony daleko od linii, to z drugiej pewnie stoi na linii... :lol:
        W robocie mam kiepski monitor i za bardzo nie było widać o co kaman :szeroki_usmiech po za tym takie parkowanie samochodów to i tak dobrze, są lepsi zawodnicy :wink:

P.S. mam patent na takich gości, dojeżdżam na maksa do tak zaparkowanego pojazdu i niech się gośc martwi jak wsiąść do własnego auta :wink:
        superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• ruwado
          RS
          • 2009
          • 14890
          • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez piramida
          niech się gośc martwi jak wsiąść do własnego auta :wink:
          kiedyś właśnie tak wjechałem na swoje miejsce (a on stał kołami na linii) - stałem na styk lusterkami od strony pasażera, tak, że on nie mógł wejśc od strony kierowcy. Ale ponieważ kiedyś miałem (w poprzednim autku - Lanosie) z gościem zatarg o obicie drzw wychodząc z parkingu zgłosiłem to u pilnującego, że baran tak stanął i jak ja wjechałem na swoje miejsce, to on nie wejdzie. Powiedziałem, że rano dokładnie obejrzę samochód. Facet z "budki" powiedział, że gośc tak wjechał, bo go zawsze przystawiają z drugiej strony, ale powiedział, że sobie poradzi - rozmawiali jak wychodził. Faktycznie - jak spojrzałem to był przystawiony z obydwu stron - zero wejścia.

Rano jak przyszedłem :shock: gościa nie było. Mój samochód nie ruszony. Musiał wejść przez bagażnik - miał hatchbacka :szeroki_usmiech
          pozdrawiam - Darek

Komentarz

• sew1981
            RS
            S_OCP MemberModeratoRS
            • 2009
            • 10918
            • Fiat

a ja wczoraj widziałem cepa sprinterem, niby boczna, ale jednak uczęszczana dróżka. Stał z na jezdni i miał otwarte drzwi kierowcy w najlepsze i coś tam grzebał. jak przejeżdzałem, trochę przymknął, z wielką łaską, inaczej bym się nie zmieści. Wracam po godzinie, a ten koleś w najlepsze stoi dalej....i znowu problem żeby przejechać. Z tymże, teraz gościa nie widać, jakoś ominąłem. Ale kurde jakbym miał tira, to chyba bym przejechał rozpędem i się nie przejmował że drzwi wylecą w kosmos. Ten MB nie wyglądał na zepsutego, tylko poprostu koleś chyba auto wietrzył...dramat :x

Komentarz

• słoń
              Elegance
              • 2010
              • 777

dziś wku...ł mnie gnój ,w toyocie (yaris chyba) z rejestracją KNS coś tam coś tam,który wyprzedził mnie na zakrecie na podwójnej ciągłej,wjebał sie miedzy mnie a passka jadącego przedamną,zmusił mnie do hamowanie i jeszcze pokazał fackulca.pogoniłem chu.a wyprzedziłem,stanąłem ,ale niepotrzebnie na poboczu bo gnój spierdolił z piskiem opon i pewnie z mokrymi gaciami,jedyna satysfakcja to to,że jechał z jakąś lasencją ,dla której chciał być bohaterem /kapitanem piratów drogowych a sperdalał w osranych gaciach.nie goniłem już dziada bo matka panikowała obok ,a i Pan Policjant pojawił się na horyzoncie.Wlepiał komuś mandat,ale jak zobaczył tą gnającą toyotkę to sięgnął po suszarkę ,ale niestety nie zdążył ustrzelić gnoja,a szkoda ,bo wtedy bym staną i mu jebnął(gnojowi oczywiście nie Panu Policjantowi).

Komentarz

• ziutsane
                RS
                • 2007
                • 2376

słoń, Ja bym gonił gnoja i wp...
                Co za debile tłoczą się po polskich drogach :/
                Radio: C90r+XDP210EQ
                Kable:Opt,Skyline,50 mm
                Wzm:XES M1+FP 1.800
                Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• słoń
                  Elegance
                  • 2010
                  • 777

gdybym go pogonił dalej też bym się do takich debili zaliczał.para uszła gwizdkiem i przeważył zdrowy rozsądek

Komentarz

• ziutsane
                    RS
                    • 2007
                    • 2376

ja to bardziej nerwowy jestem :P

Komentarz

• słoń
                      Elegance
                      • 2010
                      • 777

a ja sam siebie zdziwiłem ,że tak zareagowałem na ten środkowy palec

Komentarz

• blind_walker
                        RS
                        • 2010
                        • 4533
                        • Octavia I combi (1U5)
                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

A co powiecie na samochód widmo? Jadę sobie spokojnie drogą i jakieś 50m przede mną, na mój pas wjeżdża Mercedes klasy A bez kierowcy i się toczy kolejne 50-60m.
                        Okazało się, że pani właścicielka zapomniała zaciągnąć ręcznego, biegu też nie wbiła i sruu samochód sobie uciekł.
                        mkII 20VT (600h worked)
                        Roooooomster

Komentarz

• słoń
                          Elegance
                          • 2010
                          • 777

uuuuuuuhahahahahaha.dobre.kobieca klasyka

Komentarz

• cookiecrizp
                            Ambiente
                            • 2012
                            • 119

blind_walker, jakos ze 2 tygi temu wyjezdzalem spod przychodni u siebie na osiedlu patrze i koles zaczyna cofac mega szybko prawie jeb.. w dziecko na rowerze ledwo zdazyl przychamować to myśle kretyn co on robi - koles cofnał jeszcze kawalek a z za niego omijając mnie jego wszystkie lampy samochody ludzi na przejsciu znaki zrobil kółeczko i zatrzymal sie na trawie jakis samochodzik widmo - babka zostawila go tak wlasnie bez biegu i recznego i jeszcze zablokowana kiera musiala byc ze zrobil takie kolko
                            te czerwone pkty to auta ktore aktualnie staly ten zamazany to miejsce gdzie ja stalem ona stala mniej wiecej tak jak ten meras zielony - ludzi bylo duzo wiecej bo to byly godziny szczytu i jeszcze na przestanek podjechal autobus takze fart ze nic nikomu sie nie stalo - a co najlepsze autko mialo lekko zderzak walniety bo zatrzymalo sie na tej trawie na gorce - musiała sie laska zdziwic jak wyszla z przychodni

Uploaded with ImageShack.us
                            Marcin
                            RS

Komentarz

• blind_walker
                              RS
                              • 2010
                              • 4533
                              • Octavia I combi (1U5)
                              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

cookiecrizp, to pojechała, a raczej auto samo pojechało. :shock:
                              mkII 20VT (600h worked)
                              Roooooomster

Komentarz

• dato
                                L&K
                                • 2012
                                • 1431

Blind, fajne
                                Mnie tak kiedyś auto uciekło 2m na drogę, bo nie było na biegu i ręczny skapitulował ops:

Zamieszczone przez słoń
                                dziś wku...ł mnie gnój ,w toyocie (yaris chyba) z rejestracją KNS coś tam coś tam,który wyprzedził mnie na zakrecie na podwójnej ciągłej,wjebał sie miedzy mnie a passka jadącego przedamną,zmusił mnie do hamowanie i jeszcze pokazał fackulca
                                Fakpalca i Twoją reakcję rozumiem doskonale, ale chcę się upewnić, że Ty też wiesz, że jak ktoś ma kontynuować / zakończyć nawet bardzo głupi manewr bezkolizyjnie to masz mu w tym pomóc ze wszystkich sił ? Więc nie ma tematu "wjebał sie miedzy mnie a passka", bo po prostu się schował i musiał "zrobić" sobie miejsce...
                                Jak dla Ciebie powyższe ok, to ja nie mam innych uwag

A wracając do "osłabiaczy":
                                Wczoraj w nocy jak odwiozłem dziecko do teściowej na powrocie na ekspresówce z Radomia wyprzedzałem sobie spokojnie kilka aut, skończyłem na starszym wypasionym bmw i wracając grzecznie na prawy pas zabiłbym idiotę, który ominął go poboczem. Zginąłby marnie gdybym nie popatrzył w ostatniej chwili w martwe pole - w zasadzie nie wiem po co bo miałem ~+40 od bety, więc tylko proforma spojrzałem.

Gdyby nie kontra w ostatniej chwili to bym mu nos wepchnął w barierkę, byłby bez szans na cokolwiek, ten za nim też ciepło, a ja błotnik i zderzak do zmiany...
                                Słabo ?

Komentarz

• ary
                                  Rider
                                  • 2011
                                  • 634

Jadę sobie wczoraj z rodziną trasą S8 w stronę Konotopy przepisowo 120km/h prawym pasem (są trzy). Dojeżdżam do węzła Wa-wa Zachód (dawniej Mory). Z prawej strony na rozbiegówce włącza się w ciąg ekspresowy srebrny Focus. Gościu wjeżdża ze ślimaka więc prędkość nie większa niż 70-80km/h. Rozbiegówka oddzielona od trasy głównej linią ciągłą. Tak się zdarzyło, że jak skończyła się ta linia ciągła to zrównałem się z nim (od jakiś 10-20m była już przerywana), a różnica w prędkości na moją korzyść jakieś +40km/h więc przejeżdżam koło niego. I co? Gościu mi świeci długimi, bo go nie wpuściłem :!: To nic, że rozbiegówka miała jeszcze ze 150-200m, żeby spokojnie mógł nabrać prędkości. Za mną (jakieś 200m) jechał jakiś starszy Merc (chyba W124), który został zmuszony do hamowania, bo na środkowym poruszało się akurat jakieś inne auto. Normalnie załamka. Jadąc dalej widzę jednak w lusterku, że znajomość zasad podróżowania po trasach szybkiego ruchu jest obca panu z Forda, bowiem zajmuje on klasycznie środkowy pas, a jakże :twisted: Jechał nim aż do węzła Pruszków (z przerwą na zwężeniach przy węźle Konotopa). Czy potem zajął lewy to nie wiem, bo na tym węźle akurat zjeżdżałem (dalej już tylko dwupasmówka) :szeroki_usmiech
                                  O2 Scout 1.8 TSI

Komentarz

• słoń
                                    Elegance
                                    • 2010
                                    • 777

dato, ziomek zakończył manewr bezkolizyjnie bo mu pomogłem ze wszystkich sił w nodze na hamulcu.nie utrudniałem mu manewru.a fuckował bo zatrąbiłem na niego

Komentarz

• kabanos
                                      RS
                                      • 2011
                                      • 4544
                                      • Octavia I combi (1U5)
                                      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

ary, wczoraj wracając A4 do Krk miałem kilku amatorów środkowego pasa. Nie zmieniając pasa, wszystkich objechałem prawym. :diabelski_usmiech

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• sew1981
                                        RS
                                        S_OCP MemberModeratoRS
                                        • 2009
                                        • 10918
                                        • Fiat

słoń, faktycznie nerwy czasem puszczają na takich oprychów. Trzeba było gnoja w nos , a lasencję jako rekompensatę za stres wziąć sobie hehe :P

Komentarz

• octII
                                          Ambiente
                                          • 2012
                                          • 191

odnośnie typowo kobiecych "zagrywek" nie wiem czy to jakaś norma ale ostatnimi czasy miałem 2 przypadki kiedy wyprzedzały w kiepsko dobranych do tego miejscach i szły ze mną na czołówkę i bez mocnego hamowania byłby dzwon. jedna chciała pokonać autobus za blisko łuku zza którego wyjechałem, druga pod wzniesienie, krótki odcinek prostej drogi i jeszcze osuwisko więc asfalt zwichrowany, cóż... jakbym jechał wolniej zdążyłyby wyprzedzić bez problemu :diabelski_usmiech

Komentarz

• dato
                                            L&K
                                            • 2012
                                            • 1431

OctII, ale tego "jechał wolniej" nie traktujmy jako aksjomat. Niezależnie od twierdzeń drogówki to wyprzedzający ma myśleć i przewidywać...

Zamieszczone przez słoń
                                            dato, ziomek zakończył manewr bezkolizyjnie bo mu pomogłem ze wszystkich sił w nodze na hamulcu.nie utrudniałem mu manewru.a fuckował bo zatrąbiłem na niego
                                            No i fajno, to chciałem usłyszeć
                                            Palantów nie brakuje, trzeba jakoś "kołoegzystować"...

Komentarz

• ziutsane
                                              RS
                                              • 2007
                                              • 2376

Zamieszczone przez octII
                                              odnośnie typowo kobiecych "zagrywek" nie wiem czy to jakaś norma ale ostatnimi czasy miałem 2 przypadki kiedy wyprzedzały w kiepsko dobranych do tego miejscach i szły ze mną na czołówkę i bez mocnego hamowania byłby dzwon. jedna chciała pokonać autobus za blisko łuku zza którego wyjechałem, druga pod wzniesienie, krótki odcinek prostej drogi i jeszcze osuwisko więc asfalt zwichrowany, cóż... jakbym jechał wolniej zdążyłyby wyprzedzić bez problemu :diabelski_usmiech
                                              No widzisz! To wszystko Twoja wina!

:diabelski_usmiech

Komentarz

• sew1981
                                                RS
                                                S_OCP MemberModeratoRS
                                                • 2009
                                                • 10918
                                                • Fiat

może nie mnie bezpośrednio, ale ta wiadomość mnie "osłabiła"...masakra, współczuje rodzinom tych ludzi:
                                                Wirtualna Polska Media - Strona główna. Informacje o spółce WP Media

Komentarz

• piramida
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 12222
                                                  • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez kabanos
                                                  ary, wczoraj wracając A4 do Krk miałem kilku amatorów środkowego pasa. Nie zmieniając pasa, wszystkich objechałem prawym. :diabelski_usmiech
                                                  ja też wyprzedzam prawym, co poniektórym daje to do myslenia i zjeżdżają na prawy po takim manewrze ale wiekszośc jednak ciągnie środkowym lub lewym, pojebańce...
                                                  superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• kabanos
                                                    RS
                                                    • 2011
                                                    • 4544
                                                    • Octavia I combi (1U5)
                                                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

piramida, to samo myślą pewnie o nas jak ich z prawej bierzemy :diabelski_usmiech

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

Pracuję...