Śkoda Octavia II Tour 1.6 z lpg 2012 rok PZU AC+OC+NW max znizki 1875 zł
Ile płacicie za ubezpieczenie?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Cantaloop
-
Liberty Direct
OC - 20% zniżek AC - 0% zniżek + ASS Premium europa + NNW = 1517 złPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoSzczególna wygoda jak przychodzi do wypłaty odszkodowania :twisted: Zdecydowanie nie polecam MBANKU. Też ze względu na wygodę i cenę miałem tam ubezpieczone 3 auta. Już więcej NIGDY nie powtórzę tego błędu.
Komentarz
-
-
ja w czerwcu zapłaciłem 771 plnów za OC (z NNW wyszło jakieś 840) w PZU- 20% zniżek dzięki współwłaścicielowi z 60% zniżek + karta branżowa PZU (czy jak to się tam nazywa) na 20%, ogólnie nie narzekam, bo w Warcie wyliczyli za samo OC jakieś 1500, bo zniżki współwłaściciela nie mają dla nich kompletnie żadnego znaczenia :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez slawko80rrZamieszczone przez shadoSzczególna wygoda jak przychodzi do wypłaty odszkodowania :twisted: Zdecydowanie nie polecam MBANKU. Też ze względu na wygodę i cenę miałem tam ubezpieczone 3 auta. Już więcej NIGDY nie powtórzę tego błędu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoZamieszczone przez slawko80rrZamieszczone przez shadoSzczególna wygoda jak przychodzi do wypłaty odszkodowania :twisted: Zdecydowanie nie polecam MBANKU. Też ze względu na wygodę i cenę miałem tam ubezpieczone 3 auta. Już więcej NIGDY nie powtórzę tego błędu.
Komentarz
-
-
gdzie polecacie ubezpieczyć samochód OC+AC?
0% zniżek na AC i 60% OC...
samochód: VW Jetta Highline 2011r. 1.4TSI CAXA 122KM
jakimi firmami się interesować? najtaniej widziałem w Proama i Link4 ale opinie tragiczne widziałem.. gdzie jest w miarę tanio a dobrze?VW Jetta Highline + RNS 510 2011r. 1.4TSI CAXA 122KM
Komentarz
-
-
Gość
Myslicie ze za moja O1 z 2001 przy pelnych znizkach i bezszkodowej jezdzie 540 za samo OC to duzo, bo tak patrze i niektorzy placa mniej. Niby kobita twierdzi ze z tych ubezpieczycieli ktorych ona ma i tak wychodzi najtaniej mnie to (Hestia) do tego Mini Assistance + NNW i jest 590, z szyb w tym roku juz zrezygnowalem bo 180 to lekka przesada. A pomyslec ze jeszcze niedawno OC bkosztowalo mnie z cala reszta tyle co teraz samo OC.
Mam nerwa ze nie poszedlem wczesniej poszukac u innych :evil:
PS. jakie sa progi od pojemnosci, kolega za Grande Punto 1.3 mj zaplacil w PZU 280 za OC, tyle to ja kiedys placilem za Polo, teraz moge chyba pomarzyc.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Golas27Myslicie ze za moja O1 z 2001 przy pelnych znizkach i bezszkodowej jezdzie 540 za samo OC to duzo, bo tak patrze i niektorzy placa mniej. Niby kobita twierdzi ze z tych ubezpieczycieli ktorych ona ma i tak wychodzi najtaniej mnie to (Hestia) do tego Mini Assistance + NNW i jest 590, z szyb w tym roku juz zrezygnowalem bo 180 to lekka przesada. A pomyslec ze jeszcze niedawno OC bkosztowalo mnie z cala reszta tyle co teraz samo OC.
Mam nerwa ze nie poszedlem wczesniej poszukac u innych
PS. jakie sa progi od pojemnosci, kolega za Grande Punto 1.3 mj zaplacil w PZU 280 za OC, tyle to ja kiedys placilem za Polo, teraz moge chyba pomarzyc.
progi sa do 1300 , od 1300-1500 i wyżej , generalnie co 200 , no i do oc teraz też sie liczy DMC i region :-( niestety , ale faktycznie trzeba szukać bo u różnych ubezpieczycieli za to samo auto wychodzą różne kwoty .
Komentarz
-
-
Ja ostatnio nabyłem Octavie 1.9TDI 2003r i trzeba było ubezpieczyć. Chodziłem po różnych ubezpieczalniach, pytałem a problem był taki że mam zwyżkę za wiek (21 lat) i maksymalne zwyżki bo rok temu miałem szkodę. Ostatecznie firma Gothaer ubezpieczyła mi samochód za 2600zl. W pakiecie mam OC+AC+NNW+i ubezpieczone szyby w ramach OC. Ciekawe jest to że w firmie HDI powiedzieli mi cenę 12000zł, nadal nie wiem jak to policzyliŁukasz
Komentarz
-
-
ja za Fabię za cały pakiet płacę 700zł, a za Lancera też cały pakiet 1100zł.
allejaho, co do wyliczenia HDI to polega to na tym, abyś zrezygnował u nich z ubezpieczenia bo jesteś kierowca o podwyższonym ryzyku spowodowania kolizji. Dlatego w wielu firmach jak jesteś młody, masz krótko prawo jazdy i do tego masz juz na koncie jakies szkody robią takie wyliczenia. Bo w żadnej firmie nie mogą Ci domówić OC - ale mogą skutecznie Cię zniechęcićOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Miralt
Komentarz